Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(tany @ 2012 04 04, 01:07)
itariu cia tas lietuviskas ar ne?

cia rusu gamybos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2012 04 04, 07:07)
cia rusu gamybos  smile.gif

dacnaja 2 dom? man jis nepatiko lotuliukas.gif labai jau plonas remas... pats vadibinikas nerekomendavo rysti augalus teisiai ant remo, jau nekalbu apie vazonu kabinima...Nebent cia tas naujas ju kurinis Dacnaja Optima Sitas turetu but geras visom prasmem ir tvirtas ir Erdvus... tik nezinau ar kas jau priekaiuja Lietuvoje jais, nes atsirado gamyklos puslapyje visai neseniai

P.S. Pasirodo jau prekiauja tas pats siltnamiu centras is kurio pirkau savo siltnami ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 balandžio 2012 - 08:15
QUOTE(tany @ 2012 04 04, 10:06)
dacnaja 2 dom? man jis nepatiko  lotuliukas.gif  labai jau plonas remas... pats vadibinikas nerekomendavo rysti augalus teisiai ant remo, jau nekalbu apie vazonu kabinima...Nebent cia tas naujas ju kurinis Dacnaja Optima  Sitas turetu but geras visom prasmem  ir tvirtas ir Erdvus... tik nezinau ar kas jau priekaiuja Lietuvoje jais, nes atsirado gamyklos puslapyje visai neseniai

P.S. Pasirodo jau prekiauja tas pats siltnamiu centras is kurio pirkau savo siltnami ax.gif

Buvo ir su plonu remu, tai pigesnis jis, bet emem tvirtesni. Dabar tikslaus pavadinimo nerandu..
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2012 04 04, 08:17)
Buvo ir su plonu remu, tai pigesnis jis, bet emem tvirtesni. Dabar tikslaus pavadinimo nerandu..

o tai instrukcija ismetet? nes idomu ar tikrai sitas apie kuri as galvoju... nes tikrai nebrangus ... kur pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 balandžio 2012 - 08:33
QUOTE(tany @ 2012 04 04, 10:28)
o tai instrukcija ismetet? nes idomu ar tikrai sitas apie kuri as galvoju... nes tikrai nebrangus ... kur pirkote?

Instrukcija pas vyra kazkur... biggrin.gif Pirkom Verkiu 44, Vilniuje. Ten siaip parduotuve durim prekiauja, o siltnamiais tik neseniai pradejo uzsiimineti kaip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2012 04 04, 08:35)
Instrukcija pas vyra kazkur...  biggrin.gif  Pirkom Verkiu 44, Vilniuje. Ten siaip parduotuve durim prekiauja, o siltnamiais tik neseniai pradejo uzsiimineti kaip supratau.

o orlaidziu nera galimybes imantuoti? nes aprasyme nematau, kad minetu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 balandžio 2012 - 08:43
QUOTE(tany @ 2012 04 04, 10:42)
o orlaidziu nera galimybes imantuoti? nes aprasyme nematau, kad minetu

O koki aprasyma radot? Idomu ar tas?
Del orlaidziu kazkaip nepaklausem..
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2012 04 04, 08:46)
O koki aprasyma radot? Idomu ar tas?
Del orlaidziu kazkaip nepaklausem..

cia lietuviskai, bet ir gamyklos puslapyje rusiskai niekur neparasyta apie orlaides lyg ir g.gif yra tik virs duru is abieju pusiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 04 balandžio 2012 - 08:55
Sveikos mergaites, as irgi siemet pirma karta turesiu siltnami, skaiciau skaiciau Jusu temas ir nusipirkau ta SUN ax.gif
dabar staybos vyksta, sakykite o kaip jus paruosiate lysves siltnamyje, man tai kila klausimas todel, kad turiu kelis variantus ir nezinau kuris geresnis
aisku pakeltos lysves bus.
1. standartiskai perkasti, uzpildti 'geruju" zeniu, durpes kompostas ir visakas kaip visda
2. pakelti lysves, ant dugno deti kartona, ant jo seni lapai zole ant virsau kaip ir pirmam variante "geroji" zeme. (sitas variantas kilo perskaicius mulciavimo temas blush2.gif )
Atsakyti
o man dar iskilo klausimas kaip geriau orlaides padaryti? turiu 6m. siltnami ir 4 orlaides... as galvojau po viena isdelioti sachmatais... vyras sako po 2 porom daryti...
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės:) Šiemet pildau daržininkių-šiltnamininkių gretas, sakykite, ar įmanoma įsigyti šiltnamį iki 1000Lt? Ketiname daryti patys, bet sakau, gal kas nors žino pigesnių "gatavų" šiltnamiukųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 04, 16:13)
o man dar  iskilo klausimas kaip geriau orlaides padaryti? turiu 6m. siltnami ir 4 orlaides... as galvojau po viena isdelioti sachmatais... vyras sako po 2 porom daryti...

Pas mane sachmatais.
Didesniame irgi ziuriu panasiai parodytas pavyzdys: http://www.siltnamia.....EKOSUN 14.jpg
Atsakyti