QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 02, 16:04)
Vidurinę eilę tokiame sąlygiškai mažame šiltnamyje galima sujungti su skersai einančia. Būtų naudingiau panaudojamas plotas ir tuo pačiu lengviau paskirstyti laistymo sistemos žarneles ar juostas.
tas tiesa, būtų galima dar 'išlošti' 0.25m2, tačiau man šiuo atveju pasirodė kad pravarčiau turėti galimybę vaikščioti ratu.
Jei sumąstysit pasistatyt viduje vandens talpą, imkit patį šiauriausią šiltnamio tašką. Tarkim dešinys galinis kampas. Jei stovės skersinės lysvės centre, temdys anksčiau minėtame plote augančias kultūras. Be to sumažins aukščiausio šiltnamio taško užsodinimo plotą
Talpa bus išorėje, MB jau nupirko 1m3 talpą. Stovės kiek toliau nuo šiltnamio (kad man negadintų vaizdo ) , vandens papildymas - iš kūdros. Mano vyriškiui imti ir paprastuoju būdu padaryti ką nors nesigauna - jau priprojektavo visą sudėtingą sistemą, krūvą visokių trišakių ir kraniukų, vienas leis užsukti daržą ir laistyti tik šiltnamį, kitas - laistyti tik daržą , trečias - skirtas prisipilti vandens į kokį laistytuvą ar kibirą ir t.t.