Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(Ela... @ 2012 04 01, 13:47)
mane irgi domina  drinks_cheers.gif (jei apie stoglangiu atidarytuvus kalbam  blush2.gif )
Pora pirkciau, jei butu kur pigiau.

apie tuos pačius smile.gif LT pigiausius randu po 119lt, nu bet kai nevieno reikia tai ir 20lt sumą sudaro
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 04 01, 14:21)
apie tuos pačius  smile.gif LT pigiausius randu po 119lt, nu bet kai nevieno reikia tai ir 20lt sumą sudaro

Is ten kur pirkau siltnami, tai 100 Lt ziuriu
http://www.siltnamis...t/garazo-vartai (pacioje psl. apacioje)

Pas mane 11kv siltnamis, su 4 langais, kasdien einu duris atidaryti, langus (vasara- ne dabar lotuliukas.gif ). Bet kad ryte nereiketu tik akis praplesus pirmu taikymu begt atidarinet - butu gerai nors pora automatiniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ela...: 01 balandžio 2012 - 13:31
nu va mano siltnamis beveik baigtas thumbup.gif
[attachmentid=220832]
o cia kad mazdaug matytusi koks jis aukstas su manim palyginus doh.gif Panasu kad be kopeciu sunkiai aptarnausiu savo pomidorus biggrin.gif
[attachmentid=220833]
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 01, 19:16)
nu  va mano siltnamis beveik baigtas  thumbup.gif
o cia kad mazdaug matytusi koks jis aukstas su manim palyginus doh.gif  Panasu kad be kopeciu  sunkiai aptarnausiu savo pomidorus  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif koks fainas wub.gif
Atsakyti

Laaaabai dailus, jaukus šiltnamis, malonu pažiūrėt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tany sveikinimai drinks_cheers.gif O kokio pločio?
Atsakyti

koks gražus bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms blush2.gif
QUOTE(@asta @ 2012 04 01, 18:51)
Tany sveikinimai  drinks_cheers.gif  O kokio pločio?

2.6 turejo but, bet realiai gavosi kazkur 2.55 viduje. Gal isoreje ir gausis tie 2.6, nematavau.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 01, 20:06)

2.6 turejo but, bet realiai gavosi kazkur 2.55 viduje. Gal isoreje ir gausis tie 2.6, nematavau.

Vieną ar du takus darysi? Vidurinėje dalyje aukštaūgiams pomidorams būtų rojus wub.gif
Atsakyti
[attachmentid=220832]
o cia kad mazdaug matytusi koks jis aukstas su manim palyginus doh.gif  Panasu kad be kopeciu  sunkiai aptarnausiu savo pomidorus  biggrin.gif
[attachmentid=220833]

o is kur toki gavot?
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 04 01, 19:10)
Vieną ar  du takus darysi? Vidurinėje dalyje aukštaūgiams pomidorams būtų rojus  wub.gif

2 takus. Jo pomidoram butu rojus, bet as juos nepasiekciau lotuliukas.gif Ir siaip manau nebus problemu juoms augant nukreipt o sona, t.y. i vidurio taka.

QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 01, 19:14)
o is kur toki gavot?

pirkom biggrin.gif Kadangi uz tokia suma isejo tik arba China aliumininis nedidukas, arba rusiskas cinkuoto metalo ir pakankamai didelis(pagal knygute 2.6X6.15m), tai rinkomes si... kol kas nesigailiu blush2.gif Atrodo tikrai ispudingai... Ziuresim ar neislis kas laikui begant...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 01, 20:53)
2 takus. Jo pomidoram butu rojus, bet as juos nepasiekciau  lotuliukas.gif  Ir siaip manau nebus problemu juoms augant nukreipt o sona, t.y. i vidurio taka.
pirkom  biggrin.gif  Kadangi uz tokia suma isejo tik arba China aliumininis nedidukas, arba rusiskas cinkuoto metalo ir  pakankamai didelis(pagal knygute 2.6X6.15m), tai rinkomes si... kol kas nesigailiu blush2.gif  Atrodo tikrai ispudingai... Ziuresim ar neislis kas laikui begant...

O kokia ta suma g.gif
Atsakyti