Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Va tada del silumos, nes radijatoriai pas mane cia pakepino kelias dienas. Aciu uz patarima.
Atsakyti
4u.gif Gal kas nors pirkot šiuo metu šilnamiui plėveliniui lankus tuo plastikinius...kur yra pigesnių g.gif 4u.gif Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 30, 19:08)
4u.gif Gal kas nors pirkot šiuo metu šilnamiui plėveliniui lankus tuo plastikinius...kur yra pigesnių g.gif  4u.gif Dėkoju 4u.gif

rytoj Senukuose sodo ir darzo prekems 30%, bet nezinau ar kur nera pigiau kokiam ne PC. Nes tuose centruose dazniausiai uzkelta kaina ir kartais su nuolaida nesigauna pigiau negu kokiam uzkampy mazoj parduotuvej
Atsakyti
ir čia Packos šiltnamis biggrin.gif bet dabar jau supratau kodėl taip gražiai padaryta ax.gif jei neklystu ax.gif

mes MokiVeži pirkom,tuo metu buvo pigiausiai 19,99

čia paskaičiavimas kažkoks net yra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 30 kovo 2012 - 20:31
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 30, 20:29)
ir čia Packos šiltnamis  biggrin.gif bet dabar jau supratau kodėl taip gražiai padaryta  ax.gif jei neklystu  ax.gif

mes MokiVeži pirkom,tuo metu buvo pigiausiai 19,99

čia paskaičiavimas kažkoks net yra

moki vezi rytoj ir kazkokia nuolaida daug kam 30% cia
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 31, 00:01)

g.gif bet Vilnius kažkaip nepaminėtas...ar aš nematau g.gif
Atsakyti
Rašo, kad balandžio 6 -8d Bauhofe šiltnamio lankai bus 17,99Lt.
Mes šiemet pirkom Moki veži po 19,99Lt.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 03 31, 08:06)
Rašo, kad balandžio 6 -8d Bauhofe šiltnamio lankai bus 17,99Lt.
Mes šiemet pirkom Moki veži po 19,99Lt.

4u.gif Ačiū , mergaitės...bet kad ir to Bauhofo Vilniuje nėr man rodos doh.gif Na pirksim tada turbūt irgi Moki veži
Atsakyti
labuka visoms,aptikau jusu temele paciu laiku biggrin.gif reikia mum pirkt siltnami,mastom apie ta naujoviska polikarbonatini
nezinau imti toki
user posted image
ar toki
user posted image
ir aplamai idomu ar kaina atspindi kokybe,gal kuri pirkot?idomu kuo jie skiriasi?kaip tinkamo storio issirinkti?gal zinot kur pigiau galima isigyti? ax.gif

o cia seip info labai idomi man pasirode

http://www.up.lt/str...article_id=3623
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muse12: 31 kovo 2012 - 08:46
QUOTE(tany @ 2012 03 31, 00:01)

mes po tos nuolaidos atvažiavom pirkti tai konsultantai sako ko vakar neužsukot būtumėt dar papildomą nuo laidą gavę doh.gif

QUOTE(diuni @ 2012 03 31, 08:42)
4u.gif Ačiū , mergaitės...bet kad ir to Bauhofo Vilniuje nėr  man rodos doh.gif Na pirksim tada turbūt irgi Moki veži

pasidomėk dėl tos nuolaidos jei moki veži pirksit mirksiukas.gif
aš griaužiaus,kad dar beveik 2lankam būčiau sutaupius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 31, 08:42)
aš griaužiaus,kad dar beveik 2lankam būčiau sutaupius  ax.gif

nesigraužk taip, tik kai jau statysit šitlnamį nepamiršk statyti taip, kad galima būtų ateity jį prailgint nupirkus papildomus lankus. Tarkim tuomet, kai keisit plėvelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 31, 10:51)
nesigraužk taip, tik kai jau statysit šitlnamį nepamiršk statyti taip, kad galima būtų ateity jį prailgint nupirkus papildomus lankus. Tarkim tuomet, kai keisit plėvelę  mirksiukas.gif

o kaip tą daryti,nes rėmas jau pastatytas g.gif plėvelė dar neaptraukta g.gif
Atsakyti