Va tada del silumos, nes radijatoriai pas mane cia pakepino kelias dienas. Aciu uz patarima.
Gal kas nors pirkot šiuo metu šilnamiui plėveliniui lankus tuo plastikinius...kur yra pigesnių Dėkoju
QUOTE(diuni @ 2012 03 30, 19:08)
Gal kas nors pirkot šiuo metu šilnamiui plėveliniui lankus tuo plastikinius...kur yra pigesnių Dėkoju
rytoj Senukuose sodo ir darzo prekems 30%, bet nezinau ar kur nera pigiau kokiam ne PC. Nes tuose centruose dazniausiai uzkelta kaina ir kartais su nuolaida nesigauna pigiau negu kokiam uzkampy mazoj parduotuvej
ir čia Packos šiltnamis bet dabar jau supratau kodėl taip gražiai padaryta jei neklystu
mes MokiVeži pirkom,tuo metu buvo pigiausiai 19,99
čia paskaičiavimas kažkoks net yra
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 30, 20:29)
ir čia Packos šiltnamis bet dabar jau supratau kodėl taip gražiai padaryta jei neklystu
moki vezi rytoj ir kazkokia nuolaida daug kam 30% cia
QUOTE(tany @ 2012 03 31, 00:01)
bet Vilnius kažkaip nepaminėtas...ar aš nematau
Rašo, kad balandžio 6 -8d Bauhofe šiltnamio lankai bus 17,99Lt.
Mes šiemet pirkom Moki veži po 19,99Lt.
QUOTE(Regila @ 2012 03 31, 08:06)
Rašo, kad balandžio 6 -8d Bauhofe šiltnamio lankai bus 17,99Lt.
Ačiū , mergaitės...bet kad ir to Bauhofo Vilniuje nėr man rodos Na pirksim tada turbūt irgi Moki veži
labuka visoms,aptikau jusu temele paciu laiku reikia mum pirkt siltnami,mastom apie ta naujoviska polikarbonatini
nezinau imti toki
ar toki
ir aplamai idomu ar kaina atspindi kokybe,gal kuri pirkot?idomu kuo jie skiriasi?kaip tinkamo storio issirinkti?gal zinot kur pigiau galima isigyti?
o cia seip info labai idomi man pasirode
http://www.up.lt/str...article_id=3623
nezinau imti toki
ar toki
ir aplamai idomu ar kaina atspindi kokybe,gal kuri pirkot?idomu kuo jie skiriasi?kaip tinkamo storio issirinkti?gal zinot kur pigiau galima isigyti?
o cia seip info labai idomi man pasirode
http://www.up.lt/str...article_id=3623
QUOTE(tany @ 2012 03 31, 00:01)
mes po tos nuolaidos atvažiavom pirkti tai konsultantai sako ko vakar neužsukot būtumėt dar papildomą nuo laidą gavę
QUOTE(diuni @ 2012 03 31, 08:42)
Ačiū , mergaitės...bet kad ir to Bauhofo Vilniuje nėr man rodos Na pirksim tada turbūt irgi Moki veži
pasidomėk dėl tos nuolaidos jei moki veži pirksit
aš griaužiaus,kad dar beveik 2lankam būčiau sutaupius
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 31, 08:42)
aš griaužiaus,kad dar beveik 2lankam būčiau sutaupius
nesigraužk taip, tik kai jau statysit šitlnamį nepamiršk statyti taip, kad galima būtų ateity jį prailgint nupirkus papildomus lankus. Tarkim tuomet, kai keisit plėvelę
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 31, 10:51)
nesigraužk taip, tik kai jau statysit šitlnamį nepamiršk statyti taip, kad galima būtų ateity jį prailgint nupirkus papildomus lankus. Tarkim tuomet, kai keisit plėvelę
o kaip tą daryti,nes rėmas jau pastatytas plėvelė dar neaptraukta