QUOTE(Ony @ 2012 03 29, 17:12)
Na o namie pomidorai ir agurkai ant palanges isstypo. Kotai ilgiausi, girdejau kad priezastis gali buti saulutes trukumas. Dabar jau padejau labiausiai apsviestoj vietoj namuose. Idomu ar dar galesiu as juos tokius sodint?
Jei pastypo, tai gali būti ne tik nuo šviesos trūkumo, bet ir nuo šilumos didesnės...sodint tai galėsi, pagrūdink, palaikyk, kur vėsiau dabar kurį laiką, tik kad šviesos būtų užtektinai, na agurkų tai aš be balandžio net nebandau sėti...
QUOTE(tany @ 2012 03 29, 17:19)
aukstis gaunasi mano dydzio kazkur(162cm), bet tiksliai dar nezinau, nes dar nera gi dangos(kol kas atsistojus toks pojutis, bet gal atsiras danga ir remsis i galva
), zeme nezinau ar nepasikels, nors vyras sake tik sukasiu, bet gal visvien pakils kaip nors ta lisve
Priziureti gal ir nebus lengva, bet siemet darysiu taip, o kita met ziuresim, tobulinsim. Jei priartinsiu tai atstumai sumazes... Dadangi pati kol kas esu vikri, mazyte, plonyte
(nu ne tokai kaip 18 buvau, bet mano amziui(kaip 3vaiku mama) galiu vadinti save kuda
) tai tilpsiu visur
, kad ir tarp pomidoru...
teisa dar svarstau, jei visgi skirsiu lisve nuo tako kazkuo, tada taka darysiu didesni, bet pomidorai tada bus arciau tako, .t.y, pomidorai lisk savo vietose, o takas paplates iki kokiu 50 cm, po 10 is abeju pusiu.
Nu jo, gerai kai tu tokia maža ir kūda
Nu man kaip sunku su tais arkiniais šiltnamiais
geriausiai jaučiuosi tik aukštas lubas turinčiuose šiltnamiuose