Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(nedidute poniute @ 2012 03 28, 13:18)
gražiai atrodo.. 4u.gif
Papildyta:
man įdomu būtų sužinoti kur nusipirkti ir kokia kaina metalinį šiltnamį?gal kas pasidalins patirtim...

na jau tos patirties tikrai daug šioje temoje mirksiukas.gif ,perverskit nuo pradžių,tikrai rasit ir info ir kontaktų mirksiukas.gif

foto niekada necituokite,nebent iš kažkur toli ją atsinešate mirksiukas.gif
Atsakyti
as pirkau "STRELKA". Sestadieni sudejo vyras karkasa, bet daugiau laiko neturi, tikiuosi ateinanti savaitgali pabaigs. Karkasas rinkosi lengvai, vienas dejo. Kaip bus toliau paziuresim.

Mano 6.15x 2.6 m pagal instrukcija, realiai kol kas matavau gavosi 2.55x6.10m
[attachmentid=220749]

Tuo metu kai pirkau, pigiausiai gavosi cia
Bet kas dabar kokias kur akcijas taiko nezinau.... nes tai preke sezonine, ir kaina pagal tai turbut sviruoja...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 28, 15:47)
as pirkau "STRELKA".

jei nepaslaptis, kokia kainele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 28, 15:55)
jei nepaslaptis, kokia kainele? g.gif

jau rasiau kazkada: 2780 su 4 fortkem(be automatikos)
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 27, 18:17)
Pagalvojau, ar ymanoma būtų medinio karkaso šlaitinį šiltnamiuką uždengti polikarbonatu g.gif Pastatytas iš brusų 5x10, tvirtas, bet nedickas. Nesuvokiu, kaip sujungimus reiktų sandariai sumontuoti g.gif O gal verta tik stogą plokštėm dengt, o šonus plėvele g.gif Vistiek statysim šlanginį, o su senuoju kažką sugalvot bandau, norėčiau kad anksčiau pavasarį įšiltų g.gif

mes statysim medini, su slaitiniu stogu . stogo danga jau nupirkom, bet isirinkau ne polikarbona o toli stiklopluosto toli plastikas kazkoks, trapecinis profiliukas tos dangos g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 26, 22:46)
o neserga jie taip tankiai susodinti?
Mano paskutinis variantas, nes jau 5 versija smile.gif
[attachmentid=220712]
P.S. langelis 5cm, siltnamis 2.5x6.1m

o koks aukštis gaunasi pririšimo tų pačių pirmų pomidorų nuo krašto, kur 30 cm atitraukta nuo sienutės? ir koks durų aukštis? nebus tau per plačios tos vagos po metrą ir tą antrą eilę arčiau sienos bus lengvaprižiūrėt?
Atsakyti
Na merginos, pas mane jau sudygo salotos ir ridikai. neislindo dar tik spinatai. smile.gif Kiek dziaugsmo buvo kai pamaciau daigelius islindusius.
Atsakyti
QUOTE(Ony @ 2012 03 29, 12:40)
Na merginos, pas mane jau sudygo salotos ir ridikai. neislindo dar tik spinatai. smile.gif Kiek dziaugsmo buvo kai pamaciau daigelius islindusius.

Tikrai labai džiugina pirmieji daigeliai thumbup.gif Pas mane irgi mačiau ridikėliai ir salotos jau dygsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 29, 12:42)
Tikrai labai džiugina pirmieji daigeliai thumbup.gif Pas mane irgi mačiau ridikėliai ir salotos jau dygsta wub.gif

Na o namie pomidorai ir agurkai ant palanges isstypo. Kotai ilgiausi, girdejau kad priezastis gali buti saulutes trukumas. Dabar jau padejau labiausiai apsviestoj vietoj namuose. Idomu ar dar galesiu as juos tokius sodint?
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 29, 10:10)
o koks aukštis gaunasi pririšimo tų pačių pirmų pomidorų nuo krašto, kur 30 cm atitraukta nuo sienutės? ir koks durų aukštis? nebus tau per plačios tos vagos po metrą ir tą antrą eilę arčiau sienos bus lengvaprižiūrėt?

aukstis gaunasi mano dydzio kazkur(162cm), bet tiksliai dar nezinau, nes dar nera gi dangos(kol kas atsistojus toks pojutis, bet gal atsiras danga ir remsis i galva smile.gif ), zeme nezinau ar nepasikels, nors vyras sake tik sukasiu, bet gal visvien pakils kaip nors ta lisve g.gif Priziureti gal ir nebus lengva, bet siemet darysiu taip, o kita met ziuresim, tobulinsim. Jei priartinsiu tai atstumai sumazes... Dadangi pati kol kas esu vikri, mazyte, plonyte tongue.gif (nu ne tokai kaip 18 buvau, bet mano amziui(kaip 3vaiku mama) galiu vadinti save kuda biggrin.gif ) tai tilpsiu visur biggrin.gif, kad ir tarp pomidoru...

teisa dar svarstau, jei visgi skirsiu lisve nuo tako kazkuo, tada taka darysiu didesni, bet pomidorai tada bus arciau tako, .t.y, pomidorai lisk savo vietose, o takas paplates iki kokiu 50 cm, po 10 is abeju pusiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 29 kovo 2012 - 16:39
QUOTE(Ony @ 2012 03 29, 17:12)
Na o namie pomidorai ir agurkai ant palanges isstypo. Kotai ilgiausi, girdejau kad priezastis gali buti saulutes trukumas. Dabar jau padejau labiausiai apsviestoj vietoj namuose. Idomu ar dar galesiu as juos tokius sodint?

Jei pastypo, tai gali būti ne tik nuo šviesos trūkumo, bet ir nuo šilumos didesnės...sodint tai galėsi, pagrūdink, palaikyk, kur vėsiau dabar kurį laiką, tik kad šviesos būtų užtektinai, na agurkų tai aš be balandžio net nebandau sėti...

QUOTE(tany @ 2012 03 29, 17:19)
aukstis gaunasi mano dydzio kazkur(162cm), bet tiksliai dar nezinau, nes dar nera gi dangos(kol kas atsistojus toks pojutis, bet gal atsiras danga ir remsis i galva smile.gif ), zeme nezinau ar nepasikels, nors vyras sake tik sukasiu, bet gal visvien pakils kaip nors ta lisve g.gif  Priziureti gal ir nebus lengva, bet siemet darysiu taip, o kita met ziuresim, tobulinsim. Jei priartinsiu tai atstumai sumazes... Dadangi pati kol kas esu vikri, mazyte, plonyte tongue.gif (nu ne tokai kaip 18 buvau, bet mano amziui(kaip 3vaiku mama) galiu vadinti save kuda biggrin.gif ) tai tilpsiu visur  biggrin.gif, kad ir tarp pomidoru...

teisa dar svarstau, jei visgi skirsiu lisve nuo tako kazkuo, tada taka darysiu didesni, bet pomidorai tada bus arciau tako, .t.y, pomidorai lisk savo vietose, o takas paplates iki kokiu 50 cm, po 10 is abeju pusiu.

Nu jo, gerai kai tu tokia maža ir kūda biggrin.gif Nu man kaip sunku su tais arkiniais šiltnamiais doh.gif geriausiai jaučiuosi tik aukštas lubas turinčiuose šiltnamiuose biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat jau išdygę ridikėliai ir salotos thumbup.gif
Atsakyti