Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(L.K. @ 2012 03 28, 08:37)
Neskautau bauhof žurnalo, bet smalsu pasidarė, kaip šitam šiltnamiui padaryti galai (turiu galvoj plėvelę). Matosi tokia lyg siūlė, ar kas ten.

grįžk per rodyklyte prie foto,anoj temoj papasakojo mirksiukas.gif
ten ir nėra ką skaityti,tiesiog foto reklamai panaudota ax.gif jei Packa nedavė sutikimo tai gali reikalauti kompensacijos,jau buvo taip vienai forumietei ir gavo dažų dekupažui man rodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 28, 08:24)
bigsmile.gif  jau ir bauhof žurnale foto yra  bigsmile.gif

grazus ... kas kiek cia tarpai tarp lanku ?

Atsakyti
Tie šniūrai sutvirtinimui. Dedami tarp lankų. Mes prie kuolų pririšam šniūrus ir ųsmeigiam į žemę. Tada plėvėlė neplevėsuoja. Čia panašu, kad plėvelė apkasta. Mes taip pat apkasam, tada nereikia prie nieko prikalti. Greitas pastatytas, apdengimas, tvirta ir patikima.
Atsakyti
QUOTE(Browny @ 2012 03 28, 08:49)
grazus ... kas kiek cia tarpai tarp lanku ?

Pacituoju iš pasibaigusios temos, gal nesupyks Packa 4u.gif
QUOTE(Packa @ 2010 04 30, 23:08)
Sonus jis padare pirmiausia, atskirai pritvirtino plevele. Po to uzdenge is virsaus, o i sonus idejo virvute, uzlenke su ligintuvu prispaude, bet virvute turi judeti, kad po to ja galima butu sutraukti (na nezinau ar aiskiai parasiau ax.gif )jei ka ryt galiesi  is arciau pafotkinti.

QUOTE(Packa @ 2010 05 01, 08:53)
kazkas 6 ant 3,5

QUOTE(Packa @ 2010 05 01, 16:03)
Gavome dovanu is mamos si siltnami smile.gif , tevas padarius metalini karkasa su privirintais vamzdais, tarp ju yra tarpas 60 cm. Ant tu metaliniu vamzdu tvirtinasi tie plasmasiniai slangai. Ji galima pernesti panorejus i kita vieta, yra pernesamas. Mes irgi is lauko puses apviniavome tarp lanku su spagatu, bet kas antra. Uzteks kol kas man tos vietos irnesakyk.gif
Atsiusk notrauka, idomu kaip ten tas bortelis is vidaus atrodo g.gif

QUOTE(Regila @ 2012 03 28, 08:51)
Tie šniūrai sutvirtinimui. Dedami tarp lankų. Mes prie kuolų pririšam šniūrus ir ųsmeigiam į žemę. Tada plėvėlė neplevėsuoja. Čia panašu, kad plėvelė apkasta. Mes taip pat apkasam, tada nereikia prie nieko prikalti. Greitas pastatytas, apdengimas, tvirta ir patikima.

man irgi gaila badyti plėvelę,bet MB sugalvojęs,kad ją prikalti ar prisukti su lentute g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 28, 08:54)
Pacituoju iš pasibaigusios temos, gal nesupyks Packa  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Čia pagal prekybininkus reikalavimai 70cm, stačiau kas 1 metrą, bet dariau 5 tvirtinimus su mediena, nes pastaroji man buvo pigesnė:
http://statybuturgus...-siltnamiui-834

"Planuojate statyti šiltnamį ir norite pasiskaičiuoti, kiek reikės lankų (vamzdžių) ?

Žinoma, priklauso nuo tai, kokio ilgio šiltnamį planuojate statyti.
Šiltnamių karkaso lankus (vamzdžius) rekomenduojama statyti 70cm atstumu. Toks šiltnamis bus tvirtas, nesusidarys plėvelės "kišenės", kuriose laikosi vanduo.

reikalingas lankų (vamzdžių) kiekis =
( šiltnamio ilgis / atstumas tarp lankų ) + 1

Reikia nepamiršti, kad dar vienas lankas (vamzdis) reikalingas iš šiltnamio galo. Ta prasme, jeigu planuojate statyti 5 metrų ilgio šiltnamį, reikės 8 lankų (vamzdžių).

Skaičiavimai
Norimas šiltnamio ilgis 5 metrai
Atstumas tarp lankų 70cm = 0.7 metro

( 5 / 0.7 ) + 1 = 8

Naudojimas
user posted image"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 28 kovo 2012 - 09:04
Merginos,kurios auginot lauke paprikas,pomidorus po uzdanga,gal galit ikelt foto.Bandysiu kazka konstruot,bet minciu truksta.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Browny @ 2012 03 27, 20:12)
jo g.gif as galvoju kas 80 cm det g.gif bet va upas rizikavo ir gal jam laiko jau kelinti metai tas siltnamis g.gif

Nieko jis nerizikavo, bent jau mano apylinkėse beveik visi kas metrą deda ir stovi tie šiltnamiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 28 kovo 2012 - 11:01
QUOTE(*Inga:) @ 2012 03 28, 12:01)
Nieko jis nerizikavo, bent jau mano apylinkėse beveik visi kas metrą deda ir stovi tie šiltnamiai  mirksiukas.gif

bigsmile.gif na,, mes vakar kai paziurejom, kas metra visai normaliai atrodo g.gif
Atsakyti
Ir atrodo ir laikosi normaliai, pas mane 4 metus atitempė ir nieko. Dabar pailginom lankų dapirkę, irgi kas metrą dėjom. Bet mūsų tie storesni vamzdžiai, kiti deda ploniukus, gal kur grindų šildymui naudojami, tai gal tada tankiau reiktų.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 03 28, 10:42)
Merginos,kurios auginot lauke paprikas,pomidorus po uzdanga,gal galit ikelt foto.Bandysiu kazka konstruot,bet minciu truksta.Aciu

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 28, 12:47)

gražiai atrodo.. 4u.gif
Papildyta:
man įdomu būtų sužinoti kur nusipirkti ir kokia kaina metalinį šiltnamį?gal kas pasidalins patirtim...
Atsakyti