Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(diasaja @ 2012 03 25, 20:37)
bigsmile.gif tai derlius bus gausus thumbup.gif

parodysiu ir derliu,jei kas uzaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 25, 21:35)
ten duobes,tai pedos stovejo,kadangi kitaip pasiekt krastu negaliu,o durpiu nera,ten issijotas kompostas supiltas

Vat dėl to aš dariausi tris lysves thumbup.gif Bet šiaip, vistiek labai gražu thumbup.gif Aš tai labai myliu šiltnamius pavasarį, šilta, gera, kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 03 25, 20:30)
http://www.*infected...i-13351749.html  Šiame skelbime radom tinkamą.  4u.gif
Vietoj *infected* įrašyk skelbimo puslapi- skelbiu taškas  lt.  Daug apsaugos čia smile.gif

Aš salotas uždengus dviguba plėvele šiltnamyje,tai kai diena graži ir saulėta,ją nudengiu,kad ja pasidžiaugtų  ax.gif

O gismeteo seniai nepasitikiu  ax.gif  Vadovaujuos čia numatoma prognoze.

vistiek neatidaro... verysad.gif
gal galit pilna adresa nukopijuot ir i az atsiust., buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 03 25, 19:30)
O gismeteo seniai nepasitikiu  ax.gif  Vadovaujuos čia numatoma prognoze.

Čia tik didieji miestai yra,provincijos nerasi
Man atrodo geriau kelios pėdos,negu takeliams be reikalo išnaudota šiltnamio žemė
Bet kiekvienas darosi kaip jam geriau
Aš net bortelių nedarau,nes žemė šiltnamyje sudirbama motobloku ,tik takelio vietą pjuvenom išbarstau
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 25, 23:03)
Vat dėl to aš dariausi tris lysves  thumbup.gif 

o jei šiltnamio plotis 3m ar išeina trys lysvės?
jei taip kaip paskirstyti plotį lysvių ir takų?
šiltnamis lankų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 26, 07:51)
o jei šiltnamio plotis 3m ar išeina trys lysvės?
jei taip kaip paskirstyti plotį lysvių ir takų?
šiltnamis lankų  ax.gif

Čia ir yra dilema - ar daryti vieną takelį bet aukščiausioje vietoje, ar du, bet palikti vidurį aukštaūgiams augalams. Aš šįmet ketinu 3 m pločio šiltnamį dalinti: po 60 cm krašte, du takeliai po 40 cm (svarbu, kad koja skersai tilptų) ir 1 m lysvė vidury (dviem eilėm pomidorų). Kraštuose turėtų tilpti paprikos, žemi pomodorai ir kita smulkmė.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 25, 16:40)
Agroplėvelės gali nenuiminėt - augs puikiausiai  4u.gif  Daigiukams dar tolygesnė temperatūra po agroplėvele  4u.gif  Nuimsi, kai reiks derlių skinti  mirksiukas.gif

QUOTE(diasaja @ 2012 03 25, 18:04)
aš nenuimu, nes pamačiau, kad kondensatas susidaro, tai išmąsčiau, kad ir drėgmės šiek tiek gaus biggrin.gif

QUOTE(@asta @ 2012 03 25, 18:30)
Aš salotas uždengus dviguba plėvele šiltnamyje,tai kai diena graži ir saulėta,ją nudengiu,kad ja pasidžiaugtų  ax.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif Paliksiu tada ir as uzdengta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 25, 12:21)
paziurejau oru prognozes 2 sav. nu nelabai jos mane nudziugino... tikiusi klista gismeteo... balandzio 2 d. -5 lotuliukas.gif

Gismeteo sąsają pakeitė - pirmas stulpelis nakties temperatūra, antras - dienos (anksčiau būdavo vienintelis dienos). Nors šiaip tai jie neretai nepataiko...
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 26, 00:29)
vistiek neatidaro... verysad.gif
gal galit pilna adresa nukopijuot ir i az atsiust., buciau dekinga  4u.gif

Pabandysiu smile.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2012 03 26, 08:15)
Čia tik didieji miestai yra,provincijos nerasi
elių nedarau,nes žemė šiltnamyje sudirbama motobloku ,tik takelio vietą pjuvenom išbarstau

Kadangi mano provincija netoli miesto,tai man tinka. Svarbu pataiko ax.gif
Atsakyti
O statant siltnami is lanku, kas kiek tuos lankus reiketų statyti? Na sakykim as noriu 5- 6 m ilgio siltnamio, tai pirkti 5-6 lankus, mžzdaug kas metrą kad jie būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2012 03 26, 11:24)
O statant siltnami is lanku, kas kiek tuos lankus reiketų statyti? Na sakykim as noriu 5- 6 m ilgio siltnamio, tai pirkti 5-6 lankus, mžzdaug kas metrą kad jie būtų? g.gif

4u.gif pagal savo pastebėjimus , kaip užsilaiko sniegas žiemą biggrin.gif- statyčiau ne plačiau, kaip kas 90 cm .
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2012 03 26, 10:24)

musu 6 m ilgio siltnamis,tai 8 lankai,anksciau turejom kas metra,tai sniega reikedavo patiems nuimineti,nes nenukrisdavo
Atsakyti