Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(diasaja @ 2012 03 25, 09:09)
Vakar šiltnamyje pirmas sėjimas pas mane buvo. Lauksim derliaus ax.gif

as irgi vakar pasejau i siltnami drinks_cheers.gif Nakciai uzdengiu agroplevele, o diena turbut geriau nuimti? Ar galima ir palikti kartkartemis ir dienai, kai pvz nesauleta diena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ela...: 25 kovo 2012 - 15:37
QUOTE(Ela... @ 2012 03 25, 15:37)
as irgi vakar pasejau i siltnami  drinks_cheers.gif Nakciai uzdengiu agroplevele, o diena turbut geriau nuimti? Ar galima ir palikti kartkartemis ir dienai, kai pvz nesauleta diena  rolleyes.gif

Agroplėvelės gali nenuiminėt - augs puikiausiai 4u.gif Daigiukams dar tolygesnė temperatūra po agroplėvele 4u.gif Nuimsi, kai reiks derlių skinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ela... @ 2012 03 25, 16:37)
Ar galima ir palikti kartkartemis ir dienai, kai pvz nesauleta diena  rolleyes.gif

aš nenuimu, nes pamačiau, kad kondensatas susidaro, tai išmąsčiau, kad ir drėgmės šiek tiek gaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 03 23, 21:24)
gal kas patars, planuoju statyti šiltnamį, kažin kaip geriau statyti ka dpietinė saulė į galą šviestų ar į šoną? nes paprastai kiek pastebėjau būna pastatyti kad peitinė saulė šviečia į galą? ar yra iš vis skirtumas?

mes statysim irgi siltnami, bet kazkaip neziuriu i ta varianta is kur saule svies... net nedasilo apie tai pagalvot.

QUOTE(tany @ 2012 03 25, 13:21)
paziurejau oru prognozes 2 sav. nu nelabai jos mane nudziugino... tikiusi klista gismeteo... balandzio 2 d. -5 lotuliukas.gif

va, va... mane irgi nustebino g.gif galvoju sodint po balandzio 1 g.gif balandzio gale turetu but jau ridiku smile.gif
Atsakyti
Reikia Jusu patarimo-siandien uzklojau zeme dviguba agroplevele,et atvirame lauke(ne siltnamy),kada jau galesiu seti ridikus ir salotas?I ka reikia atkreipt demesi?aciu
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 25, 16:35)
o kur pirkot? 4u.gif
buciau dekinga uz informacija  4u.gif

http://www.*infected...i-13351749.html Šiame skelbime radom tinkamą. 4u.gif
Vietoj *infected* įrašyk skelbimo puslapi- skelbiu taškas lt. Daug apsaugos čia smile.gif

Aš salotas uždengus dviguba plėvele šiltnamyje,tai kai diena graži ir saulėta,ją nudengiu,kad ja pasidžiaugtų ax.gif

O gismeteo seniai nepasitikiu ax.gif Vadovaujuos čia numatoma prognoze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 25 kovo 2012 - 18:32
cia mano siltnamis,su ka tik pasetom darzovem
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 25, 19:49)
user posted image

kaip grazu bigsmile.gif tokia ispurenta zeme bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Browny,2012 03 25, 19:03]
kaip grazu bigsmile.gif tokia ispurenta zeme bigsmile.gif
brangusis buvo idarbintas purent zeme smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendrele19: 25 kovo 2012 - 19:12
QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 25, 19:49)

kokia tvarka bigsmile.gif
O kas ten per duobės, ar blogai įmatau? lens.gif Ir žemė atrodo, kad daug daug durpių? g.gif
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2012 03 25, 19:24)
kada jau galesiu seti ridikus ir salotas?I ka reikia atkreipt demesi?aciu

žemė turi būti atšilusi, negabalinė, judinant su grėbliu, ji neturi veltis. Sunku ką patarti, kai bendrauji ne akis į akį.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 25, 20:32)
kokia tvarka bigsmile.gif
O kas ten per duobės, ar blogai įmatau? lens.gif Ir žemė atrodo, kad daug daug durpių? g.gif
Papildyta:

žemė turi būti atšilusi, negabalinė, judinant su grėbliu, ji neturi veltis. Sunku ką patarti, kai bendrauji ne akis į akį.

ten duobes,tai pedos stovejo,kadangi kitaip pasiekt krastu negaliu,o durpiu nera,ten issijotas kompostas supiltas
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 25, 21:35)
ten issijotas kompostas supiltas

bigsmile.gif tai derlius bus gausus thumbup.gif
Atsakyti