Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

user posted image

gal kas nors kur nors mate kas gamina, ar kur prekyboje yra SLIEJAMU SILTNAMIU.
man reiktu butent tokio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 23, 18:36)
user posted image

gal kas nors kur nors mate kas gamina, ar kur prekyboje yra SLIEJAMU SILTNAMIU.
man reiktu butent tokio...  unsure.gif

vienas yra cia http://www.nameliukas.lt/lt/siltnamiai
vadinasi mini oranzereja
Atsakyti
gal kas patars, planuoju statyti šiltnamį, kažin kaip geriau statyti ka dpietinė saulė į galą šviestų ar į šoną? nes paprastai kiek pastebėjau būna pastatyti kad peitinė saulė šviečia į galą? ar yra iš vis skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(andrius117 @ 2012 03 23, 18:12)
vienas yra cia
vadinasi mini oranzereja

Bet kaina doh.gif Mes prieš savaitę tokio tipo pirkom,didesnį,mokėjom žymiai žymiai pigiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 23 kovo 2012 - 20:31
QUOTE(voveriukstis @ 2012 03 23, 20:24)
gal kas patars, planuoju statyti šiltnamį, kažin kaip geriau statyti ka dpietinė saulė į galą šviestų ar į šoną? nes paprastai kiek pastebėjau būna pastatyti kad peitinė saulė šviečia į galą? ar yra iš vis skirtumas?

Jei yra galimybė rinktis kaip statyti - geriau, kad pietinė saulė šviečia į galą: vasarą ne taip saulė prikaitina, o pavasarį ir rudeniop ryte ir vakare saulė ilgiau pašviečia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 23, 21:29)
Jei yra galimybė rinktis kaip statyti - geriau, kad pietinė saulė šviečia į galą: vasarą ne taip saulė prikaitina, o pavasarį ir rudeniop ryte ir vakare saulė ilgiau pašviečia  4u.gif

oi kaip ačiū už atsakymą, nes aš niekaip neapsisprendžiau, dabar viskas aišku. smile.gif
Atsakyti
Vakar šiltnamyje pirmas sėjimas pas mane buvo. Lauksim derliaus ax.gif Pernai metų pirmieji vitaminai:

user posted image
Atsakyti
paziurejau oru prognozes 2 sav. nu nelabai jos mane nudziugino... tikiusi klista gismeteo... balandzio 2 d. -5 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 25, 12:21)
paziurejau oru prognozes 2 sav. nu nelabai jos mane nudziugino... tikiusi klista gismeteo... balandzio 2 d. -5 lotuliukas.gif

Normalu - juk dar tik balandžio pradžia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 25, 13:30)
Normalu - juk dar tik balandžio pradžia bus  mirksiukas.gif

o tai kaip ridikeliai ir salotos siltnami po agro plevele nesusals? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 25, 14:38)
o tai kaip ridikeliai ir salotos siltnami  po agro plevele nesusals? blush2.gif

nesušals, jeigu buvo įšalas pilnai išėjęs.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 03 23, 22:25)
Bet kaina  doh.gif Mes prieš savaitę tokio tipo pirkom,didesnį,mokėjom žymiai žymiai pigiau.

o kur pirkot? 4u.gif
buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti