gal kas jau is Senuku
vaziuosiu tik vakare, kazin ko bus like idomu ar labai sluoja plevele ir polikarbona...
QUOTE(matuke @ 2012 03 21, 12:46)
gal kas jau is Senuku
vaziuosiu tik vakare, kazin ko bus like idomu ar labai sluoja plevele ir polikarbona...
idomu ar jam taiko nuolaida? Ir kokia jo standartine kaina senukuose
Papildyta:
QUOTE(Harmony... @ 2012 03 21, 09:10)
tai koki ir uz kiek isigijote
Nugi pirkau vidutini, 9 kvadratu uz maziuko kaina 1950 Lt
Atrodo kainos visur panasios, bet MB istyrinejo, ivertino viska, ko as ne nesugalvociau ir pasake, kam imsim cia
as ir istirinejau, visi sitie kiniski, tai mane kazkaip atpurte Nors tuoj turbut viskas bus is ten
QUOTE(tany @ 2012 03 21, 16:51)
idomu ar jam taiko nuolaida? Ir kokia jo standartine kaina senukuose
taip, taiko
kaina apie 35lt
po ilgu pamastymu nusprendziau siais metais dengti plevele
tai siltnamis 2*4 kainuos apie 600lt bendroj sumoj
QUOTE(matuke @ 2012 03 21, 21:11)
taip, taiko
kaina apie 35lt
kaina apie 35lt
oho, daugoka man atrodo , praleidau iš ko darysi mes tai už lankus ir plėvelę, šiltanamiui 10x3, sumokėjom pernai nepilnus 300Lt na dar medienos reikėjo mažumėlę, bet jos turėjom už brangiau kaži ar būtume statę
QUOTE(elelele @ 2012 03 22, 10:10)
oho, daugoka man atrodo , praleidau iš ko darysi mes tai už lankus ir plėvelę, šiltanamiui 10x3, sumokėjom pernai nepilnus 300Lt na dar medienos reikėjo mažumėlę, bet jos turėjom už brangiau kaži ar būtume statę
, nes 600 Lt už plėvelinį tokį mažą šiltnamį tikrai labai daug
QUOTE(elelele @ 2012 03 22, 09:10)
QUOTE(jediara @ 2012 03 22, 09:17)
, nes 600 Lt už plėvelinį tokį mažą šiltnamį tikrai labai daug
merginos, del to tokia kaina kad siltnamiuas mano bus mazoj musu pievelej prie namu, tai norisi kad nekliutu labai akis. tai jis bus is medinio dailaus karkaso kaip kad pavesine kad butu, stogas vienslaitis is karbono, o sienas tam kartui plevele apdengsim, is to ir ta kaina, mediena + stogo danga, na dar + pamatukas
QUOTE(matuke @ 2012 03 22, 10:21)
merginos, del to tokia kaina kad siltnamiuas mano bus mazoj musu pievelej prie namu, tai norisi kad nekliutu labai akis. tai jis bus is medinio dailaus karkaso kaip kad pavesine kad butu, stogas vienslaitis is karbono, o sienas tam kartui plevele apdengsim, is to ir ta kaina, mediena + stogo danga, na dar + pamatukas
Tada aišku -lauksime statinio foto
QUOTE(matuke @ 2012 03 21, 21:11)
kaina apie 35lt
cia 6mm ir be nuolaidos?
QUOTE(matuke @ 2012 03 22, 08:21)
aaa tada kitas reikalas, mes nebuvom pasiruošę investuot daug, tai mums gerai ir paprastas šiltnamis, kurio nesupainiosi su niekuo
QUOTE(juste10 @ 2012 03 22, 22:54)
Merginos,siltnamiui dengti kokia geriau plevele pirkt stabilizuota 120 mikronu ar 150 mikronu?Senukuose ziurejau,bet spalva zydra jos,tikriausiai sita netinka?
Aciu
Aciu
tinka,mes pirkom 200
Stabilizuota ir yra mėlyna-žydra. 150mk labiau apsaugo nuo krušos.
150mk šiltnamiams iš lankų, 120mk šlaitiniams šiltnamiams, iš šonu kur nėra tiesioginio pavojaus krušai.
150mk šiltnamiams iš lankų, 120mk šlaitiniams šiltnamiams, iš šonu kur nėra tiesioginio pavojaus krušai.
QUOTE(juste10 @ 2012 03 22, 22:54)
Merginos,siltnamiui dengti kokia geriau plevele pirkt stabilizuota 120 mikronu ar 150 mikronu?Senukuose ziurejau,bet spalva zydra jos,tikriausiai sita netinka?
Aciu
Aciu