Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

gal kas jau is Senuku bigsmile.gif
vaziuosiu tik vakare, kazin ko bus like cool.gif idomu ar labai sluoja plevele ir polikarbona...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 21, 12:46)
gal kas jau is Senuku  bigsmile.gif 
vaziuosiu tik vakare, kazin ko bus like  cool.gif  idomu ar labai sluoja plevele ir polikarbona...

idomu ar jam taiko nuolaida? Ir kokia jo standartine kaina senukuose g.gif
Papildyta:
QUOTE(Harmony... @ 2012 03 21, 09:10)

tai koki ir uz kiek isigijote  ax.gif
Nugi pirkau vidutini, 9 kvadratu uz maziuko kaina 1950 Lt  4u.gif
Atrodo kainos visur panasios, bet MB istyrinejo, ivertino viska, ko as ne nesugalvociau  ax.gif  ir pasake, kam imsim cia  bigsmile.gif

as ir istirinejau, visi sitie kiniski, tai mane kazkaip atpurte blush2.gif Nors tuoj turbut viskas bus is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 kovo 2012 - 15:51
QUOTE(tany @ 2012 03 21, 16:51)
idomu ar jam taiko nuolaida? Ir kokia jo standartine kaina senukuose g.gif

taip, taiko wink.gif
kaina apie 35lt
po ilgu pamastymu nusprendziau siais metais dengti plevele irnesakyk.gif
tai siltnamis 2*4 kainuos apie 600lt bendroj sumoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 21, 21:11)
taip, taiko wink.gif
kaina apie 35lt
po ilgu pamastymu nusprendziau siais metais dengti plevele irnesakyk.gif
tai siltnamis 2*4 kainuos apie 600lt bendroj sumoj  cool.gif

oho, daugoka man atrodo g.gif , praleidau iš ko darysi smile.gif mes tai už lankus ir plėvelę, šiltanamiui 10x3, sumokėjom pernai nepilnus 300Lt ax.gif na dar medienos reikėjo mažumėlę, bet jos turėjom ax.gif už brangiau kaži ar būtume statę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2012 03 22, 10:10)
oho, daugoka man atrodo g.gif , praleidau iš ko darysi smile.gif mes tai už lankus ir plėvelę, šiltanamiui 10x3, sumokėjom pernai  nepilnus 300Lt ax.gif  na dar medienos reikėjo mažumėlę, bet jos turėjom ax.gif už brangiau kaži ar būtume statę ax.gif

drinks_cheers.gif , nes 600 Lt už plėvelinį tokį mažą šiltnamį tikrai labai daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2012 03 22, 09:10)
oho, daugoka man atrodo g.gif , praleidau iš ko darysi smile.gif mes tai už lankus ir plėvelę, šiltanamiui 10x3, sumokėjom pernai  nepilnus 300Lt ax.gif  na dar medienos reikėjo mažumėlę, bet jos turėjom ax.gif už brangiau kaži ar būtume statę ax.gif

QUOTE(jediara @ 2012 03 22, 09:17)
drinks_cheers.gif , nes 600 Lt už plėvelinį tokį mažą šiltnamį tikrai labai daug rolleyes.gif

merginos, del to tokia kaina kad siltnamiuas mano bus mazoj musu pievelej prie namu, tai norisi kad nekliutu labai akis. tai jis bus is medinio dailaus karkaso kaip kad pavesine kad butu, stogas vienslaitis is karbono, o sienas tam kartui plevele apdengsim, is to ir ta kaina, mediena + stogo danga, na dar + pamatukas
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 22, 10:21)
merginos, del to tokia kaina kad siltnamiuas mano bus mazoj musu pievelej prie namu, tai norisi kad nekliutu labai akis. tai jis bus is medinio dailaus karkaso kaip kad pavesine kad butu, stogas vienslaitis is karbono, o sienas tam kartui plevele apdengsim, is to ir ta kaina, mediena + stogo danga, na dar + pamatukas

Tada aišku -lauksime statinio foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 21, 21:11)
kaina apie 35lt

cia 6mm ir be nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 22, 08:21)

aaa tada kitas reikalas, mes nebuvom pasiruošę investuot daug, tai mums gerai ir paprastas šiltnamis, kurio nesupainiosi su niekuo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,siltnamiui dengti kokia geriau plevele pirkt stabilizuota 120 mikronu ar 150 mikronu?Senukuose ziurejau,bet spalva zydra jos,tikriausiai sita netinka?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 03 22, 22:54)
Merginos,siltnamiui dengti kokia geriau plevele pirkt stabilizuota 120 mikronu ar 150 mikronu?Senukuose ziurejau,bet spalva zydra jos,tikriausiai sita netinka?
Aciu

tinka,mes pirkom 200 ax.gif
Atsakyti
Stabilizuota ir yra mėlyna-žydra. 150mk labiau apsaugo nuo krušos.
150mk šiltnamiams iš lankų, 120mk šlaitiniams šiltnamiams, iš šonu kur nėra tiesioginio pavojaus krušai.

QUOTE(juste10 @ 2012 03 22, 22:54)
Aciu
Atsakyti