Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(edinka @ 2012 03 17, 19:36)
O ar yra tokio pločio plėvelės, ar kažkaip jungsit?

gi plėvelę į ilgė nors ir kilometrą mirksiukas.gif
ar aš ne taip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 17, 19:36)
O ar yra tokio pločio plėvelės, ar kažkaip jungsit?

Plėvelės plotis 6 metrai,jei neišeina iš ilgio galima dėti iš pločio ir viskas
Atsakyti
as siandien apturejau laimes, ismatavus atstumus ir palaiminusi siltnami 2*4 yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 17, 19:58)
gi plėvelę į ilgė nors ir kilometrą  mirksiukas.gif
ar aš ne taip suprantu  g.gif

tada ir as kazko nesupratusi likau blush2.gif
Atsakyti
Kas gi čia neaiškaus g.gif Jei šiltnamio plotis 3 m. tada dedasi plėvelė 6 m. pločio, o ilgį atmatuoja parduotuvėj kokio reikia . Jei šiltnamis 10 m. ilgio, tai pirkti reikia apie 14 m. Paprasta kaip 2x2 4u.gif
Aš irgi jau svaigstu dėl dar vieno ax.gif Radau vietos darže, bet išeina 2,8 X 5 m. Siaurokas, ale gal 3 lysvės išeis g.gif Labai noriu viduriuko aukštaūgiams pomidorams. Lankus nusižiūrėjau autostrados Lytagroj po 18.90 Lt.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 17, 20:58)
gi plėvelę į ilgė nors ir kilometrą  mirksiukas.gif
ar aš ne taip suprantu  g.gif

Viskas OK, susibalamutinau blush2.gif , nes maniskiui miniakui siltnamiui butent to plocio ir uztenka i ilgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 18, 08:42)
Kas gi čia neaiškaus g.gif Jei šiltnamio plotis 3 m. tada dedasi plėvelė 6 m. pločio, o ilgį atmatuoja parduotuvėj kokio reikia . Jei šiltnamis 10 m. ilgio, tai pirkti reikia apie 14 m. Paprasta kaip 2x2  4u.gif
Aš irgi jau svaigstu dėl dar vieno ax.gif Radau vietos darže, bet  išeina 2,8 X 5 m. Siaurokas, ale gal 3 lysvės išeis g.gif Labai noriu viduriuko aukštaūgiams pomidorams. Lankus nusižiūrėjau autostrados Lytagroj po 18.90 Lt.

As Ermitaze snd maciau po 23 lt lyg g.gif bet nzn ar tokie pat kaip visur buna, nelabai gilinausi , kazkodel biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 18, 21:26)
As Ermitaze snd maciau po 23 lt lyg  g.gif  bet nzn ar tokie pat kaip visur buna, nelabai gilinausi , kazkodel biggrin.gif  biggrin.gif

Lytagroj 5 cm skersmens ir 5,5 m ilgio. Balti. Sakė standartiniai g.gif
Atsakyti
lygtais anksciau kazkur skaiciau diskusija kokio storio polikarbonas tinkamas, priminkit, kuom blogai jei sienom rinkciausi 4mm g.gif
Atsakyti
Moki-Veži lankai po 19. ... lt
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 17, 17:20)
tokiu atveju tai taip. Pas mane planuoja isdygti 3x10, paprastas lankinis kaimiskas plevelinis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Mano kaimietukas tai vakar pradėjo ilgėt nuo šešių iki vienuolikos m. Pažiūrėjus tai toks didelis atrodo wub.gif . Bet vistiek pomidorų daigų visų nesukišiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 18, 21:37)
lygtais anksciau kazkur skaiciau diskusija kokio storio polikarbonas tinkamas, priminkit, kuom blogai jei sienom rinkciausi 4mm  g.gif

niekuo neblogai. Nebent yra kitokiu ziniu turinciu.
Atsakyti