Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

QUOTE(Ony @ 2012 03 16, 09:07)
Sakykit man, pradedanciai darzininkei, nuo kada galima jau i siltnami pasiseti salotu, spinatu, laiskiniu svogunu. Silnamis paprastas, nesildomas. Atsikraustem i nama, o cia ir siltnamis jau yra. Labai norisi kazka savo uzsiauginti, bet nezinom kaip teisingai pradeti. Kaimynai dar ziuriu nieko savuosiuose nedaro.

gali set spinatus, ridikelius, morkytes mirksiukas.gif del ramybes pridenk kokia agro plevele 4u.gif
Atsakyti
Aš tai jau visko pasisėjau: ridikėlių, salotų, špinatų, krapų, petražolių, kospūstų, jau serenčiukų žiupsnelų papyliau, gūžinių salotų daigaims...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 16, 08:51)
gali set spinatus, ridikelius, morkytes  mirksiukas.gif  del ramybes pridenk kokia agro plevele  4u.gif

drinks_cheers.gif o dar geriau dviem agro plėvelėm 4u.gif Šilčiau jiems tada 4u.gif
Jei sausa, palaistyk karštu vandeniu vageles, į kurias sėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 16 kovo 2012 - 10:20
QUOTE(Asese @ 2012 03 16, 11:20)
drinks_cheers.gif  o dar geriau dviem agro plėvelėm  4u.gif  Šilčiau jiems tada  4u.gif
Jei sausa, palaistyk karštu vandeniu vageles, į kurias sėsi  mirksiukas.gif

Aciu merginos. Toks azartas apeme mane su tuo siltnamiu, kuo daugiau skaitau, tuo labiau noriu begt i ji ir vageles jau daryt smile.gif Dar pasiskaiciau kad dabar netinkama menulio faze - delcia. Gal kito savaitgalio palaukt. ar cia nereikia tuo tiket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ony @ 2012 03 16, 11:38)
Aciu merginos. Toks azartas apeme mane su tuo siltnamiu, kuo daugiau skaitau, tuo labiau noriu begt i ji ir vageles jau daryt smile.gif Dar pasiskaiciau kad dabar netinkama menulio faze - delcia. Gal kito savaitgalio palaukt. ar cia nereikia tuo tiket  blush2.gif

Pažiūrėk, jei žemė neįšalus, tai nelauk - kol fazė ateis, jau tau bus ir sudygę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ony @ 2012 03 16, 12:38)
Aciu merginos. Toks azartas apeme mane su tuo siltnamiu, kuo daugiau skaitau, tuo labiau noriu begt i ji ir vageles jau daryt smile.gif Dar pasiskaiciau kad dabar netinkama menulio faze - delcia. Gal kito savaitgalio palaukt. ar cia nereikia tuo tiket  blush2.gif

Kas virsuj dera viena faze, kas zemeje - kita, dabar kaip tik kas zemeje tinka set, visokius ridikelius ir t.t.
Atsakyti
Slauksiu vyro ir eisiu aš tikriausiai darbuotis į savo šiltnamį yu.gif Oi kiek darbo ten laukia karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Ony @ 2012 03 16, 12:38)

bek bek,jei mano jau stovetu tai butu "apgyvendintas" ax.gif
Atsakyti
na va ,pagaliau ir mano naujo siltnamio statyba pajudes i prieki,mazdaug ismatavom ploti ir ilgi,12*4 mazdaug,iseitu ir 15 milgio,bet labai didelis gaunas,kai susils zeme,tada pamatus betonuos,karkasas bus metalinis,apziurejom metala lytagroj,siandien vyras braizo,kiek mazdaug reiks,aisku siemet jau nebespes pastatyt,bet nors zeme pasiruosiu,kai pamatai bus,
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 16, 10:20)
drinks_cheers.gif  o dar geriau dviem agro plėvelėm  4u.gif  Šilčiau jiems tada  4u.gif
Jei sausa, palaistyk karštu vandeniu vageles, į kurias sėsi  mirksiukas.gif

o geras, as taip ir padriau(nors tik dabar perskaiciau smile.gif ) ipiliau i zeme karsta vandieni, itesa ten sausa nebuvo, bet siap zeme saltoka pasirode ax.gif
Pasejau salotu ir ridikeliu. Dar morkytes jau isdygusias, bet jos tia numirs greiciasuiai, bet nebera man vietos namuose... Uzdengiau agro plevele, jauciu vakakre dar viena reikes uzmesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 17 kovo 2012 - 14:42
QUOTE(matuke @ 2012 03 15, 20:25)
merginos, nera net kalbos apie 3*6  schmoll.gif
mano kiemas visiska kisene  doh.gif
3*2 ir tai atitraukus nuo tvoru gausis visai po langais  cool.gif

tokiu atveju tai taip. Pas mane planuoja isdygti 3x10, paprastas lankinis kaimiskas plevelinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal kas kokiu akciju lanuku uzmate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 17, 18:20)
tokiu atveju tai taip. Pas mane planuoja isdygti 3x10, paprastas lankinis kaimiskas plevelinis

O ar yra tokio pločio plėvelės, ar kažkaip jungsit?
Atsakyti