Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Man kažkodėl arkiniai patvaresni atrodo nei smailu stogu, nežinau kodėl g.gif Tik va dėl vėdinimo tai irgi abejoju g.gif Šis tik 4 m ilgio, tai nedidukas, bet rašo kad gali būti 6 ir 8 m, tai irgi be stoglangių ?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 06, 14:49)
Man kažkodėl arkiniai patvaresni atrodo nei smailu stogu, nežinau kodėl g.gif Tik va dėl vėdinimo tai irgi abejoju g.gif Šis tik 4 m ilgio, tai nedidukas, bet rašo kad gali būti 6 ir 8 m, tai irgi be stoglangių ?

http://www.b-a.lt/Ar...etu/2616/116310
panasu, kad jo
Papildyta:
o jie siltnamis Kiniskas, tai jau blogai ane?
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 06, 14:47)
Gaudvile, manai šitas netiktų? Orlaidė arkiniams šiltnamiams

turėtų tikti, nors nieko nerašo, kuriems modeliams pritaikytas.
Atsakyti
Sveiki
Patarkit ka daryti, siltnamyje is pernai liko mulcas, dar aisku buvo gana silta ziema, tai pazele ir zoles vietomis. Du kartus prikasem sniego, paskutini syki pries savaite, kiek buvo aplink, tiek sunesem, tai kol kas viduje jis dar neistirpes. Ar yra vilties kad iki sodinimo daugu kazkas i padoria dirva pasidarys, nes tokiame kuityne neisivaizduoju kaip sodinti.
Ir dar, pernai man tas mulcas po apacia siek tiek kaip paplekes pasidare, tai gal net nevargt ir visa sita kutula verst velniop?
Atsakyti
o kaip jumi sitas? Kazkoks plonas 230 cm. Bet gal 2 lisvem pakaktu? Aplamai kokio plocio optimali lisve turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 06, 16:44)
o kaip jumi sitas? Kazkoks plonas 230 cm. Bet gal 2 lisvem pakaktu? Aplamai kokio plocio optimali lisve turetu buti?

na, juk mano toks, 2 takų neišeina pasidaryt, tai tenkinuosi vienu wink.gif
Atsakyti
Nzn ar buvo kas imete ar ne, cia viskas detaliai parodyta, kas neturi ir negali tukstantiniu sumu skirti http://statybuturgus.....28lankus)-667 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 06, 17:08)
na, juk mano toks, 2 takų neišeina pasidaryt, tai tenkinuosi vienu wink.gif

tavo lygiai toks pat? Ar matmenis tik tokie? Tai kiek tau daigu telpa?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 06, 17:24)
tavo lygiai toks pat? Ar matmenis tik tokie? Tai kiek tau daigu telpa?

kiek įžiūriu, tai toks pats, tik vyras pirko kitoj firmoj. Kaip ir rašiau - 18 pomidorų, 10 paprikų, 10 bazilikų ir tiek pat tagečių biggrin.gif
Atsakyti
- 6mm reikalingas jei šiltnamis stovi žiema, kad atlaikytų sniego krūvi, bei šildomiems šiltnamiams, kad ilgiau laikytų šilumą.
Galima kombinacija 4mm šonai, 6mm stogas.
- Dėl bačkos baltos, jei ji apvali galima pirkti maišus jei 200ltr, tai 200ltr juodus maišus bus pigiausia, ir greičiausia. Bei turi būti dangtis ant viršaus.
Polikarbonatas, tvirtinamas ir ant medinių konstrukcijų su aliuminiais T formos profiliais. Tik tie profiliai žvėriškai brangūs, mano akimis.

QUOTE(tany @ 2012 03 05, 20:57)
supratau, vadinasi bus 6 smile.gif
P.S. Aisku jei dar bus smile.gif
ziuriu dabar i GABI 11 cia
Gal zinoves pakomentuos... Kokie minusai, pliusai

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 06, 17:52)
kiek įžiūriu, tai toks pats, tik vyras pirko kitoj firmoj. Kaip ir rašiau - 18 pomidorų, 10 paprikų, 10 bazilikų ir tiek pat tagečių biggrin.gif

o kiek kainavo blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 06, 17:59)
o kiek kainavo  blush2.gif ?

Nežinau, pirko vasario mėn., buvo tą mėnesį akcijos. Kadangi gimtadienio dovana, tai kainos ir neklausiau 4u.gif Tiesa, automatines sklendes pati pirkausi, tai MK f. perkant šiltnamį tik 100lt, mokėjau daugiau wink.gif
Atsakyti