Su MB svarstem apie siltnami aliuminio profiliu,tai priejom vieningos nuomones,kad jis per lengvas gausiam sniegui ir dideliems uraganiniems vejams
QUOTE(tany @ 2012 03 05, 20:57)
supratau, vadinasi bus 6
P.S. Aisku jei dar bus
ziuriu dabar i GABI 11 cia
Gal zinoves pakomentuos... Kokie minusai, pliusai
P.S. Aisku jei dar bus
ziuriu dabar i GABI 11 cia
Gal zinoves pakomentuos... Kokie minusai, pliusai
As ne zinove, tik esu skaiciusi, kad kazkas turejo problemu su vazinejanciomis durimis ir man tai truksta siltnamio plocio, noretusi bent 3 metru (cia tik mano nuomone )
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 03 05, 21:02)
Su MB svarstem apie siltnami aliuminio profiliu,tai priejom vieningos nuomones,kad jis per lengvas gausiam sniegui ir dideliems uraganiniems vejams
man irgi taip norisi galvoti, bet gal taip nera
QUOTE(ledi_x @ 2012 03 05, 21:09)
As ne zinove, tik esu skaiciusi, kad kazkas turejo problemu su vazinejanciomis durimis ir man tai truksta siltnamio plocio, noretusi bent 3 metru (cia tik mano nuomone )
uz tokia kaina 3m. nesu radus, jei kas kur uzmatys idekit linka . Reikia kuo pigiau, bet aisku kokybisko
QUOTE(ledi_x @ 2012 03 05, 21:02)
Aisku graziai ir estetiskai atrodo tie aliuminio remai, bet ir kaina tai vat ir galvoju, kad gal ir ant medzio butu neblogai, aciu uz nuomones pasidalinima
O kaip polikarbonatas tvirtinamas prie aliuminio konstrukciju?
O kaip polikarbonatas tvirtinamas prie aliuminio konstrukciju?
aliuminio konstrukcija tokia, kad suvažiuoja ir patys lakštai nėra prisukami. Tačiau mačiau ir prisuktų
ne, viskas ant varžtų prisukta ir priveržta, su vyru vos panešėm šiltnamio dėžę. Beje, nepirmi metai ir uraganų jau turėjom, stovi kaip stovėjęs.
QUOTE(tany @ 2012 03 05, 21:13)
uz tokia kaina 3m. nesu radus, jei kas kur uzmatys idekit linka . Reikia kuo pigiau, bet aisku kokybisko
As irgi ziurineju, nes dar neapsisprendziau kokio noriu: ar aliuminio konstrukciju su polikarbonatu (bet labai brangu) ar paciu psigaminto (laiko sanaudos) , lyg tais bandau saviski ikalbeti, kad reikia gaminti, o jis turi savu darbu milijona, tai jam geriau butu pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 21:15)
aliuminio konstrukcija tokia, kad suvažiuoja ir patys lakštai nėra prisukami. Tačiau mačiau ir prisuktų
ne, viskas ant varžtų prisukta ir priveržta, su vyru vos panešėm šiltnamio dėžę. Beje, nepirmi metai ir uraganų jau turėjom, stovi kaip stovėjęs.
gaudvile, gal turite savo siltnamio foto?
QUOTE(ledi_x @ 2012 03 05, 21:42)
gaudvile, gal turite savo siltnamio foto?
standartinis, Kaip čia, 10 kv.m..
Išbandžiau, privalumus ir trūkumus žinau, tai sekantį daryčiau pati, už tą pačią kainą galima turėti beveik 3x didesnį ir geresnį
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 21:53)
Išbandžiau, privalumus ir trūkumus žinau, tai sekantį daryčiau pati, už tą pačią kainą galima turėti beveik 3x didesnį ir geresnį
Jums vietos netruksta? klausiu, nes zinau, kad po to vis norisi didesnio ir didesnio gal galite isvardinti privalumus ir trukumus? jei darytume patys taip pat naudotume aliuminio konstrukcijas ar is ko kito?
QUOTE(ledi_x @ 2012 03 05, 22:10)
Jums vietos netruksta? klausiu, nes zinau, kad po to vis norisi didesnio ir didesnio gal galite isvardinti privalumus ir trukumus? jei darytume patys taip pat naudotume aliuminio konstrukcijas ar is ko kito?
Na, kitiems turint ir 80kvm šiltnamį trūksta, apsistatyt šiltnamiais nesiruošiu, kolkas užtenka
Pati konstrukcinė dalis nėra ideali, todėl norėčiau pati susikonstruot pagal individualius reikalavimus, tačiau medžiagos būtų tokios pačios
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 05, 21:53)
as suprantu kad pigiau butu pateims statyti. Bet mano atveju tokio pasirenkimo neturiu (tureciau palaukti kokius 10-20 meteliu, kol vaikai uzaugs ). Bet jei jie butu i teti, tai ir tada nera prasmes laukti
O siaip mano vyras per daug apsikroves visais darbais ir pomiegiais (sportais), kad teisiog fiziskai neturi laiko.
Ana vasara laukiau koki puse metu, kol vaikam smelio deze sukals, tai mociute neitvere padavanojo, kuria reikejo tik sudelioti, vasarai besibaigiant . O darzas pvz mano is rudenio taip ir liko nesukastas(laiko neatsirado). Del to ateiti planuoju pereit prie mulciavimo...
Papildyta:
QUOTE(ledi_x @ 2012 03 05, 21:09)
tiesa gal kas konkreciau pakomentuotu, kokios problemos
Mūsų aliuminio profiliu, aišku pavasarį bus tik metai kai turim, per rimtesnius vėjus tai baisu jog nenuneštų, bet kol kas puikiai atlaikė nemažus vėjus, buvo tik langiuką nuplėšę, bet per mūsų pačių kaltę, nebuvome gerai prikabinę bet nieko neatsitiko, vėl prikabinom Aišku sniegą stengiamės apvalyti Bet užtat šis šiltnamis puošia kiemą, mums buvo svarbus estetinis vaizdas, nes jis tiesiai prieš virtuvės langą ir šalia mano gėlynų
QUOTE(tany @ 2012 03 05, 12:31)
dabar svarstau, jei mulciuojat zole, tai ar nereikia tam mulciui dregmes.
specialiai mulčio šiltnamyje nelaistau.
pakelkit mulčią ir pamatysit, kad po juo žemė yra drėgna.
Papildyta:
QUOTE(audine68 @ 2012 03 05, 13:13)
gaila, kad nuotraukos nepasididina
Papildyta:
QUOTE(audine68 @ 2012 03 05, 14:08)
Jūs dabar dėl vyro turit pergyventi. Atvažiuos supermamos ir į komandiruotę pas save ant rankų nusineš 10 balų šiltnamis Ypač žavi staliukas Tik pasvajoti galima
QUOTE(diasaja @ 2012 03 06, 07:19)
specialiai mulčio šiltnamyje nelaistau.
ar jus i butelius laistot?