Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(jusku @ 2012 01 31, 19:39)
kokios geros kainos...
turetu buti patikimas, per paypal moket reikia.. g.gif
ir i Lietuva siuncia  thumbup.gif    tik nerandu kiek shipingas..

O as nerandu, kad jie i LT siustu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 17:10)
Pažiūrėk skiltyje viskas nagams, nes matau kad esi iš Kauno, yra vaikinas kuris prekiauja topais bazem ir spalvom, aš pati pas ji perku bazę ir topą, nes pas jį žyyymiai pigiau nei nagavitoj.Jo nikas tanneraz
http://public.fotki.com/gelish/gelish/
Čia jo asortimentas

zinok neturi jis siuo metu topo verysad.gif o man jo taip reikia verysad.gif sake kai gaus pranes, ale ka iki to laiko daryt unsure.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 20:26)
lotuliukas.gif  blink.gif oho jau krepšelyje 10 buteliukų ?lotuliukas.gif  thumbup.gif

pas mane dvigubai daugiau butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 21:43)
A tu galvoji mum ner noro dabar taves vytis, as irgi deciau kokia 15 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei rasciau graziu sau spalvu biggrin.gif Niuu kokias 3,4 tai tikrai biggrin.gif

irnesakyk.gif eik Tu nėra čia ko vytis, jei aš mokėčiau siūstis tai pas mane irgi panašiai būtų jau sudėta į krepšelį doh.gif blush2.gif Ryt jau darbe parodysiu savo administratorei kad žiūrėtų ir parsiūstų man blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 31, 20:46)
zinok neturi jis siuo metu topo  verysad.gif o man jo taip reikia  verysad.gif sake kai gaus pranes, ale ka iki to laiko daryt  unsure.gif
pas mane dvigubai daugiau butu  blush2.gif

unsure.gif Nu tai jamk kokia papigushke mazu tada..as extra atvejams turiu ranails topa-neblogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 31 sausio 2012 - 20:49
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 31, 21:46)
zinok neturi jis siuo metu topo  verysad.gif o man jo taip reikia  verysad.gif sake kai gaus pranes, ale ka iki to laiko daryt  unsure.gif
  blush2.gif

Aga aš irgi su juo jau nuo praeitos savaitės bendrauju, man irgi topo reikejo tai neislaukiau nuvažiavau nusipirkau, o poto tą pačią dieną gavau jo laišką kad ryt ryte turės,o poto vėl pražioplinau doh.gif jau kai norėjau, jau pardavęs vėl buvo, nu žodžiu, sakė ir man parašys , bet aš šiandien pati neiškenčiau ir parašiau, nes verkiant fundaishono reik, tai netikėtai viena mergina atsisakė ir man nuskilo jau ryt turėsiu fundaišoną thumbup.gif

sake gal šia savaitę turės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 31 sausio 2012 - 20:50
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 20:50)
Aga aš irgi su juo jau nuo praeitos savaitės bendrauju, man irgi topo reikejo tai neislaukiau nuvažiavau nusipirkau, o poto tą pačią dieną gavau jo laišką kad ryt ryte turės,o poto vėl pražioplinau  doh.gif jau kai norėjau, jau pardavęs vėl buvo, nu žodžiu, sakė ir man parašys , bet aš šiandien pati neiškenčiau ir parašiau, nes verkiant fundaishono reik, tai netikėtai viena mergina atsisakė ir man nuskilo jau ryt turėsiu fundaišoną  thumbup.gif

O kiek pas ji baze? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 21:52)
O kiek pas ji baze? rolleyes.gif

topas -50,00, o baze-70,00
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 20:53)
topas -50,00, o baze-70,00

Mm na jei dega-tai kaina zinoma smagesne negu nagavitoj..alia vistiek 25 lt virsaus negu siunciantis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 31 sausio 2012 - 20:55
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 20:49)
unsure.gif Nu tai jamk kokia papigushke mazu tada..as extra atvejams turiu ranails topa-neblogas  smile.gif

tai va ir mastau IBD imti, tai nebus labai jau blogas tikiuosi g.gif kol sulauksiu pas ji, prasisuksiu g.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 20:50)
Aga aš irgi su juo jau nuo praeitos savaitės bendrauju, man irgi topo reikejo tai neislaukiau nuvažiavau nusipirkau, o poto tą pačią dieną gavau jo laišką kad ryt ryte turės,o poto vėl pražioplinau  doh.gif jau kai norėjau, jau pardavęs vėl buvo, nu žodžiu, sakė ir man parašys , bet aš šiandien pati neiškenčiau ir parašiau, nes verkiant fundaishono reik, tai netikėtai viena mergina atsisakė ir man nuskilo jau ryt turėsiu fundaišoną  thumbup.gif

aha ir man sake, kad sia savaite tures, bet jei jis ten po viena gauna ir eiles baisines, tai nekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 29, 20:39)
Merginos  ax.gif , ar bandėte kuri , tą variantą kur yra tarp mėlynų ir juodų antroje eilėje, prancūziškas su folija. Kaip laikosi su ta folija nagučiai ar gerai?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 20:55)

Jei tylu,vadinas da nieks nebande biggrin.gif man asmenishkai paziuret grazu, bet bishki toks papigeiskas variantas atrodo tokie nagai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 31 sausio 2012 - 20:58
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 21:56)
Jei tylu,vadinas da nieks nebande biggrin.gif an asmenishkai paiuret grau, bet bishki toks papigeiskas variantas atrodo tokie nagai blush2.gif

g.gif g.gif g.gif
nes nesumąstau ką čia dėtis, buvau nusprendus gal tą ant mėlynos raudoną blizgį, bet nžn ar aš nepavargsiu nuo to blizgio.
Ta labai graži 420 +367, bet jau atsibodo nes kas antra lakuojasi doh.gif
nesumąstau , tai galvoju gal pabandyti su folija g.gif
Atsakyti