Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(donatiki @ 2012 01 31, 16:53)
Man tai geda ir sakyt biggrin.gif jei daug odeliu karpymo tai ir 3 iseina doh.gif

Nu tai žiūrėk maždaug:
pašiaušimas, vatos ir folijos uždėjimas ~5min.
tirpinimas ~10min.(na man išėjimas parūkyti mirksiukas.gif )
nuvalymas~5min.
Na poto seka aptarimas ar trumpinam nagus arne?
Trumpinimas nagų irgi atima apie 5min. na ir tada lengvai atstumdom odeles merkiam ir t.t.
Na man manikiūras išeina ~30min.
Na ir lakavimas ~30min.
Ir sumuojam -viso 1val. 25min. drinks_cheers.gif

Nepergyvenk irnesakyk.gif įgudžiai ir praktika daro savo, pamatysi kai po kokio pusmečio sakysi kad žymiai mažiau laiko užtrunki nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 31 sausio 2012 - 16:04
[quote=freza80,2012 01 31, 16:55]
Jei turit manikiūrininko nuolaidą - spalva, bazė ir topas - po 45 Lt, prepas - 20 Lt remover'is - 15 Lt 4u.gif
Papildyta:

o jei neturiu, tai taip kaip parašyta internete? verysad.gif
Atsakyti
[quote=sviesuliukasss,2012 01 31, 17:02]
[quote=freza80,2012 01 31, 16:55]
Jei turit manikiūrininko nuolaidą - spalva, bazė ir topas - po 45 Lt, prepas - 20 Lt remover'is - 15 Lt 4u.gif
Papildyta:

o jei neturiu, tai taip kaip parašyta internete? verysad.gif
[/quote]

negaliu tiksliai atsakyti, bet manau, kad taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 31, 15:24)
tai vadinasi reikia didinti apsukas, per ilgai krapstausi...  doh.gif

aš tai išviso va taip darau: vieną dieną nusiimu gelį nuo nagų ir pasidarau manikiūrą, o kitą dieną dar pasižiūriu nagus (jei reikia pasimanikiūrinu greitai) ir deduosi gelį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos gal kuri bandziusi IBD baze ir topa? Man Harmony topas i pabaiga, galvoju gal tada IBD pasiimti g.gif gerokai pinigo susitaupytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 31, 16:44)
merginos gal kuri bandziusi IBD baze ir topa? Man Harmony topas i pabaiga, galvoju gal tada IBD pasiimti  g.gif gerokai pinigo susitaupytu  blush2.gif

blem butum tu salia, duociau senaji pasibandyt tau....man senasis variantas kazkaip nelabai blizgesi turedavo po lipnumo valymo.Aishku nauji siti gal kitaip dabar ax.gif

bet tai blleee gipati Nagavita minejo lyg g.gif , kad daugiau su IBD neprasides, o va pyst i jau yra prekyboje lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 31 sausio 2012 - 16:51
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 16:49)
blem butum tu salia, duociau senaji pasibandyt tau....man senasis variantas kazkaip nelabai blizgesi turedavo po lipnumo valymo.Aishku nauji siti gal kitaip dabar ax.gif

bet tai beee gipati Nagavita minejo lyg , kad daugiau su IBD neprasides, o va pyst i jau yra prekyboje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu reikes klausti nagavitoj, nes zadu ''ant dienu'' lekti apsiprekinti blush2.gif blush2.gif kelios IBD spalvytes man bais patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 31, 16:51)
nu reikes klausti nagavitoj, nes zadu ''ant dienu'' lekti apsiprekinti  blush2.gif  blush2.gif kelios IBD spalvytes man bais patiko  blush2.gif

Aga mano sirdi irgi traukia visdelto IBD wub.gif , na luktelsiu dar iki pavasario, a poto gal dasijungsiu keleta is ju spalvu,idomu ar bus kazkas panasasu i ta cinamono cofe varianta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 31 sausio 2012 - 16:54
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 16:53)
Aga mano sirdi irgi traukia visdelto IBD wub.gif , na luktelsiu dar iki pavasario, a poto gal dasijungsiu keleta is ju spalvu,idomu ar bus kazkas panasasu i ta cinamono cofe varianta bigsmile.gif

va ta tai mano sirdi uzgavusi wub.gif jau taaaaaip man ji patiko, taip patiko, o siaip man sviesiu daugiau reikia, nu nerandu as nieko grazaus niekur, nei orly nei harmony nei to pacio IBD doh.gif o klientes vis sviesiu sviesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 31, 16:57)
va ta tai mano sirdi uzgavusi  wub.gif jau taaaaaip man ji patiko, taip patiko, o siaip man sviesiu daugiau reikia, nu nerandu as nieko grazaus niekur, nei orly nei harmony nei to pacio IBD  doh.gif o klientes vis sviesiu sviesiu  doh.gif

jooo del sviesiu - tai kolkas shuduva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 31, 17:44)
merginos gal kuri bandziusi IBD baze ir topa? Man Harmony topas i pabaiga, galvoju gal tada IBD pasiimti  g.gif gerokai pinigo susitaupytu  blush2.gif

Pažiūrėk skiltyje viskas nagams, nes matau kad esi iš Kauno, yra vaikinas kuris prekiauja topais bazem ir spalvom, aš pati pas ji perku bazę ir topą, nes pas jį žyyymiai pigiau nei nagavitoj.Jo nikas tanneraz
http://public.fotki.com/gelish/gelish/
Čia jo asortimentas
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 16:01)
Nu tai žiūrėk maždaug:
pašiaušimas, vatos ir folijos uždėjimas ~5min.
tirpinimas ~10min.(na man išėjimas parūkyti  mirksiukas.gif )
nuvalymas~5min.
Na poto seka aptarimas ar trumpinam nagus arne?
Trumpinimas nagų irgi atima apie 5min. na ir tada lengvai atstumdom odeles merkiam ir t.t.
Na man manikiūras išeina ~30min.
Na ir lakavimas ~30min.
Ir sumuojam -viso 1val. 25min. drinks_cheers.gif

Nepergyvenk  irnesakyk.gif įgudžiai ir praktika daro savo, pamatysi kai po kokio pusmečio sakysi kad žymiai mažiau laiko užtrunki nail.gif

tai va, kad as dar savamoksliuke... 4u.gif siaip tokiais dalykiukais jau senai uzsiimu, bet tik savam rate, o dabar nuo gruodzio pradejau gelini lakavima daryt smile.gif
manau as per daug uzsizaidziu manikiura darydama, ypac odeles karpant smile.gif
Atsakyti