Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 31, 09:05)
galvojau gal kazkaip ypatingai reik lakuot, o ne taip pat kaip ant nago...

Tai ka jokiu ten ipatybiu,tik aishku nesugalvokit bazes lakuot-jos ten nereik apsoliut-taupykit produkta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 10:20)
Tai ka jokiu ten ipatybiu,tik aishku nesugalvokit bazes lakuot-jos ten nereik apsoliut-taupykit produkta biggrin.gif

tikrai buciau baze uztepus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 31, 10:19)
tikrai buciau baze uztepus  doh.gif

Ar jau bandėt naujai parsisiųstus lakus? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kiek laiko uztrunkate mazdaug, su nuemimu, manikiuru ir lakavimu?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 31, 12:14)
Sveikutes,
Kiek laiko uztrunkate mazdaug, su nuemimu, manikiuru ir lakavimu?

~1.5val. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 11:15)

drinks_cheers.gif man kazkas irgi panasiai valanda su pusvalanduku, priklauso dar kaip lengvai ar sunkiau nusema lakas, ar labai daug odelem tvarkymo ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 13:49)
drinks_cheers.gif man kazkas irgi panasiai valanda su pusvalanduku, priklauso dar kaip lengvai ar sunkiau nusema lakas, ar labai daug odelem tvarkymo ir t.t

Pritariu thumbup.gif dar žiūrint kokia spalva nes vienai reikia dviejų sluoksnių kitai trijų, yra visokių niuansų.
O jei pirmą kartą dedasi tai per valandą drąsiai net ir mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
tai vadinasi reikia didinti apsukas, per ilgai krapstausi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 31, 16:24)
tai vadinasi reikia didinti apsukas, per ilgai krapstausi...  doh.gif

O tai kiek pati užtrunki? ax.gif
Bet žiani kaip aš sakau:
Jau geriau lėčiau,bet teisingai ir taisyklingai, nei greitai ir betkaip mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kiek nagavitoj kainuoja ibd just gel polish spalva? Inter.psl. rašo, kad 54 lt, bet ir harmony rašo, kad 96, o realiai 70 biggrin.gif Gal dar žinot ir kiek kt. pribumbasai ibd ten kainuoja (bazė, topas, prepas...)? g.gif

Aš vis kaip kurmis - skaičiuoju skaičiuoju, lyginu kainas, skaitau atsiliepimus...kad ir kokybė būtų gera ir kišenės visiškai tuščios neliktų po susipirkimo visų priemonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 15:37)
O tai kiek pati užtrunki? ax.gif
Bet žiani kaip aš sakau:
Jau geriau lėčiau,bet teisingai ir taisyklingai, nei greitai ir betkaip mirksiukas.gif  thumbup.gif

Man tai geda ir sakyt biggrin.gif jei daug odeliu karpymo tai ir 3 iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 01 31, 16:45)
Gal kas žinot kiek nagavitoj kainuoja ibd just gel polish spalva? Inter.psl. rašo, kad 54 lt, bet ir harmony rašo, kad 96, o realiai 70 biggrin.gif Gal dar žinot ir kiek kt. pribumbasai ibd ten kainuoja (bazė, topas, prepas...)? g.gif

Aš vis kaip kurmis - skaičiuoju skaičiuoju, lyginu kainas, skaitau atsiliepimus...kad ir kokybė būtų gera ir kišenės visiškai tuščios neliktų po susipirkimo visų priemonių ax.gif

Jei turit manikiūrininko nuolaidą - spalva, bazė ir topas - po 45 Lt, prepas - 20 Lt remover'is - 15 Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(donatiki @ 2012 01 31, 16:53)
Man tai geda ir sakyt biggrin.gif jei daug odeliu karpymo tai ir 3 iseina doh.gif

kol kas man irgi panašiai 4u.gif bet nepergyvenu ax.gif
Atsakyti