Kas ten sakėt nenorit Tiger Blosum? Juk ji toookia graži
Papildyta:
O jums klausykite su tokia problema nesusidūrėte, kad nagai į tūbelę-arkutę sukasi?
Nu pas mane dabar vos ne kas antra klientė ateina su tokiais nagais. Sakau gal čia tas šaltis tokios įtakos turi
sveikos, noriu vel jusu patarimu, lakavau prancuziska su Harmony lakais, naudojau Pink smoothie, bet jis man toks ryskus, kaip koks rozinis emalis ant nagu atrode. Ir dar kaip jus lakuojate prancuza, as tai nutepu su geliuku, tada paimu svaru teptuka ir palyginu smile, kaip ir dirbant su paprastu geliu. O cia perbrakus nusivale tas ruzavumas anksciau darydavau su PN tai to nei biskuti spalva nesivalydavo. Zodziu tokio " pravalo" dar nuo darbo pradzios neturejau taip baisiai gavosi, kad nezinojau kur akis deti, net pinigu neemiau is klientes
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 10:39)
Hmz na ta ruzavoji vadinas man atpuola- siaipsau, o va ryshkalas, gal visai ir nieko
Jolkuce, bet jei turi klienčių, kurios mėgsta šviesias spalvas, tai,žinok, ta ružavukė turėtų būti einama-man ji asmeniškai iš šviesių, tai graži
QUOTE(aureku @ 2012 02 04, 12:14)
sveikos, noriu vel jusu patarimu, lakavau prancuziska su Harmony lakais, naudojau Pink smoothie, bet jis man toks ryskus, kaip koks rozinis emalis ant nagu atrode. Ir dar kaip jus lakuojate prancuza, as tai nutepu su geliuku, tada paimu svaru teptuka ir palyginu smile, kaip ir dirbant su paprastu geliu. O cia perbrakus nusivale tas ruzavumas anksciau darydavau su PN tai to nei biskuti spalva nesivalydavo. Zodziu tokio " pravalo" dar nuo darbo pradzios neturejau taip baisiai gavosi, kad nezinojau kur akis deti, net pinigu neemiau is klientes
Buvo ir man vieną kart toks bajeris, tai nuo to karto visada dabar lakuoju pirma baltą o poto tik ant viršaus spalvą
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 04, 12:16)
Buvo ir man vieną kart toks bajeris, tai nuo to karto visada dabar lakuoju pirma baltą o poto tik ant viršaus spalvą
bet tada tas baltas nebetoks baltas gaunasi, kai ant virsaus rozinis. Gal tada reikia dar pertepti koki top coat o tada tik balta ir vel top coat
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 11:39)
Nieko nieko, su praktika ir profesionalumas ateis, bet uztai kaip faina, kad spalvas bent jau galim kazkiek realiai apzvelgti-tai aciu tau uz foto Hmz na ta ruzavoji vadinas man atpuola- siaipsau, o va ryshkalas, gal visai ir nieko
o man ta ružavojo So in love kaip tik ypač kur ten antroj ebėjaus foto kur perlamurtas gražiai matosi
QUOTE(aureku @ 2012 02 04, 11:20)
bet tada tas baltas nebetoks baltas gaunasi, kai ant virsaus rozinis. Gal tada reikia dar pertepti koki top coat o tada tik balta ir vel top coat
Tepk ant bazes spalva, tada balta, tada vel spalva. Man nenusivalo zinok spalva, kad ir kiek as ten lyginciau
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 00:38)
Niuuu ritukas1, Indrushka, Sonie tai ko te kabot apacioj?Varom geriau siaubt amazono ar ebejaus...as vis deliojuos kokias cia pasemus vasarai spalvas dar- nu negaliu isirnkt.Vienintele aishku- turbut tiger blossom kolkas, nes kliente viena pareishke:tu privalai ja tureti
as kaip tik deliojau amazone krepseli... tik si karta baze, topas ir kt priedai... ziemai kaip ir turiu visokiu spalvu, dabar ieskau vasariniu variantu- nors lauke saltis, bet gi vistiek greit pavasaris, tai reikes truputi pakeisti spalvas.
Mergaites, nu padekit gal kas zino ta avietine, raudonai ruzava,neapsakoma spalva zodziu, bet ji jessica firmoj dynamic vadinasi, o china glaze 727 numeriukas
kas dirba su siais lakais, tikrai turetu zinoti.... ir gal zinos ilgalaikio atitikmeni.
Niu psio, dedu ir as krepsan tiger blossom o idomu su kuo sumaisius nusiimtu kiek tas ryskumas?
Papildyta:
Vistik rizikuosiu as su IBD so in love, manau
Papildyta:
Vistik rizikuosiu as su IBD so in love, manau
QUOTE(aureku @ 2012 02 04, 11:14)
ekstra minute padziovink ruzava, niekada nenusivalo nors visumoj as smaila mazai tetaisau
beje pink smoothie pasvieseje po keliu dienu, tas ryskus ruzavumas buna tik pirma antra diena, veliau daug dailiau atrodo
vel prisiskaiciau jusu pokalbius ir spalvas sapnavau
Mergaites, as vel su savo durnais klausimais- o kaip HG Reserve? Einama spalva?