Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 04, 09:19)
Na ir plepat, čiut spėju skaityt  ax.gif  4u.gif

Jolkuce
a pasidarei prancūzą su tą spalvyte? Aš labai laukiu foto  bigsmile.gif , man labai įdomu kokia te ji gaunasi g.gif

O pas mane dabar einamiausia 01420 Jet Set +01367 Vegas Night doh.gif

Laba ryta visoms 4u.gif

Zinok nepasidariau,paziurejau i savo nagus ir pagalvojau - laikas bishki jiems atsipust ir kelias dienas kokiu nailteku pasimaitint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 vasario 2012 - 10:33
QUOTE(zivilaite123 @ 2012 02 04, 10:28)
sveios p kaip tie RA geliniai lakai arba ibd? 4u.gif

ra nebandziusi, bet kiek maciau nulakuotus nagus tai net labai nepatiko schmoll.gif blizgesio nebuvo, spalvos irgi tokios nzn nzn. Drauge nesiojo tai laikesi lyg ir neblogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 04, 10:33)
ra nebandziusi, bet kiek maciau nulakuotus nagus tai net labai nepatiko  schmoll.gif blizgesio nebuvo, spalvos irgi tokios nzn nzn. Drauge nesiojo tai laikesi lyg ir neblogai g.gif

As su ra apie savaite su puse isvaiksciojau, esu turejus-tai na..siaip sau man ax.gif
Atsakyti
Sveikos plepses. smile.gif

Geda cia man savo nagus rodyt, bet kad jau pradejot kalbeti butent apie tas spalvas, kur turiu, tai parodysiu. Tikiuosi cia nebus toms spalvoms antireklama ant tokiu nagu. biggrin.gif blush2.gif Ir fotkinta su telefu, tai ir kokybe nekokia. doh.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 03, 23:42)
Va sita ir as ziurinejau, tik man neramu, kad ji nebutu kokia smarkiai perlamutrine g.gif Nes cia tai matos lenda perlamutras http://www.ebay.com/...=item3f12884f47

IDB So in love, lakuota 2 kartus. 3 reiktu kaip minimum. Bet lakavausi pirma karta gyvenime, tai man si karta esme buvo pats procesas. ax.gif Bet spalva matosi. Ji tikrai perlamutrine, bet uztepus 3k. jauciu tikrai graziai atrodytu, nes dabar tai persimato nagas, del to nera vaizdo.

user posted image

QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 23:48)
drinks_cheers.gif niu as turiu IBD naujos serijos Maui sunset, tai laikos jis man 2-3 savaites drasiai  4u.gif kazkaip mastau, kad gal ir kiti falsyvi nebus. ax.gif

Cia Maui sunset. Antrasis mano lakavimas. smile.gif Bet irgi 2k. lakuota. Kita karta lakuociau 3k. ir butu tikrai liuks. Bent jau man tai grazi spalvyte.

user posted image

user posted image

Dabar uzsisakiau kinietiska Dark pink, norejau kazkokio matinio, bet netamsaus, tai laukiu, tikiuosi tiks. Dar noreciau kazkokio neutralaus, kuno spalvos, bet nerandu tokio. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 04 vasario 2012 - 10:43
QUOTE(zaika @ 2012 02 04, 10:37)
Sveikos plepses.  smile.gif

Geda cia man savo nagus rodyt, bet kad jau pradejot kalbeti butent apie tas spalvas, kur turiu, tai parodysiu. Tikiuosi cia nebus toms spalvoms antireklama ant tokiu nagu. biggrin.gif  blush2.gif  Ir fotkinta su telefu, tai ir kokybe nekokia.  doh.gif
IDB So in love, lakuota 2 kartus. 3 reiktu kaip minimum. Bet lakavausi pirma karta gyvenime, tai man si karta esme buvo pats procesas.  ax.gif  Bet spalva matosi. Ji tikrai perlamutrine, bet uztepus 3k. jauciu tikrai graziai atrodytu, nes dabar tai persimato nagas, del to nera vaizdo.

[

bigsmile.gif bigsmile.gif Nieko nieko, su praktika ir profesionalumas ateis, bet uztai kaip faina, kad spalvas bent jau galim kazkiek realiai apzvelgti-tai aciu tau uz foto 4u.gif Hmz na ta ruzavoji vadinas man atpuola- siaipsau, o va ryshkalas, gal visai ir nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 10:39)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Nieko nieko, su praktika ir profesionalumas ateis, bet uztai kaip faina, kad spalvas bent jau galim kazkiek realiai apzvelgti-tai aciu tau uz foto  4u.gif Hmz na ta ruzavoji vadinas man atpuola- siaipsau, o va ryshkalas, gal visai ir nieko  bigsmile.gif

As ryskalu nemegeja, tai man sviesesni gal fainesni, tik aisku reikia normaliai nusilakuot. blush2.gif Bet teisingai sakot, reikia dar daaaug praktikos. Iki vasaros gal ismoksiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 02 04, 10:45)
As ryskalu nemegeja, tai man sviesesni gal fainesni, tik aisku reikia normaliai nusilakuot.  blush2.gif Bet teisingai sakot, reikia dar daaaug praktikos. Iki vasaros gal ismoksiu. biggrin.gif

bigsmile.gif Gal dar kokiu turit IBD spalvyciu ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 02 04, 11:37)

Dabar uzsisakiau kinietiska Dark pink, norejau kazkokio matinio, bet netamsaus, tai laukiu, tikiuosi tiks. Dar noreciau kazkokio neutralaus, kuno spalvos, bet nerandu tokio. sad.gif

O kokia cia firma tu kinietisku?;D
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 10:46)
bigsmile.gif Gal dar kokiu turit IBD spalvyciu ? rolleyes.gif

kolkas neturiu
Papildyta:
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 04, 10:49)
O kokia cia firma tu kinietisku?;D

Mano ta Dark pink tai Syster firmos. Ai as ten i tas kinietiskas firmas neziuriu, ziuriu pagal spalvas. biggrin.gif Bet va kazkokios Nude spalvos tai niekur nerandu. sad.gif
Maciau Harmony gelish Forever beauty 01325. Gal kas turit? Man si spalvyte labiausiai nesa i naturalia, bet kazin kaip ji is tikro atrodo...
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 02 04, 10:54)

Maciau Harmony gelish Forever beauty 01325. Gal kas turit? Man si spalvyte labiausiai nesa i naturalia, bet kazin kaip ji is tikro atrodo...

Na spalva - tai tokia grazi kremine man, bet tas perlamutras vel- mane uzmusha, nekenciu doh.gif
Atsakyti
Na ką keletas įdomybių vakar dienos ....... bigsmile.gif

Vargu ar kam patiks šis variantas, bet įkeliu....
2sluoksniai Black Shadow 01348+ 1sluoksnis Water Field 01358+1sluoksnis Vegas Night 01367
user posted image

Ir dar vienas ryškaliukas.....
2sluoksniai Carnaval Hangover 01477+ 1sluoksnis Silver Sand 01370
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 10:58)
Na spalva - tai tokia grazi kremine man, bet tas perlamutras vel- mane uzmusha, nekenciu doh.gif

Ai tai ji perlamutrine? Tada netinka. schmoll.gif Tai va, as noriu matinio kuno spalvos lako. Kazi ar isvis yra toks ilgalaikis gelinis lakas? Firma tai jau man nesvarbi butu. tongue.gif
Atsakyti