Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 23:18)
o filecetavinis tai bella's vampire?  biggrin.gif

Jo jo tas labai megiamas, bet siandien Night reflection biggrin.gif uztat ir sakau, kad reikia juodos...ir gal tas sokoladas tiks....nors gal ir netiks, bet tiks klijentems...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 04, 00:34)
Jo jo tas labai megiamas, bet siandien Night reflection biggrin.gif uztat ir sakau, kad reikia juodos...ir gal tas sokoladas tiks....nors gal ir netiks, bet tiks klijentems...

o sokoladas, tai sweet chocolate? atsiprasau uz savo blondiniskuma doh.gif ... jeigu tas tai as irgi varvinu seiliu apie ji galvodama biggrin.gif
Papildyta:
galvoju ar sita einama butu? g.gif
http://www.ebay.com/...#ht_2955wt_1040
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 23:40)

Va sita ir as ziurinejau, tik man neramu, kad ji nebutu kokia smarkiai perlamutrine g.gif Nes cia tai matos lenda perlamutras http://www.ebay.com/...=item3f12884f47
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 vasario 2012 - 23:43
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 00:42)
Va sita ir as ziurinejau, tik man neramu, kad ji nebutu kokia smarkiai perlamutrine g.gif

niu panasi i perlamutrava doh.gif biggrin.gif jeigu dirbciau lenkijoj tai zinau, kad tikrai jau einama butu lotuliukas.gif

*****, mane tai labai kaina zavi IBD biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 23:43)
niu panasi i perlamutrava  doh.gif  biggrin.gif jeigu dirbciau lenkijoj tai zinau, kad tikrai jau einama butu  lotuliukas.gif

*****, mane tai labai kaina zavi IBD  biggrin.gif

kaina yra kaina, svarbu, kad uz ta kaina poto kokybe tenkintu ir nebutu vel:skupus moka dvigubai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 00:46)
kaina yra kaina, svarbu, kad uz ta kaina poto kokybe tenkintu ir nebutu vel:skupus moka dvigubai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif niu as turiu IBD naujos serijos Maui sunset, tai laikos jis man 2-3 savaites drasiai 4u.gif kazkaip mastau, kad gal ir kiti falsyvi nebus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 23:40)
o sokoladas, tai sweet chocolate? atsiprasau uz savo blondiniskuma  doh.gif ... jeigu tas tai as irgi varvinu seiliu apie ji galvodama  biggrin.gif

Aha-Sweet chocolate 4u.gif

Vat ir as su tuo IBD bijau nusvilt, uztat viena spalva is nauju pabandysiu ir matysiu sudas ar ne..
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 23:48)
drinks_cheers.gif niu as turiu IBD naujos serijos Maui sunset, tai laikos jis man 2-3 savaites drasiai  4u.gif kazkaip mastau, kad gal ir kiti falsyvi nebus. ax.gif

drinks_cheers.gif As ir rekomenduociau kitoms, pradzioj gal po 1 pasibandyt, o neuzsitavarint kalno.. biggrin.gif Avdrug konsistencija nepatiks ar da koks velnias... ax.gif Ex, lengva cia mum eteri tersht kai esam isbande thumbup.gif

Na ka- griebiam savo zaislus user posted image biggrin.gif ir,miegot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 vasario 2012 - 00:11
Na ir plepat, čiut spėju skaityt ax.gif 4u.gif

Jolkuce
a pasidarei prancūzą su tą spalvyte? Aš labai laukiu foto bigsmile.gif , man labai įdomu kokia te ji gaunasi g.gif

O pas mane dabar einamiausia 01420 Jet Set +01367 Vegas Night doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 04 vasario 2012 - 09:20
Laba ryta,merginos ;] gal galite patarti is kur pirkate IBD spalvas? nes Nagavitoje labai mazas pasirinkimas,o per interneta as nemoku ;DD 4u.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 04, 09:49)
Laba ryta,merginos ;] gal galite patarti is kur pirkate IBD spalvas? nes Nagavitoje labai mazas pasirinkimas,o per interneta as nemoku ;DD  4u.gif  blush2.gif

Tada tik per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
sveios p kaip tie RA geliniai lakai arba ibd? 4u.gif
Atsakyti