Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 03, 23:38)
Niuuu ritukas1,  Indrushka, Sonie tai ko te kabot apacioj?Varom geriau siaubt amazono ar ebejaus...as vis deliojuos kokias cia pasemus vasarai spalvas dar- nu negaliu isirnkt.Vienintele aishku- turbut tiger blossom kolkas, nes kliente viena pareishke:tu privalai ja tureti blink.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo, akd iki vasaros man uzsikoduot reik biggrin.gif doh.gif jau nuo vyro slapstaus, nes tik ateina, zvilgt i mano pc ir sako tu ka, tais lakais sienas lakuot zadi? blink.gif doh.gif

tai teks palaukt kol uzmigs biggrin.gif
o as dabar labai noriu sweet chocolate, bet jau tiek panasiu atspalviu turiu doh.gif doh.gif nu bet patinka man tokios ir viskas... visa palete vienoda bus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip manot,kokia gelinio lako spalva labiausiai tiktu prancuziskam? ta prasme ne balta,bet kita,i ruzava vos vos ;]
Atsakyti
Mergicos, o kaip Jums sitas?

http://www.ebay.com/...#ht_2929wt_1040

Papildyta:
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 03, 23:41)
Kaip manot,kokia gelinio lako spalva labiausiai tiktu prancuziskam? ta prasme ne balta,bet kita,i ruzava vos vos ;]

man grazu su Little Princess arba pink smoothie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 22:43)

man asmenishkai nepatinka schmoll.gif toks kazkoks vaikishkas, barbishkas, na nezinau kaip apibudint ..nu karoc as nesilakuociau sau tokiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 22:40)

tai teks palaukt kol uzmigs  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 22:46)
Mergicos, o kaip Jums sitas?

http://www.ebay.com/...#ht_2929wt_1040
Papildyta:

man grazu su Little Princess arba pink smoothie 4u.gif

O Pink Smoothies nedryzuoja lakuojant? gerai dengiasi rolleyes.gif Ir kiek sluokniu prancuzui pvz tepat, viena..ar ant dvieju balta galiuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 03, 23:48)
man asmenishkai nepatinka  schmoll.gif toks kazkoks vaikishkas, barbishkas, na nezinau kaip apibudint ..nu karoc as nesilakuociau sau tokiu blush2.gif

Nu man irgi negrazu, bet galvoju, kad reik ivairoves tarp visu raudonumu/bordiskumu biggrin.gif doh.gif Turiu viena IBD just gel polish, tai man visai panasiai jis ir dengias ir laikos kaip HG galvoju reik dar surizikuot biggrin.gif
anuka patariam kas pas jumi dar labai einas!!!!

vyras jau kaip kudykis dantim i siena miega, tai galiu bujot yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 03, 23:51)

O Pink Smoothies nedryzuoja lakuojant? gerai dengiasi  rolleyes.gif  Ir kiek sluokniu prancuzui pvz tepat, viena..ar ant dvieju balta galiuka g.gif

nedryzuoja schmoll.gif
as tepu viena, kai noriu taip biski maziau nabaskiniskos spalvos, o jeigu kliente jau nori tokio labiau ale paksaites stiliaus prancuzo - dedu du biggrin.gif
Papildyta:
O kaip sic vasarai?
turbut jau per ryskus... doh.gif
IBD Just Gel Polish INFINITELY CURIOUS

jezaw, kuo daugiau ziurau tuo labiau suprantu kad as visiskai is rugpieniu kaimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 22:51)
Nu man irgi negrazu, bet galvoju, kad reik ivairoves tarp visu raudonumu/bordiskumu  biggrin.gif  doh.gif Turiu viena IBD just gel polish, tai man visai panasiai jis ir dengias ir laikos kaip HG galvoju reik dar surizikuot  biggrin.gif
anuka patariam kas pas jumi dar labai einas!!!!

vyras jau kaip kudykis dantim i siena miega, tai galiu bujot yahoo.gif

tai nusklio ania kol dieds knarkia lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

pas mane is gelishu dabar tos dvi naujos einas kaip per sviesta My forbiden love ir ten tas Just In Case Tomorrow Never Comes,ir senosios: Night reflection,Queen of Hearts,Ligt elegant is sviesiu ax.gif
Is senuju Gelac-labai einamas cinamon and cofee wub.gif ir rich rasine ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 22:55)
N
turbut jau per ryskus...  doh.gif
IBD Just Gel Polish INFINITELY CURIOUS

j

kazkas ryshkiai ilgisi vasaros lotuliukas.gif na man ana tokia morkava morkava, ita va jei idegus buciau kaip shokoladas, kojas lakuociaus wub.gif rankom va nezinau, tektu muset jau apranga paderint,prie balto arba juodo, arba va morkinio kazko butu liuks thumbup.gif
Man dabar ikrites dar yra O.P.I kazkoks krevvetinis Cajun shrimp vadinas ar kazkas panasaus
user posted image wub.gif
-tai laukiu pradzioj to raudonojo, ziuresiu kaip kokybe..o poto apsispresiu gal blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 vasario 2012 - 23:04
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 00:01)

Man dabar ikrites dar yra O.P.I kazkoks krevvetinis shrims vadinas ar kakas panasaus-tai laukiu pradzioj to raudonojo, ziuresiu kaip kokybe..o poto apsispresiu gal blush2.gif

O as O.P.I nebandzius nieko. Kaip ju kainos? spalvos? is kur sakeis? ax.gif
Papildyta:
Nu ale IBD just gel polish spalvos tai nebent mano mociutei iki baznycios nubegt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As jau blem uzsisakius spalvu..triju laukiu ir dar kraunu i kasika tris...nu gi dura kazkokia..ir vis skaiciuoju skaiciuoju...tipo pigiau reikia gi pavasariui apsiprekint doh.gif doh.gif ***** tipo pavasari tai nebus laku biggrin.gif doh.gif
Jolkuce, Tiger blosum, ar kaip ji ten rasoma, man zinok ji ziaaauriai patinka wub.gif tik jo, jai reikia pavasario ir vasaros...
O pas mane dabar einamiausia ta My forbiten love....ir kaip visa gyvenima Good Goosip doh.gif jau antra bonkute sulakavau, net bloga kita pirkt doh.gif tik vistiek man jos reikia, nes ji daug kur lakuojama pas mane kad kita spalva isgaut, tai kaip ir reikalinga, bet jau kolege paprase ja nulakuot jai nagus, tai sakau-NE!!!! ne uz ka!!! rinkis ka nori tik ne ta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 03, 23:03)
O as O.P.I nebandzius nieko. Kaip ju kainos? spalvos? is kur sakeis? ax.gif
Papildyta:
Nu ale IBD just gel polish spalvos tai nebent mano mociutei iki baznycios nubegt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na kainos is brangesniu, man rodos isejo spalva apie 55 lt is ebejaus griebiau ax.gif
Ei ei nevaryk biggrin.gif yra IBD neblogu http://www.buynail.c...ish.aspx?page=2 wub.gif wub.gif tik zinoma labiau velgi is ryshkiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 vasario 2012 - 23:06
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 04, 00:04)
As jau blem uzsisakius spalvu..triju laukiu ir dar kraunu i kasika tris...

ka susikrovet jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 03, 23:04)
A
Jolkuce, Tiger blosum, ar kaip ji ten rasoma, man zinok ji ziaaauriai patinka wub.gif tik jo, jai reikia pavasario ir vasaros...

Na va, viena reikalauja- kitos gundo-ai dedu kashikan doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 04, 00:08)
Na va, viena reikalauja- kitos gundo-ai dedu kashikan  doh.gif  lotuliukas.gif

mano wish liste jau 12 spalvu biggrin.gif dirbu i minusa biggrin.gif
Atsakyti