Mano nagai dabar Just in case tomorrow never comes
labai grazi spalvyte
QUOTE(Sonie @ 2012 01 29, 23:08)
Tai jau labai grazu vat taip vat pries miega sunervuot ir neparodyt a
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 30, 00:11)
Tai jau labai grazu vat taip vat pries miega sunervuot ir neparodyt a
kad fotikas mazosios kambary bet spalva sakyciau man kiek per intensyvi, noretusi prislopinti ja kuom ( na as nemegeja tu visu ryskalu )
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 29, 22:05)
o klausyk ten ne tokia eiga, blizgutis, dziovinam, tada antra spalva ant virsaus ir IBD ar koks ten topas su juo ir ta a la skilinejanti daryt reikia ir tik su juo gaunasi pamirsau as kaip tas taskuotas darosi kazkaip
ar cia blizgutis, dziovinam, tada spalva ir tada tais kriaukliniais kaip jurate sake taskuojam
ar cia blizgutis, dziovinam, tada spalva ir tada tais kriaukliniais kaip jurate sake taskuojam
Ne ne, Tu čia sakai eigą, kur kaip skilinėjančio lako, o čia kur burbulais gaunasi
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 29, 23:14)
be to kai primetu kiek turiu spalvu tai gal nera taip blogai ir taip klientes neissirenka sake oj oj kaip sunku aisku Ingeborgitos ''neperspjausi'' bet nera taip blogai
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 29, 23:18)
aga man irgi nepasivyt, bet ir neturiu tokio tikslo, renkuos labiau savo skoniui
Nereikia čia nieko perspjovinėti , aš tiesiog fanatikė spalvų,pas mane ir lakų paprastų virš 100 spalvų, bet kaip nervina kai prieš darbą arba po darbo reik viską susitvarkyti, kol sukrauni visus buteliukus
Aš jau neberandu gražių spalvų iš gelisho, ypatingai šviesių. Kaip aš nusivyliau 01325 Forever Beauty sakė graži graži persikiukas, nu nifiga jis man ne persikiukas, kažkokia smėlinė spalva su geru perlamutru, tepi jau taip plonai ir braukiasi teptuko dryžiai , na gal dar reik priprasti man prie jos bet man ji nea
Dekui visoms atsakiusioms praeitoje temoje del tu "burbuluotu" nagu o gal kas bandet ant spalvos ne kita spalva det o pvz top'o lasus? kazkaip irgi turetu issiliet man atrodo reiks ryt darbe pabandyt jei nebus ka veikt
dar karteli dekui visoms kaip greitai temutes baiginejasi sios
QUOTE(jusku @ 2012 01 30, 09:36)
Dekui visoms atsakiusioms praeitoje temoje del tu "burbuluotu" nagu o gal kas bandet ant spalvos ne kita spalva det o pvz top'o lasus? kazkaip irgi turetu issiliet man atrodo reiks ryt darbe pabandyt jei nebus ka veikt
Topas nelieja spalvos Tiems burbulams daryti reikalingas skystas lakas, tada graziai issilieja ir tai ne visi kazkaip lakai jiems tinka. Nors man ant dideliu priaugintu nagu tie burbulai grazu, bet siaip ant savu negu tai kose makalose na, bet cia skonio reikalas aisku.
QUOTE(donatiki @ 2012 01 29, 23:31)
Gražu. O čia daugiau į raudonumą ar rudumą spalva? Kažkaip nelabai matosi
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 30, 10:45)
Topas nelieja spalvos Tiems burbulams daryti reikalingas skystas lakas, tada graziai issilieja ir tai ne visi kazkaip lakai jiems tinka. Nors man ant dideliu priaugintu nagu tie burbulai grazu, bet siaip ant savu negu tai kose makalose na, bet cia skonio reikalas aisku.
Mmm, dekui labai, kad perspejot, tikriausiai liejasi tos spalvos kur bus skystesnes nei kitos na reiks pamegint
o ant trumpu nagu maciau viena foto tai graziai labai net atrodo, galbut dar priklauso nuo spalvu kokios lietos... pvz raudonos lietos ant trumpu nagu neisivaizduoju
QUOTE(jusku @ 2012 01 30, 10:01)
Mmm, dekui labai, kad perspejot, tikriausiai liejasi tos spalvos kur bus skystesnes nei kitos na reiks pamegint
Taip, liejama spalva turi buti skysta.
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 30, 09:52)
Gražu. O čia daugiau į raudonumą ar rudumą spalva? Kažkaip nelabai matosi
Aciu daugiau i ruduma, bet turi toki raudona atspalvi.