Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 02, 19:22)
N
Nors vat, atejo pas mano kirpejas klijente nauja ir kazkaip jos ten plepasi ir ta klijente uzmate kirpejos nagus ir giria zodziu kaip grazu, na ta ir sako cia gelinis lakas ir klijente tada sako--oi, man taip nagus sugadino tas lakas, baisu dabar ziuret, stengiuosi atauginti blink.gif  blink.gif  Pasirodo vat taip vat mergina kazkokia ismokus lakuoti ir dirbanti namie uzlakavo jai ta laka, na motera pataupe, nejo i salona mol pigiau...ko pasekoj nagai nueizeje, isploneje, nes turbut dirbo ,,manikiuriste,, is peties. Tai vat mergaites--nebruzinkit belenkiek nagiuku, nes grozio nelieka paskui jokio ir eina kalbos, kad gelinis lakas kenkia...

Nu zinok salonas nelygu salonui, taip ir namu darbas nelygus visiems, pas man buvo atejus mano senoji kliente, na buvo taip, kad as negalejau jai padet, ir ji nudroze sau i kt salona nusiimt tiesiog gelinio lako...nu zinai as net isigandau- sakau ar as cia tau taip nagus sugadinau ? blink.gif net negera pasidare...sako cia nuemimo pasekmes,sakau tai ka tau dare...o ji man: kai nutirpino geli..dar eme ir nudildino pavirshiu..bet juk tu nesilakavai daugiau...Nu sako gi matai , kad pas tave gryzau..NU zodziu esme tame, kad nagai kaip nupleshti doh.gif Va jum ir salonas...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 19:26)
Nu zinok salonas nelygu salonui, taip ir namu darbas nelygus visiems

Ne ne, as ne ta prasme, kad namie yra blogai, as ta prasme, kad nereikia drozt tu nagu kaip su oblium schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 02, 19:32)
Ne ne, as ne ta prasme, kad namie yra blogai, as ta prasme, kad nereikia drozt tu nagu kaip su oblium schmoll.gif

Viskas ok, ta ir supratau, tiesiog cia siaip paplepejimams 4u.gif
Pagaliau nusgremziau savo juodulius, net lengviau paliko karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 19:34)
Viskas ok, ta ir supratau, tiesiog cia siaip paplepejimams  4u.gif
Pagaliau nusgremziau savo juodulius, net lengviau paliko  karsta.gif  biggrin.gif

As pasiemiau savo My forbiten love ir ryt bandysiu nusilakuot, jei bus laiko..nes kaip pastoviai-planuoji planuoji ir lieki nelakuotais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 02, 19:39)
Jūs viena iš tų, kur nori viską gauti, neieškodama pati doh.gif
Gelinis lakas yra nutirpinamas, o ne nugrandomas, su tam skirtu skysčiu arba acetonu. Lakas visiškai pašalinamas nuo nago, ir lakuojama iš naujo. Eiga iš esmės beveik tokia pati kaip paprasto lakavimo - pagrindas, spalva, viršutinis sluoksnis.
Žeidžia ar nežeidžia nago, tai jau priklauso nuo naudojamos firmos ir manikiūristės kuri daro šį lakavimą.

Na as skaiciau info pirmame puslapyje, bet ten radau, kad dilde vis tiek yra susiausiamas nagas. Tai nagas taip kaip su geliniais nagais nera pazeidziamas, netampa popierinis? smile.gif O tas lako sluoksnis plonas panasiai kaip su tikru laku?
Atsakyti
QUOTE(paulinada @ 2012 02 02, 19:45)
Na as skaiciau info pirmame puslapyje, bet ten radau, kad dilde vis tiek yra susiausiamas nagas. Tai nagas taip kaip su geliniais nagais nera pazeidziamas, netampa popierinis? smile.gif O tas lako sluoksnis plonas panasiai kaip su tikru laku?

jei tai daroma nesaikingai ir netaisiklingai- zinoma galima kazkiek naguciams pakenkti.Plius jei patys nagai silpnesni- tai nereik tiketis kad cia jiems kaip parafino terapija biggrin.gif Alia nagai ne ausys- atauga biggrin.gif O sluokniai kaip lako, bet ju daugiau nei 1 smile.gif Baze, spalva 2, arba 3 sluokniaisi+topas.Taip, kad nagai yra sutvirtinami ir kitoms padeda palaikyti pastovu patvaru ilgi, uzsiauginti nagucius jei jie trumpi ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 20:53)
jei tai daroma nesaikingai ir netaisiklingai- zinoma galima kazkiek naguciams pakenkti.Plius jei patys nagai silpnesni- tai nereik tiketis kad cia jiems kaip parafino terapija biggrin.gif Alia nagai ne ausys- atauga biggrin.gif O sluokniai kaip lako, bet ju daugiau nei 1 smile.gif Baze, spalva 2, arba 3 sluokniaisi+topas.Taip, kad nagai yra sutvirtinami ir kitoms padeda palaikyti pastovu patvaru ilgi, uzsiauginti nagucius jei jie trumpi ir t.t

Pritariu, atsiauginti nagus galima smile.gif bet... jei lakuojama istisai, nes jei viena kart nusilakuoji, po to menesi nesilakuot, ir vel lakuotis kai uzplaukia - tai nieko gero neiseis smile.gif
Atsakyti
Sveiki dar karta ;] as vis ieskau is kur kuo pigiau atsisiusti ;] labai prasau pagalbos,nesuprantu as tu internetiniu parduotuviu ;] ar www.nailpolishandmore.com siuncia i Lietuva? ar kas jau gal bandet siustis?;]] buciau be galo dekinga ;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 02, 22:08)
Sveiki dar karta ;] as vis ieskau is kur kuo pigiau atsisiusti ;] labai prasau pagalbos,nesuprantu as tu internetiniu parduotuviu ;] ar www.nailpolishandmore.com siuncia i Lietuva? ar kas jau gal bandet siustis?;]] buciau be galo dekinga ;]

tik neaisku ka atsisiusti?
http://cgi.ebay.co.u...em=270893386526
Atsakyti
Tiesa Jolkuce kaip Tau tas IBD tirpiklis? g.gif a?

Man tai žinok thumbup.gif fainas.
Ai ir aš sau buvau užsidėjusi strukturinį gelį, tai labai buvo įdomu kaip tirpinsis g.gif , tai visai gerai kaip kad ir spalva drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 02, 20:44)
Tiesa Jolkuce kaip Tau tas IBD tirpiklis? g.gif  a?

Man tai žinok thumbup.gif fainas.
Ai ir aš sau buvau užsidėjusi strukturinį gelį, tai labai buvo įdomu kaip tirpinsis g.gif , tai visai gerai kaip kad ir spalva drinks_cheers.gif  thumbup.gif

unsure.gif Tai , kad as nepirkau IBD tirpiklio, dar reik Orly damusht smile.gif Jo , strukturinis gi lygiai tas pats velnias ir tirpsta taip pat gerai thumbup.gif
Atsakyti
ne nu panos ir pripliurpet...
viska perskaiciau ir gal isgerkim kavos smile.gif

kinietiskui lakui jau dvi paros lotuliukas.gif
Atsakyti