QUOTE(Sarr @ 2012 02 02, 16:58)
na as taip nejaukiai jauciausi klausti kokio klausimo. Esu savamoksle ir gaunasi man aisku pigiau ir neblogiau. Kieno kokie poreikiai.
Gal reiktu sia tema cia keliom esanciom dalyvem pasidaryti uzdara ir niekas dada nieko neklausinetu
ir niekam paslapciu nereiktu isdavineti.
O kol kas manau kiekviena gali klausto ko nori ir Jusu reikalas neatsakyti. Vieniems viskas aisku nagu lakavime kitiems galbut ekonomikoje. Ir nemanau, kad is to galima spresti kuri kvailesne, na nejaukiai skamba kai kurie Jusu atsakymai.
Na, va ir vel--trukt uz vadziu ir is pradziu...niekas juk izeist nieko nenori...as juk nieko neizeidinejau ar gi ne taip? Kas ko paklausia tos kas zino visada atsako, tam sita tema ir yra sukurta
Pikta tuom, kad atsakydamos i klausimus bunam vat taip vat uzsipuolamos, mol kaip cia mums negraziai pasaket, kaip vat cia sypsenele uzdejot....o mes jautrios ir labai isizeidziam... tai skirtumas juk yra ar ne kai zvengi-sypsenele uzdedi, kai nusisypsai-sypsenele uzdedi, kai nori prunkstelt-sypsenele vel gi ta pacia uzdedi...taip kad ta sypsenele ne visada ta pati reiskia, o vieosj erdvej viskas atrodo kitaip, nes viska supranti pagal savo nuotaika
Taip kad nesipykim, viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(paulinada @ 2012 02 02, 18:32)
Sakykit ar tas gelinis lakavimas maziau pazeidzia naga nei geliniai nagai? Nes geliniu nebenoriu, turedavau seniau, gana
Ar darant gelinio lakavimo korekcija reikia viska nuimti(nudildinti) ir tada is naujo perlakuoti? Nes jei taip tai vel nagas labai pazeidziamas
O grazaus manikiuro kasdien taip norisi...
Nepazeidzia tikrai
Nes nago plokstele tik svelniai pasiausiama svelnios dildes pagalba.
Nors vat, atejo pas mano kirpejas klijente nauja ir kazkaip jos ten plepasi ir ta klijente uzmate kirpejos nagus ir giria zodziu kaip grazu, na ta ir sako cia gelinis lakas ir klijente tada sako--oi, man taip nagus sugadino tas lakas, baisu dabar ziuret, stengiuosi atauginti
Pasirodo vat taip vat mergina kazkokia ismokus lakuoti ir dirbanti namie uzlakavo jai ta laka, na motera pataupe, nejo i salona mol pigiau...ko pasekoj nagai nueizeje, isploneje, nes turbut dirbo ,,manikiuriste,, is peties. Tai vat mergaites--nebruzinkit belenkiek nagiuku, nes grozio nelieka paskui jokio ir eina kalbos, kad gelinis lakas kenkia...