Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 14:03)
As barsciau ant neisdziuvusios spalvos kelis kart, poto i lempa ir topas 1 sluoksniu...Ir viskas okey smile.gif

gal net ir geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva.P @ 2012 02 02, 13:19)
Sveikos smile.gif
Esu siek tiek pasimetus, jau kelias dienas skaitau forumus bet nerandu atsakymo, tikiuosi nesupyksit jei pasikartosiu  unsure.gif
Kadangi esu naujoke, tai konsultante parduotuveje padejo man issirinkti visas priemones geliniam lakavimui, bet kai viska padarau ,dazniausiai kita diena jau nuskilineja.
man pasiule nupirkti ba-ha one phase builder geli (http://www.ba-ha.com/index.php?module=1&category=90&product=1130). Bet kiek skaitau ir ziuriu video, visi ilgalaikiam lakavimui ant naturaliu nagu naudoja gelio-lako sistema, tai gal maniskis gelis netinka? Jei galit pakonsultuokit mane prasau, nes gaila idetu pinigeliu  doh.gif  siaip viska darau tokia eiga:
1.pasiausiu nagus 2. nuliebalinu 3.uzdedu bonderi 4,uzdedu ba-ha geli 5. 2min uv lempoje 6.nulakuoju nagus iprastais nagu lakais, kad galeciau padaryt nagu daile 7.uzdedu dar viena sluoksni gelio 8. vel lempa ir galiausiai nuriebalinu. dar mane suglumino kad neturiu taip vadinamo stiklo, bet konsultante sake kad daugiau nieko nereikia  schmoll.gif
Is anksto aciu  4u.gif  blush2.gif

Turiu as ta baha. Laikos normaliai, nusiima tiesa nelabai kaip.
O info jus tikrai patingejot ieskot. Arba pradejot is kito galo ieskot. JEI JAU ISSIRINKOT FIRMA, SU KURIA SUSIDRAUGAUT NORIT, TAI NEGI TAIP SUNKU TOS FIRMOS PUSLAPI ATSIDARYT?
Ir pardavejai kazkokias pasakas suseket, jei geliniam lakavimui priauginimui/nago padengimui priemones pasiule. (tikrai smalsu kur cia taip susikalbet sekesi). Niekas nekis jums priauginimui/padengimui skirtu priemoniu, kai praktiskai uz ta pacia kaina gali pasiulyt tai ko jus norit. Nu neapsimoka pardavejai jus specialiai apgaudinet. doh.gif neturi ji is to naudos, kai kainos panasios.
1.BAHA gelis turi stikla -->
http://www.ba-ha.com...amp;product=973
2. BAHA nutirpinamasis gelis (kartais pavadinamas bio) stiklu neturi ir vadinasi jis Easy Off Gel. Ant virsaus reikalui esant dedamas gelis lakas.
3. Gelio lako stiklas vadinamas topu, baha turi sena leidima
http://www.ba-ha.com...mp;product=1203
ir nauja leidima
http://www.ba-ha.com...mp;product=1192
betkuri is ju galit uzdet ant nutirpinamo gelio.
kaip daryt lakavima su baha? viskas ju puslapi, tereikia nepatingeti atsidaryt.
http://www.ba-ha.com...=9&category=230
sioje temoje 85proc dirba su harmony gelisc.
5 su perfecht nails
10 su visom kitom firmom.
kiekviena firma turi savo pliusu ir savo minusu (ir kaina, ir laikymasi ir isigijimo greitumas ir ...)
O kalbant bendrai apie bendravima... ne vien Daivaiforumas - savanoriskam bendravimui, o ne apmokymams. Ne vienas is cia besilankanciu neprivalo kazko mokyti, kazkam suteikt informacija. Informacija vertybe, i ja investuojama ir laikas (idetas darbas), ir pinigai (kursai).
praktiskai kas pora puslapiu kartojasi identiski klausimai; zmones matydami darbo eiga nesugeba pamatyti toje eigoje priemoniu...
Net ir gave info dalis jos neisgirsta ir persikoreguoja pagal save (ai, man to neprireiks). PAskui gaunasi kose ir pletkai.
Zmones, turintys ilgamete patirti gali leisti sau ekspermentuot, pradedantieji turetu nuo to susilaikyt kol ismoks bazinius dalykus.
Nemanykit kad jusu manikiurininke uzsideda 100proc antkaini ir jus galite pasidaryt taip pat kokybiskai taip pat greitai ir dar dvigubai pigiau.
O jeigu taip yra arba jus iskirtinai gabus, arba pasidomekit kokios kainos pas kitas manikiurininkes.
ne vienas is cia besilankanciu nera piktybinis, niekas specialiai nepuola. O emocijos kartasi istryksta visiems. Neastrinkit kampu, nesitikekit kad zmones isgirde klausima plos katuciu ir nes viska ant lekstutes. Neatsako vienaip, performuluokit kitaip.
Niekada nereikalaukite to, ko galite paprasyti.
J.C.Collins
Atsakyti
Kas kavos? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 02 02, 14:05)
Mergaites, bijau nupezet, bet vietoje HARMONY Gelish Cleanser Valomasis gelio nagų skyscio galiu naudot spirita, na kokiu 40 laipsniu? Ar be jo niekaip?

Gali bandyt ax.gif Esu i as su spiritu valius, kaip sakant is kaimo tashko emus kak ras nagams, nors apie mane pagalvojo kai kam kitam, kad emiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nila_ks bigsmile.gif nutokios grieks atsisakyt wub.gif

Ledine_saule ex... as taves klausyciau i klausyciau biggrin.gif ***** busi daba i tu pikta boba biggrin.gif turesiu kolege biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 02, 13:25)
aga ir pas mane yra kelios klientės kaip aš vadinu "rekordininkės" išvaikšto ir po 1,5 mėn. doh.gif

ne nu čia tai viršūnė bigsmile.gif 1,5 mėn.... blink.gif bigsmile.gif Man jau po 12 dienų norisi nusiimti, nes jau matosi ataugimas.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 15:26)
Gali bandyt  ax.gif

kad as galiu bandyt, tai as zinau, bet ar be manes kas nors bande? As net negaliu prisimint is kur tokia mintis man sovus i galva blush2.gif todel ir klausiu ar taip kas nors daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 02 02, 14:33)
kad as galiu bandyt, tai as zinau, bet ar be manes kas nors bande? As net negaliu prisimint is kur tokia mintis man sovus i galva blush2.gif  todel ir klausiu ar taip kas nors daro smile.gif

Taigi rasiau- bandziau, na pakoregavau tiksliau smile.gif As ir su degtine bandzius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 vasario 2012 - 14:36
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 14:35)
Taigi rasiau- bandziau, na pakoregavau tiksliau smile.gif As ir su degtine bandzius  lotuliukas.gif

man su cutosept, puikiausiai nusivalo lipnumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 02, 14:40)
man su cutosept, puikiausiai nusivalo lipnumas  smile.gif

drinks_cheers.gif irgi variantas, kitos irgi ta pati megsta.
Atsakyti
sveikutes,atsiprasau kad anksciau neparasiu blush2.gif labai norejau parasyti jums atsakyma apie kinieciu lakus bet uzsiatostogavau lietuvoje biggrin.gif neturejau kada net i kompa zvilgtelti,nuo vakar bandau prisivyti kiek daug prapliurpet,
taigi lakas kaip lakas,uosviene vaiksto 4savaite su ta pacia spalva,jai tinka ir patinka tas lakas,o mano pastebejimai tokie,tepasi normaliai,kadangi dirbu su harmony tai man jis malonesis,dar koks pastebejimas savaite laikosi lakas tikrai gerai,antroj savaitej nuo darbu maziau lizgus ir nuo krantuku laaabai mazai bet pasitraukes,dar nenuiminejau,nespejau blush2.gif bet jau kuria diena meginsiu,dabar nupirkom is kinieciu harmony kopija kuria diena jau bandysim ir ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 02 02, 16:05)
Mergaites, bijau nupezet, bet vietoje HARMONY Gelish Cleanser Valomasis gelio nagų skyscio galiu naudot spirita, na kokiu 40 laipsniu? Ar be jo niekaip?

visai tinka cutasept jis vaistinese parduodamas, ir siaip jis liuks pries lakuojant paprastu laku riebalams nuimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusiimineju IBD JUST gelpolish naujaji ta laka, liuks tirpsta nereik nieko gremzt thumbup.gif fantastika, da lengviau man ne gelish pasirode smile.gif Su Orly remuveriu 10 min laikiau thumbup.gif bet dabar da idomybe, ar as bogai baze uztepus buvau ar koki velnia, bet foto gal matysis, spalvos violetinis pigmentas siek tiek nudazes pacia nago plokshtele g.gif
user posted image

bandau sekanti dabar blink.gif tirpint...
Atsakyti