QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 02, 12:05)
Ar bandėte kas ant juodos uždėti auksinį blizgį? Jaučiu gerai atrodytų
, o čia kol namus tvarkausi
pamąsčiau
o jei ant juodos uždėjus 01329 Reserve, nesigautų tas šokoladas, na panaši į Sweet Chocolate01340
? Aaa?
P.s. Jolkuce
prašei foto tos 01336 tuoj baigiu tvarkyti namus saulutė šviečia tai nufotografuosiu ir įkelsiu
oi busiu dekinga pupa tau
Papildyta:
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 02 02, 12:05)
Bais pikta teta esat, jei mergelike nesigaudo tai ir klausia. Ar cia galima klaust tik tom kas viska supranta? Man ir dafeni koks ten lakas ir nieko nesuprantu, paziurejau kaip daro su kuo daro ir toliau pati darau. O jei zmogus neturi laiko ar nemoka rast info? Tai y klausia.
Bandziau i ta registruotis puslapi kur nebrangus tie gelish, gavau laiska, kad priregistravo, pabandziau tipo pirkt (ne iki galo suvedus viska) rode kad viskas tvarkoj ir shipingas 2 zali, o siandien jau iki galo susiruosiau pirkt tai ismete irgi toki uzrasa kad nera galimybiu siust.. Nebus papigiai
Taip - pikta kai ragana muahahaaaa
Papildyta:
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 02, 12:10)
sorry, nu negaliu nepasisakyti
O tai kiek tai mergelikei turėtų būti metelių, kad skaitydama nesupranta ir dar info susirasti nemoka? Jei neturi laiko, tai ir lakuotis nagų laiko neatsirastų.
Pvz aš irgi savamokslė, eina viską surasti ir suprasti jei labai nori ir domiesi
Papildyta:
QUOTE(fancy @ 2012 02 02, 12:07)
Sveikos,
vis pasiskaitau, bet nesireiskiu
Esu savamoksle ir lakuojuosi tik sau. Nutariau pasisakyti, nes gala tu, kurios perka ba-ha.
Tai va, neveltui yra sakoma, kad skupus moka 2 kartus. Bandziau sutaupyti ir nusipirkau visus reikmenis is ba-ha, nusilakavus lakas laikydavosi gerai, taciau nuemimas tragiskas, reikedavo gramdyti ir vistiek dar likdavo. Nagai, aisku, sugadinti buvo. Dabar perkuosi gelish priemones, ir tas taupymas per sonus lenda. baha yra blogis ir kur aptarinejote sunkiai nusiimancius lakus is kvadratiniu juodu buteliuku, tai ten buvo ba-ha, ne kitaip.
P.S.tada neradau atsiliepimu, kad sie lakai taip shhh..nai nusiima. Taip, kad patikekit, pirkt neverta.
Auksiniai zodziai
Smagu, kad pagaliau zmones investuoja i kokybishkas priemones.ZInoma nepabandes- nesuzinosi ...kaip ir nagus nusviles.As pamenu irgi nuo PN pradejau..poto pasispjaudziau