Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 11:42)
NETINKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! kUR TU SKAITYDAMA MATEI, KAD MINIMAS AR FOTKESE BUVO RODOMAS TAVO TURIMAS BA-HA GELIS AA?  Ar jus kai skaitot- tai pro rozinius akinius? biggrin.gif

Bais pikta teta esat, jei mergelike nesigaudo tai ir klausia. Ar cia galima klaust tik tom kas viska supranta? Man ir dafeni koks ten lakas ir nieko nesuprantu, paziurejau kaip daro su kuo daro ir toliau pati darau. O jei zmogus neturi laiko ar nemoka rast info? Tai y klausia.
Bandziau i ta registruotis puslapi kur nebrangus tie gelish, gavau laiska, kad priregistravo, pabandziau tipo pirkt (ne iki galo suvedus viska) rode kad viskas tvarkoj ir shipingas 2 zali, o siandien jau iki galo susiruosiau pirkt tai ismete irgi toki uzrasa kad nera galimybiu siust.. Nebus papigiai smile.gif
Atsakyti
Ar bandėte kas ant juodos uždėti auksinį blizgį? Jaučiu gerai atrodytų g.gif , o čia kol namus tvarkausi karsta.gif pamąsčiau g.gif o jei ant juodos uždėjus 01329 Reserve, nesigautų tas šokoladas, na panaši į Sweet Chocolate01340 g.gif ? Aaa? g.gif

P.s. Jolkuce prašei foto tos 01336 tuoj baigiu tvarkyti namus saulutė šviečia tai nufotografuosiu ir įkelsiu
Atsakyti
Sveikos,

vis pasiskaitau, bet nesireiskiu smile.gif Esu savamoksle ir lakuojuosi tik sau. Nutariau pasisakyti, nes gala tu, kurios perka ba-ha. Tai va, neveltui yra sakoma, kad skupus moka 2 kartus. Bandziau sutaupyti ir nusipirkau visus reikmenis is ba-ha, nusilakavus lakas laikydavosi gerai, taciau nuemimas tragiskas, reikedavo gramdyti ir vistiek dar likdavo. Nagai, aisku, sugadinti buvo. Dabar perkuosi gelish priemones, ir tas taupymas per sonus lenda. baha yra blogis ir kur aptarinejote sunkiai nusiimancius lakus is kvadratiniu juodu buteliuku, tai ten buvo ba-ha, ne kitaip. blush2.gif

P.S.tada neradau atsiliepimu, kad sie lakai taip shhh..nai nusiima. Taip, kad patikekit, pirkt neverta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancy: 02 vasario 2012 - 12:14
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 02, 12:03)
Zinok pas mane dvi dukros....panasiai vat ir su jom...aiskini aiskini.....viduj jau atrodo be le kas darosi ir minciu visokiu kyla devil.gif  nu bet vistiek aiskini toliau...ir jau galu gale kai iki galo mane daknisa.........................................vat tada jau visi namie zino, kad reikia greitai greitai dingti mamai is akiu bash.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Daba zinau ko man truksta- dvieju dukru.Nors siaip irgi gelezine kantrybe, nu bet sioje temoje ji kazkur mygom isilydo lotuliukas.gif

cool.gif Aisiu lupt bellos vampirshos i det proncuza,arba kazka i ji panasaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 02 02, 12:05)
Bais pikta teta esat, jei mergelike nesigaudo tai ir klausia. Ar cia galima klaust tik tom kas viska supranta? Man ir dafeni koks ten lakas ir nieko nesuprantu, paziurejau kaip daro su kuo daro ir toliau pati darau. O jei zmogus neturi laiko ar nemoka rast info? Tai y klausia.

sorry, nu negaliu nepasisakyti ax.gif O tai kiek tai mergelikei turėtų būti metelių, kad skaitydama nesupranta ir dar info susirasti nemoka? Jei neturi laiko, tai ir lakuotis nagų laiko neatsirastų.
Pvz aš irgi savamokslė, eina viską surasti ir suprasti jei labai nori ir domiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 02, 12:05)
Ar bandėte kas ant juodos uždėti auksinį blizgį? Jaučiu gerai atrodytų g.gif , o čia kol namus tvarkausi  karsta.gif pamąsčiau  g.gif  o jei ant juodos uždėjus 01329 Reserve, nesigautų tas šokoladas, na panaši į Sweet Chocolate01340  g.gif ? Aaa? g.gif

P.s. Jolkuce prašei foto tos 01336 tuoj baigiu tvarkyti namus saulutė šviečia tai nufotografuosiu ir įkelsiu

oro_buckis.gif oi busiu dekinga pupa tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 02 02, 12:05)
Bandziau i ta registruotis puslapi kur nebrangus tie gelish, gavau laiska, kad priregistravo, pabandziau tipo pirkt (ne iki galo suvedus viska) rode kad viskas tvarkoj ir shipingas 2 zali, o siandien jau iki galo susiruosiau pirkt tai ismete irgi toki uzrasa kad nera galimybiu siust.. Nebus papigiai  smile.gif

Taip - pikta kai ragana muahahaaaa devil.gif
Papildyta:
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 02, 12:10)
sorry, nu negaliu nepasisakyti  ax.gif  O tai kiek tai mergelikei turėtų būti metelių, kad skaitydama nesupranta ir dar info susirasti nemoka? Jei neturi laiko, tai ir lakuotis nagų laiko neatsirastų.
Pvz aš irgi savamokslė, eina viską surasti ir suprasti jei labai nori ir domiesi  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(fancy @ 2012 02 02, 12:07)
Sveikos,

vis pasiskaitau, bet nesireiskiu smile.gif Esu savamoksle ir lakuojuosi tik sau. Nutariau pasisakyti, nes gala tu, kurios perka ba-ha. Tai va, neveltui yra sakoma, kad skupus moka 2 kartus. Bandziau sutaupyti ir nusipirkau visus reikmenis is ba-ha, nusilakavus lakas laikydavosi gerai, taciau nuemimas tragiskas, reikedavo gramdyti ir vistiek dar likdavo. Nagai, aisku, sugadinti buvo. Dabar perkuosi gelish priemones, ir tas taupymas per sonus lenda. baha yra blogis ir kur aptarinejote sunkiai nusiimancius lakus is kvadratiniu juodu buteliuku, tai ten buvo ba-ha, ne kitaip.  blush2.gif

P.S.tada neradau atsiliepimu, kad sie lakai taip shhh..nai nusiima. Taip, kad patikekit, pirkt neverta. smile.gif

Auksiniai zodziai drinks_cheers.gif Smagu, kad pagaliau zmones investuoja i kokybishkas priemones.ZInoma nepabandes- nesuzinosi ...kaip ir nagus nusviles.As pamenu irgi nuo PN pradejau..poto pasispjaudziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 02 02, 13:05)
Bandziau i ta registruotis puslapi kur nebrangus tie gelish, gavau laiska, kad priregistravo, pabandziau tipo pirkt (ne iki galo suvedus viska) rode kad viskas tvarkoj ir shipingas 2 zali, o siandien jau iki galo susiruosiau pirkt tai ismete irgi toki uzrasa kad nera galimybiu siust.. Nebus papigiai  smile.gif

Man irgi dar vakar viskas puiku buvo,o vat siandien meta ta lentele,kur kazkuri mergina sake ;] gal cia laikinai? gal nesenai iskeliavo siunta i Lt tai dbr nesiuncia tai reiks laukt kitos siuntos?;]
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 13:19)
oro_buckis.gif  oi busiu dekinga pupa tau  4u.gif
Papildyta:

Taip - pikta kai ragana muahahaaaa  devil.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Papildyta:

Auksiniai zodziai  drinks_cheers.gif  Smagu, kad pagaliau zmones investuoja i kokybishkas priemones.ZInoma nepabandes- nesuzinosi ...kaip ir nagus nusviles.As pamenu irgi nuo PN pradejau..poto pasispjaudziau biggrin.gif

svarbiausia, kad as tokia esu, kad man reikia FAKTU, o ju negavus nusipirkau, galvoju, o gal bus viskas ok doh.gif smile.gif tikiuosi, kad mano patirtis pagelbes ieskancioms ats.apie kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2012 02 02, 12:23)
svarbiausia, kad as tokia esu, kad man reikia FAKTU, o ju negavus nusipirkau, galvoju, o gal bus viskas ok  doh.gif  smile.gif  tikiuosi, kad mano patirtis pagelbes ieskancioms ats.apie kokybe smile.gif

drinks_cheers.gif va va, vienodos esam biggrin.gif as ir turejau isitikint ant savo nagu , kas tas per velnias, kas tas kitas...Aishku dabar po patirties drasiai sakau, jei butu buvusios sios temos tais laikais-tikrai nebuciau pirkus ir investavus i she schmoll.gif O cia dar matai ant musu pyksta, kad liepiam skaitytis, ieshkotis, rinktis info pacioms.As suprantu jei man idomu ir noriu-tai paskiriu tam laiko, sedu su lapu ir tusinuku ir zymiuosi punktus, renkuosi info, delioju pliusus minusus ir t.t darbo eiga, priemoniu sarasa ...Nu tebunie, gal as cia viena tokia pabaisa apie tai galvojanti ir taip suprantanti mokymasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 vasario 2012 - 12:27
[quote=Alice in wonderland,2012 02 02, 12:10]
sorry, nu negaliu nepasisakyti ax.gif O tai kiek tai mergelikei turėtų būti metelių, kad skaitydama nesupranta ir dar info susirasti nemoka? Jei neturi laiko, tai ir lakuotis nagų laiko neatsirastų.

Sorry, bet taip irgi negalima, as atejau i si foruma tik ramiai paklausti, pakankamai man metu, ir skaityti moku, tikrai nematau reikalo izeidineti. Taip , klausiau tokiu klausimu kurie butu akivaizdus jau dirbancioms panelems, bet as sakiau kad esu naujoke, ir mane supainiojo konsultante, todel PERSKAICIUSI VISUS FORUMUS, paklausiau kad isitikinti iki galo . As nesuprantu kam kurti ir atsakineti forumuose jei tai darote taip piktybiskai. As labai dekinga uz paaiskinima, bet jei butu sunku atsakyt tai galima tiesiog ignoruoti o ne tyciotis... Siaip tikrai nesitikejau to, kiek skaitau, tai cia ne pirmas kartas kai mergina kuri paklausia siek tiek akivaizdesnio klausimo yra isjuokiama. Geda...
P.S. baisa-pabaisa -> aciu uz palaikyma…
Tamosiuke-> aciu uz atsakyma…
Atsakyti
Daiva.P
Nemaciau ne vieno zodzio kuris butu pasityciojimas ar isjuokimas smile.gif Ir siaip juk atsakyma gavot, vadinas forumas ne veltui kurtas ir viskas su juo gerai smile.gif Tiesiog aisim daba pas konsultante i dosim galvon, kad klaidina zmones, kai anie praso ilgalaikio lakavimo, o jiem duoda priauginamu nagu sistema blink.gif biggrin.gif Kuriam mieste ir kurioje butent parduotuveje jum toki varianta cia pasiule?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 vasario 2012 - 12:45
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 12:19)

Taip - pikta kai ragana muahahaaaa  devil.gif
Papildyta:

negana to, dar ir silpnų nervų :DDD
Atsakyti