Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 02, 09:11)
reiks bandyti išsiaiškinti kas ten per pardė. Parašysiu kai sužinosiu  4u.gif

Ir man idomu budu suzinot, jei viskas gerai ir noreciau is ten uzsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skiny @ 2012 02 02, 10:23)
Ir man idomu budu suzinot, jei viskas gerai ir noreciau is ten uzsakyt smile.gif

Padariau uzsakyma vakar, bet ikisiol uzsakymo statusas pending.. Pinigai nenuskaiciuoti. Neaisku kaip cia bus g.gif Uz du buteliukus shipingas 2 $, daugiau 2 buteliuku neemiau kad nesugalvotu apmuitint ir pvm priskaiciuot, jei sugalvotu tikrint..
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 02 02, 09:39)
Padariau uzsakyma vakar, bet ikisiol uzsakymo statusas pending.. Pinigai nenuskaiciuoti. Neaisku kaip cia bus  g.gif Uz du buteliukus shipingas 2 $, daugiau 2 buteliuku neemiau kad nesugalvotu apmuitint ir pvm priskaiciuot, jei sugalvotu tikrint..

Kai tik gausite kokį patvirtinimą, ar jau net ir prekytes, pasidalinkite patirtimi 4u.gif Ir mane labai domintų ši parduotuvė. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jeigu po dvieju dienu galiukai atsiliaupe po truputi, manau, kad tai itakojo susisluoksniave, nago ploksteles, galiukai. Nes pries tai mergina nusilupo gelini laka ir jie nelabai kokie buvo.
arba silpnai pasiausiau, kaip jus manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 02, 10:25)
Jeigu po dvieju dienu galiukai atsiliaupe po truputi, manau, kad tai itakojo susisluoksniave, nago ploksteles, galiukai. Nes pries tai mergina nusilupo gelini laka ir jie nelabai kokie buvo.
arba silpnai pasiausiau, kaip jus manot  g.gif

Pasiausiai gal ir normaliai, gal neapgaubei laku nago galiuko, tas tai tikrai nepadeda lakui uzsilaikyt 4u.gif
Sluoksniavimasis aisku turi kazkiek itakos lako issilaikymui, bet ne per pora dienu jie nusilupa, turi bent jau savaite tai tikrai islaikyt 4u.gif
Atsakyti
Jai negaila isduokit is kur pigiasuiai gaunasi siustis harmony gelisha? Ar po viena - du butelius net neapsimoka siuntinetis, o paprasciausiai pirkt pas tanneraz? Nes man reikia tik mano vienos reikmems ax.gif ax.gif ax.gif gyvenu tokiaj dievo uzmirstoj saly, kad apie toki daikta kaip gelinis lakavimas net nera girdeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 02, 10:29)
Pasiausiai gal ir normaliai, gal neapgaubei laku nago galiuko, tas tai tikrai nepadeda lakui uzsilaikyt 4u.gif
Sluoksniavimasis aisku turi kazkiek itakos lako issilaikymui, bet ne per pora dienu jie nusilupa, turi bent jau savaite tai tikrai islaikyt 4u.gif

niu gal, bet visados stengiuos galiukus apgaubti, gal ka praleidau. Visteik sakiau merginai perlakuosiu, nepaliksiu taip schmoll.gif

as ir taip manau, nes pati kai darbuojuos, su dilde buna uzsibruzinu ir ne viena syki ir baseine mirko nagai, laike kaip tankas, o cia po dvieju dienu trys nagai pradejo truputi luptis g.gif

aciu uz pamastymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 02 02, 11:36)
Jai negaila isduokit is kur pigiasuiai gaunasi siustis harmony gelisha? Ar po viena - du butelius net neapsimoka siuntinetis, o paprasciausiai pirkt pas tanneraz? Nes man reikia tik mano vienos reikmems ax.gif  ax.gif  ax.gif  gyvenu tokiaj dievo uzmirstoj saly, kad apie toki daikta kaip gelinis lakavimas net nera girdeja doh.gif

Nu seip pigiausiai tai gaunasi www.paylessnailsupply.net bet kol kas tik viena mergina pamegino ten uzsakineti,tai neaisku kaip viskas ten ;]
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 02 02, 10:36)
Jai negaila isduokit is kur pigiasuiai gaunasi siustis harmony gelisha? Ar po viena - du butelius net neapsimoka siuntinetis, o paprasciausiai pirkt pas tanneraz? Nes man reikia tik mano vienos reikmems ax.gif  ax.gif  ax.gif  gyvenu tokiaj dievo uzmirstoj saly, kad apie toki daikta kaip gelinis lakavimas net nera girdeja doh.gif

Aisku pigiausiai tam tinklapy, bet neaisku kas ten ir kaip, gal kokia saraskino kontora...
Siaip tai pas tanneraz tikrai nebrangu ir jei nemoki naudotis visais Ebay ir neturi kreditines ir Paypal tai paprasciausias varijantas yra pirkti per ji 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir kreditine ir paypala, ir maciau kad tam psl pigiausiai, bet kad niekas nepatvirtino, kad ten viskas OK ax.gif , o is ebay.com per kiek laiko ateina lakai? is ten patikima pirkti? negausiu harmony buteliuke BUK nagu lako? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 02 02, 10:58)
Turiu ir kreditine ir paypala, ir maciau kad tam psl pigiausiai, bet kad niekas nepatvirtino, kad ten viskas OK ax.gif , o is ebay.com per kiek laiko ateina lakai? is ten patikima pirkti? negausiu harmony buteliuke BUK nagu lako? biggrin.gif

Ebay reikia labai gerai apsiziuret, nes kazkuri mergina man atrodo nusipirko vietoj Geliush kazka panasaus i ji bigsmile.gif Bet panos perkasi is ten, tik po pora laku, kad neapmuitintu.
Atsakyti
Noriu ir as prisijungti i jusu buri blush2.gif As su tokiu klausimeliu noriu siustis Gelish is sio puslapio http://paylessnailsupply.net sudedu viska i krepseli ir man raso, nesuprantu, kad isena, kad nesiuncia i LT g.gif
No Shipping options are available. Please contact us for assistance!
Atsakyti