Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(nila_ks @ 2012 02 01, 22:42)
pries tai ismeginau plum and done, tai irgi patiko  wub.gif

drinks_cheers.gif irgi gera spalva, kas megejas felecitavos biggrin.gif

As dabar susimasciau,ar esu persilakavus visom savo turimom spalvom lotuliukas.gif ar ne, vargei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 23:44)

As dabar susimasciau,ar esu persilakavus visom savo turimom spalvom lotuliukas.gif ar ne, vargei biggrin.gif

As irgi vis paziurau paziurai i palete ir finale tepuos ta pacia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 22:44)
drinks_cheers.gif irgi gera spalva, kas megejas felecitavos  biggrin.gif

kiti labai nemegsta tokiu nagu, sako atrodo, kaip su plaktuku nudauzyti doh.gif lotuliukas.gif

as neiskenciau ir po triju dienu isbandziau kita spalva, dabar jau rami biggrin.gif
visos spalvos, kurias turiu, jau zinau kaip atrodo ir nei viena nenusivyliau, po kolkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 01 vasario 2012 - 22:50
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 01, 22:46)
k

as neiskenciau ir po triju dienu isbandziau kita spalva, dabar jau rami  biggrin.gif

Oi nia, as da iki tokio lygio nepriejau lotuliukas.gif gaila man po 3 dienu i acetona merkt nagu biggrin.gif jauciu bella wapire, buvo trumpiausia dabar, 2 savaites su keliom dienom, o siaip visad po 3, gaunas ir daugiau savaiciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 vasario 2012 - 22:51
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 01, 22:42)
tai aš jau nebesuprantu - amazon.com radai 12,95 dol. be šipingo? O tai kiek šipingas tada?
O mano manymu 11 dol + 2 dol šipingas už USA ribų yra tikrai kažkaip per pigi kaina. Nebent ten daugiau reiktų pirkti, kad siųstų  4u.gif

12,95 tiek kainuoja kartu su iskaiciuotu shipingu. Brangiau as is ten nesu pirkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 01, 22:51)
12,95 tiek kainuoja kartu su iskaiciuotu shipingu. Brangiau as is ten nesu pirkus 4u.gif

na reiškia, yra dar kur pasižiūrėti pigesnių kainų negu buvau radusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 22:50)
Oi nia, as da iki tokio lygio nepriejau lotuliukas.gif  gaila man po 3 dienu i acetona merkt nagu biggrin.gif jauciu bella wapire, buvo trumpiausia dabar, 2 savaites su keliom dienom, o siaip visad po 3, gaunas ir daugiau savaiciu doh.gif

tai dabar kaip vilkas sotus sedesiu ir lauksiu kiek laikys ar nuaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 22:50)
2 savaites su keliom dienom, o siaip visad po 3, gaunas ir daugiau savaiciu doh.gif

bliamba...kaip tu tiek laiko isvaikstai? Nu man nusilupa kur nors, atsoka..ir finale siaip ne taip dvi savaites pratempiu...viena karta atsimenu isturejau tris savaites, bet siaip savaite man laiko super graziai, o paskui nuo visu pedikiuru , dildziu ir bruzinimu svetimu nagu-mano nagenos buna panasios i katastrofa doh.gif ir as jau parduotuvej slepiu juos, nes geda buna biggrin.gif ir jau traukiu i darba su viena mintim kuo greiciau ta laka pakeisti i kita.
Man kad taip laikytu..tris savaites..butu super thumbup.gif neatsibosta man nei spalva nei niekas, man bile ilgiau laikytusi, nes bjauriausias darbas sau nagus tvarkyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 01, 22:55)
bliamba...kaip tu tiek laiko isvaikstai? Nu man nusilupa kur nors, atsoka..ir finale siaip ne taip dvi savaites pratempiu...viena karta atsimenu isturejau tris savaites, bet siaip savaite man laiko super graziai, o paskui nuo visu pedikiuru , dildziu ir bruzinimu svetimu nagu-mano nagenos buna panasios i katastrofa doh.gif ir as jau parduotuvej slepiu juos, nes geda buna biggrin.gif ir jau traukiu i darba su viena mintim kuo greiciau ta laka pakeisti i kita.
Man kad taip laikytu..tris savaites..butu super thumbup.gif neatsibosta man nei spalva nei niekas, man bile ilgiau laikytusi, nes bjauriausias darbas sau nagus tvarkyti lotuliukas.gif

Tai ka matai, pedikiuru ziema daba nedaug...kazkokiu super darbu neturiu,gal patys nagai pamego tuos Uv lakus biggrin.gif nepatikesi, bet mano mama dabar vaiksto su praitu metu lakavimu vis dar, jau menuo su kapeikom doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 02, 00:00)
nepatikesi, bet mano mama dabar vaiksto su praitu metu lakavimu vis dar, jau menuo su kapeikom doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif idomu kaip jos nagai atrodo biggrin.gif jau speju prancuzas pasidares biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai niekas taip ir nemeginote padaryti pilno uzsakymo is www.paylessnailsupply.net? ;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 01, 23:20)
Tai niekas taip ir nemeginote padaryti pilno uzsakymo is www.paylessnailsupply.net? ;]

reiks bandyti išsiaiškinti kas ten per pardė. Parašysiu kai sužinosiu 4u.gif
Atsakyti