Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Irisinė @ 2012 02 01, 22:21)
Merginos, gal žinote kaip vadinasi Gelish'o žalsva spalvytė, lyg su oranžiniu blizgesiu?  g.gif Nerandu internete tokios, kokią gyvai mačiau

Reserve jei neklystu.
http://www.amazon.co...R...61&sr=8-121
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 01, 22:24)
Geriausia reklama spalvai-manikiuristes nagu spalva, va taip vat 4u.gif  biggrin.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif

Atsakyti
Geriausia reklama spalvai-manikiuristes nagu spalva, va taip vat 4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Musu nagai-gyva reklama thumbup.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif kaip klientė galiu pasakyt, kad tikra tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 01 vasario 2012 - 22:30
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 01, 22:26)
Reserve jei neklystu.
O, ačiū, šita bigsmile.gif nors priešingai atspalvius nupasakojau blush2.gif senatvė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irisinė @ 2012 02 01, 22:21)
Merginos, gal žinote kaip vadinasi Gelish'o žalsva spalvytė, lyg su oranžiniu blizgesiu?  g.gif Nerandu internete tokios, kokią gyvai mačiau

kartais ne reserve? g.gif nes siaip zalia mint icing ir sea foam arba sita http://www.google.lt...r...tx=86&ty=84
Papildyta:
Matai...sunku pasakyt ar einama..pas mane einama, nes as ja megstu biggrin.gif o tas spalvas kurias as megstu tai pamegsta ir mano klijentes biggrin.gif juokas juokais, bet man graziausios visos tamsios spalvos, as jas perku del saves kaip ir sita Rendezvous. Ir kazkaip kai as nusilakavus ja, tai automatiskai klijentes ateje ziuri i mano nagus ir--as noriu tokiu paciu biggrin.gif  bet kai as arba su ja lakuojuos arba su Belas vampire, tai jau buna pati save stabdau ir lakuoju kokia kitokia, kad klijentes matytu 4u.gif Geriausia reklama spalvai-manikiuristes nagu spalva, va taip vat 4u.gif  biggrin.gif

100% sutinku bigsmile.gif vasara pink smoothie ejo taip, kad dvieju buteliuku reikejo, stebejausi kodel, o paskui dasuto, kad gi pati vien ja lakavausi wub.gif

QUOTE(justina* @ 2012 02 01, 22:25)
na va, pas mane sita- kas antra dedasi.

rose garden? unsure.gif
Atsakyti
O pas many dabar If tomorrow never comes tai irgi su veju. O as dar ja buna su Taffeta pamaisau prislopinimui, tai isvis 4u.gif
Atsakyti
Manieji blush2.gif

Apsvietimas nekoks
user posted image
Black Cherry Berry Harmony 3 sluoksniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 01 vasario 2012 - 22:39
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 01, 22:37)
Manieji  blush2.gif
Apsvietimas nekoks
[u
Black Cherry Berry Harmony 3 sluoksniai

Senai as jau ja isbandzius, bet kaskart vis prisiminus- liuks spalva wub.gif irgi tik 3 sluoksniais, nes dengia marmuru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 01, 20:38)
koks cia pigu? mano manymu normali kaina...
juk amazone.com 12,95 spalva kainuoja... ir be shipuko... ar as cia jau kazko nebesuvokiu

tai aš jau nebesuprantu - amazon.com radai 12,95 dol. be šipingo? O tai kiek šipingas tada?
O mano manymu 11 dol + 2 dol šipingas už USA ribų yra tikrai kažkaip per pigi kaina. Nebent ten daugiau reiktų pirkti, kad siųstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 22:39)
Senai as jau ja isbandzius, bet kaskart vis prisiminus- liuks spalva wub.gif irgi tik 3 sluoksniais, nes dengia marmuru  biggrin.gif

pries tai ismeginau plum and done, tai irgi patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 01, 23:42)
pries tai ismeginau plum and done, tai irgi patiko  wub.gif

Plum and done man irgi labai labai wub.gif
Atsakyti