Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 02 01, 15:15)
aha, uzsakyma padariau, bet jo negausiu, nes nėr pingų saskaitoj biggrin.gif
Bet kaip ir sakiau, jokio absoliut laiško negavau iš to puslapio. Kas yra nors karta turėjęs reikalų su internetinėm parduotuvėm, tai žino, kad užtenka tik prisiregistruoti ir gauna kokį nors laišką iš tos pardės, o čia net užsakymą padariau (nors ir fiktyvų), bet jokios reakcijos nesulaukiau... g.gif tas man begalo keista blink.gif

As kai uzsiregistravau tai el.laiska gavau ;] o jus nemanot,kad negavot laisko(kai jau atceit sumokejot) del to kad pinigu nebuvo?;] beto,kiekvienam tinklalapy skirtingas apmokejimas ir panasiai ;]
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 02 01, 14:15)
aha, uzsakyma padariau, bet jo negausiu, nes nėr pingų saskaitoj biggrin.gif
Bet kaip ir sakiau, jokio absoliut laiško negavau iš to puslapio. Kas yra nors karta turėjęs reikalų su internetinėm parduotuvėm, tai žino, kad užtenka tik prisiregistruoti ir gauna kokį nors laišką iš tos pardės, o čia net užsakymą padariau (nors ir fiktyvų), bet jokios reakcijos nesulaukiau... g.gif tas man begalo keista blink.gif

Nu - reiks pamegint surizikuot nors ant vieno lako biggrin.gif

Siandien dvejojau galvojau ir pasemiau O.P.I viena probanguju butelioka pasibandyt-laukiu nesulaukiu wub.gif Prisiziurejau youtubej, kad labai neblogai tepasi, pigmentuotos spalvos..ziuresim ka gausiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 vasario 2012 - 14:54
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 10:33)
O toks variantas jum grazu?  g.gif  2  Sheek White ir 2  Water Field
user posted image

ne schmoll.gif man asmeniškai baltas lakas ant nago visiškai negražu. Na nebent per vestuves jaunajai biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 11:32)
Kazkuri saket uzsisaket lyg viena? g.gif Ei Alisa stebuklu salyje, ne tamsta? blush2.gif

aš, aš... Kažką siunčia dovanų, tik nežinau ką biggrin.gif

QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 02 01, 12:46)
Reziume: daugiau faktų prieš nei už man apsirodė, ir jie svaresni g.gif ...

aš nerizikuočiau. Perdaug ten pigu. Jei Harmony gelish 11 dol. ir siuntimas 2 dol., tai realiai, manau, pardavėjas išviso nieko neuždirba, o dar iš savo kišenės primoka g.gif na nebent aš klystu.
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 01, 16:05)
ne  schmoll.gif  man asmeniškai baltas lakas ant nago visiškai negražu. Na nebent per vestuves jaunajai biggrin.gif
aš, aš... Kažką siunčia dovanų, tik nežinau ką  biggrin.gif
aš nerizikuočiau. Perdaug ten pigu. Jei Harmony gelish 11 dol. ir siuntimas 2 dol., tai realiai, manau, pardavėjas išviso nieko neuždirba, o dar iš savo kišenės primoka  g.gif  na nebent aš klystu.

drinks_cheers.gif va va i man berysio tie balti g.gif
rolleyes.gif dovanu? kaip fainei wub.gif wub.gif Atai spalvytes nematei? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 vasario 2012 - 16:16
Jetus, panos, bežiūrinėdama visas spalvas užsimaniau kažko keisto ir kvailoko doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 16:16)
rolleyes.gif dovanu? kaip fainei wub.gif  wub.gif Atai spalvytes nematei? bigsmile.gif

taigi spalvų pilnas internetas, įvedi į google ir nagų kiek nori biggrin.gif Ten gi spalvos nesiskiria nuo lakų spalvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 01, 16:21)
taigi spalvų pilnas internetas, įvedi į google ir nagų kiek nori biggrin.gif Ten gi spalvos nesiskiria nuo lakų spalvų  4u.gif

Nia nu as supratau,bet jeigu dovana-tai klausiu, kas dovanojjo-nesake kokia spalva gausi, ar cia tu pati sau dovanojaisi-tada klausiu kokios spalvos emei ta OPI ilgalaiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 16:22)
Nia nu as supratau,bet jeigu dovana-tai klausiu, kas dovanojjo-nesake kokia spalva gausi, ar cia tu pati sau dovanojaisi-tada klausiu kokios spalvos emei ta OPI ilgalaiki biggrin.gif

nesakė kokią spalvą. Sakė, kad tik į siuntinį įdėjo 4u.gif
Atsakyti
user posted image

na atnesiau palygint, gal dienos sviesoje labiau matytusi ta "sweet dreams" labiau rozine...ant naguciu sakyciau tiktu toms , kurios megsta skaidresnius nagus, nes "little princes" palieka naga siek tiek balkshvesni ax.gif Is esmes labai stipriai tikrai nesiskiria schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 01, 14:50)
As kai uzsiregistravau tai el.laiska gavau ;] o jus nemanot,kad negavot laisko(kai jau atceit sumokejot) del to kad pinigu nebuvo?;] beto,kiekvienam tinklalapy skirtingas apmokejimas ir panasiai ;]

drinks_cheers.gif lygiai tą patį pagalvojau...O dėl siuntimo kainos, tai iš USA esu siuntusis ir nemokamai, ir už 5 $, tai nieko įtartino nematau ax.gif Žinau tarpininkę, kuri yra iš ten pirkusi, tai sakė, kad ok lyg ir viskas buvo.O kad puslapiukas neinformatyvus, tai tas tiesa rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 01 vasario 2012 - 20:35
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 01, 17:05)
ne  schmoll.gif  man asmeniškai baltas lakas ant nago visiškai negražu. Na nebent per vestuves jaunajai biggrin.gif
aš, aš... Kažką siunčia dovanų, tik nežinau ką  biggrin.gif
aš nerizikuočiau. Perdaug ten pigu. Jei Harmony gelish 11 dol. ir siuntimas 2 dol., tai realiai, manau, pardavėjas išviso nieko neuždirba, o dar iš savo kišenės primoka  g.gif  na nebent aš klystu.

koks cia pigu? mano manymu normali kaina...
juk amazone.com 12,95 spalva kainuoja... ir be shipuko... ar as cia jau kazko nebesuvokiu
Atsakyti
Sveikos,

As sian pirma karta klientei bella's vampire lakavau. Kazkaip man tokia tamsi atrode, nelabai, o ant nago grazu ziuret wub.gif
Atsakyti