Na vakar pabandziau daryti uzsakyma is to saito
http://paylessnailsupply.netTai pasidalinsiu savo pastebėjimais.
Geri pastebėjimai: didelis ir platus asortimentas; siunčia į LT ne už kosmosinę kainą; kainos produktų labai vyliojančios (aš konkrečiai gelish žiūrėjau)
Blogis pastebėjimais: 1) nėra jokios info apie parde, tik kontaktinė info. Nė žodelio papildomos info, pvz apie šipingą, pristatymą, grąžinimą ir pan.
2) po registracijos neatsiuntė jokio laiško į paštą (kas visada būna, kai registruojiesi inter.pardėj), tipo "hello new customer"...;
3) labai įtartinai pasitrodė šipingas du baksai. Jūs man paodykit, kur būtų toks pigus siuntimas (išskyrus akcijas su free shipingu);
4) ir galiausiai pats apmokėjimas. Yra ikonėlė paypal'o, bet apmokant jokio paypal'o nebuvo. O ir pats apmokėjimas kažkoks keistas (padariau užsakymą ir apmokėjau drąsiai, čia pabandymui, abo ta mano sąskaitą visada tuščia, papildau, tik kai kažką perku
). Kiek esu pirkusi internetu iš užsienio, tai visada būna apmokėjimui atskiri langai, keletą kartų reikia paspausti "continued", kol būna priimtas apmokėjimas ir galiausiai kažkas panašaus į "finish" mygtuką. O čia nieko panašaus nebuvo, tik lango kampe paparšė suvesti kortelės informaciją ir viskas. Ir į paštą negavau, jokio patviritinimo, a la "užsakymas padarytas ir laukia apmokėjimo"...
Reziume: daugiau faktų prieš nei už man apsirodė, ir jie svaresni
...
BET aš galiu ir labai klysti... Gal atsiras kokia drąsuolė, kuri surizikuos... Aš nelabai noriu rizikuoti, nes jei daryčiau užsakymą, tai virš 100lt, tai kai tokia suma baisu