Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 30, 14:10)
Ai, dar ataskaita apie "Izzy Wizzy,Let get busy",nu koks fainas dalykas pasizaist thumbup.gif

na žiūriu į tuos nagučius jau kelintą kartą.... negi man jau reik to pigmento ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 11:01)

aciu uz kavyte, o dabar lekiu darban...
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 02 01, 10:08)
o kokia rizika? turbut nebusiu girdejusi.. blush2.gif

Na yra kalbeta seminaru metu, kad toks staigus temperaturu skirtumas gali itakot kazkiek ir pati laikymasi, ir va ar iskart nulakavus ir isejus i -20, nesuskilines pavirsius g.gif visas perspeju-tai kemsham nagus i 3ejas pirstines ir i kishenes iskart biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 01, 10:10)
na žiūriu į tuos nagučius jau kelintą kartą.... negi man jau reik to pigmento ???  g.gif

Da pakentek, as pazaisiu i galesiu tau perleist biggrin.gif BO avdrug man atsibos blizget biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 11:17)
Na yra kalbeta seminaru metu, kad toks staigus temperaturu skirtumas gali itakot kazkiek ir pati laikymasi, ir va ar iskart nulakavus ir isejus i -20, nesuskilines pavirsius g.gif  visas perspeju-tai kemsham nagus i 3ejas pirstines ir i kishenes iskart biggrin.gif
Papildyta:

geras...kazkaip nepagalvojau... g.gif aisku as jau senokai buvau seminare, pries metus blush2.gif , bet irgi ziema buvo, neminejo tada...gal patys nebuvo sugalvoje dar... smile.gif
na reikes perspet tikrai..
dekui, kad perspejai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar pirma karta pasidariau ilgalaiki gelini ir jauciu iklimpsiu ilgam wub.gif ziuriu siandien ir atsiziuret negaliu i savo nagucius doh.gif reikia ismokt paciai darytis, kad pigiau prasisukt smile.gif viskas lyg ir paprasta, tik man tas odeliu karpymas - aukstasis pilotazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2012 02 01, 10:25)
Sveikos,

Vakar pirma karta pasidariau ilgalaiki gelini ir jauciu iklimpsiu ilgam  wub.gif  ziuriu siandien ir atsiziuret negaliu i savo nagucius  doh.gif  reikia ismokt paciai darytis, kad pigiau prasisukt  smile.gif viskas lyg ir paprasta, tik man tas odeliu karpymas - aukstasis pilotazas  doh.gif

Nu vo kaip fainai- a kur foto nagu aa? bigsmile.gif Taigi nebutina kas kart tas odeles drozt biggrin.gif netingekit uzsiimti aliejukais ir pastumdymu ir nebus tos butinybes ten kas karta kas kirpt.
Papildyta:
QUOTE(jusku @ 2012 02 01, 10:23)
geras...kazkaip nepagalvojau... g.gif  aisku as jau senokai buvau seminare, pries metus  blush2.gif , bet irgi ziema buvo, neminejo tada...gal patys nebuvo sugalvoje dar... smile.gif
na reikes perspet tikrai..
dekui, kad perspejai  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

g.gif Na cia ir logishkai mastant,galima galvot gi, jei saugojimas laku ten max iki kazkiek laipsniu silumos-tai faktas i -20 tempoj kazin a gerai jiems ten g.gif tai va ir siokia tokia rizika gaunas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Otra @ 2012 02 01, 10:32)
ale kaip grazu, vis paziuriu, vis paziuriu  rolleyes.gif  wub.gif

Tai a mum parodysi ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
O toks variantas jum grazu? g.gif 2 Sheek White ir 2 Water Field
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 10:28)
Nu vo kaip fainai- a kur foto nagu  aa? bigsmile.gif  Taigi nebutina kas kart tas odeles drozt biggrin.gif  netingekit uzsiimti aliejukais ir pastumdymu ir nebus tos butinybes ten kas karta kas kirpt.

Na as ne pati dariausi, Morgan dare...is tiesu tai pas mane jie labai trumpi, nes niekaip atsiaugint negalejau, luzineja baisiai, tai Morgan sulygino, suformavo man juos ir daba ilgalaikinio gelinio lakavimo pagalba tikiuosi atsiaugint...ale kaip grazu, vis paziuriu, vis paziuriu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 10:33)
Tai a mum parodysi ar ne? biggrin.gif

Tai kad fotiko darbe neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia radau kelias saplvytes kas OPI uv lakiuku nori http://forum.pursebl...nly-723924.html
Kazkuri saket uzsisaket lyg viena? g.gif Ei Alisa stebuklu salyje, ne tamsta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 vasario 2012 - 11:53
Na vakar pabandziau daryti uzsakyma is to saito http://paylessnailsupply.net
Tai pasidalinsiu savo pastebėjimais.
Geri pastebėjimai: didelis ir platus asortimentas; siunčia į LT ne už kosmosinę kainą; kainos produktų labai vyliojančios (aš konkrečiai gelish žiūrėjau)
Blogis pastebėjimais: 1) nėra jokios info apie parde, tik kontaktinė info. Nė žodelio papildomos info, pvz apie šipingą, pristatymą, grąžinimą ir pan.
2) po registracijos neatsiuntė jokio laiško į paštą (kas visada būna, kai registruojiesi inter.pardėj), tipo "hello new customer"...;
3) labai įtartinai pasitrodė šipingas du baksai. Jūs man paodykit, kur būtų toks pigus siuntimas (išskyrus akcijas su free shipingu);
4) ir galiausiai pats apmokėjimas. Yra ikonėlė paypal'o, bet apmokant jokio paypal'o nebuvo. O ir pats apmokėjimas kažkoks keistas (padariau užsakymą ir apmokėjau drąsiai, čia pabandymui, abo ta mano sąskaitą visada tuščia, papildau, tik kai kažką perku tongue.gif ). Kiek esu pirkusi internetu iš užsienio, tai visada būna apmokėjimui atskiri langai, keletą kartų reikia paspausti "continued", kol būna priimtas apmokėjimas ir galiausiai kažkas panašaus į "finish" mygtuką. O čia nieko panašaus nebuvo, tik lango kampe paparšė suvesti kortelės informaciją ir viskas. Ir į paštą negavau, jokio patviritinimo, a la "užsakymas padarytas ir laukia apmokėjimo"... g.gif

Reziume: daugiau faktų prieš nei už man apsirodė, ir jie svaresni g.gif ...

BET aš galiu ir labai klysti... Gal atsiras kokia drąsuolė, kuri surizikuos... Aš nelabai noriu rizikuoti, nes jei daryčiau užsakymą, tai virš 100lt, tai kai tokia suma baisu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviesuliukasss: 01 vasario 2012 - 12:49
QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 02 01, 12:46)
Na vakar pabandziau daryti uzsakyma is to saito http://paylessnailsupply.net

unsure.gif tai kaip supratau iki galo nesurizikavai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 01, 15:05)
unsure.gif tai kaip supratau iki galo nesurizikavai? rolleyes.gif

aha, uzsakyma padariau, bet jo negausiu, nes nėr pingų saskaitoj biggrin.gif
Bet kaip ir sakiau, jokio absoliut laiško negavau iš to puslapio. Kas yra nors karta turėjęs reikalų su internetinėm parduotuvėm, tai žino, kad užtenka tik prisiregistruoti ir gauna kokį nors laišką iš tos pardės, o čia net užsakymą padariau (nors ir fiktyvų), bet jokios reakcijos nesulaukiau... g.gif tas man begalo keista blink.gif
Atsakyti