Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 31, 20:44)
O as nerandu, kad jie i LT siustu g.gif

Lyg ir siuncia, nes registracijos metu galima issirinki Lithuania ir net gi miesta (Vilnius, Kaunas ir t.t)
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 20:59)
g.gif  g.gif  g.gif
nes nesumąstau ką čia dėtis, buvau nusprendus gal tą ant mėlynos raudoną blizgį, bet nžn ar aš nepavargsiu nuo to blizgio.
Ta labai graži 420 +367, bet jau atsibodo nes kas antra lakuojasi doh.gif
nesumąstau , tai galvoju gal pabandyti su folija g.gif

rolleyes.gif mmm nu va paziuret butu idomu bigsmile.gif As tai mastoju, ga ta prakeikta prancuza pasidaryt, vis kitom i kitom, a sau da tik 1 rozu dariau, plius su nauja sweet dreams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 22:02)
Lyg ir  siuncia, nes registracijos metu galima issirinki Lithuania ir net gi miesta (Vilnius, Kaunas ir t.t)
Papildyta:

rolleyes.gif  mmm nu va paziuret butu idomu bigsmile.gif  As tai mastoju, ga ta prakeikta prancuza pasidaryt, vis kitom i kitom, a sau da tik 1 rozu dariau, plius su nauja sweet dreams bigsmile.gif

g.gif sakai nauja sweet dreams g.gif nugi nugi pasakok kokia ji?
kuom skiriasi nuo 422 little princesses? Nes ta princeses tai toks pienelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 31 sausio 2012 - 21:09
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 31, 21:07)
g.gif sakai nauja sweet dreams  g.gif  nugi nugi pasakok kokia ji?
kuom skiriasi nuo 422 little princesses? Nes ta princeses tai toks pienelis.

Nu pas man nauja, jus mazu i turit biggrin.gif Neturiu ka pasakot, buteliai mano dar kt rajone, per salcius nenoriu kisht nosies, laukiu savaitgalinio transporto biggrin.gif Kiek nete skaiciau- raso turi but siek tiek ruzavesne uz princes g.gif Aishku butinai atnesiu ataskaita kai gausiu su foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 22:10)
Nu pas man nauja, jus mazu i turit biggrin.gif Neturiu ka pasakot, buteliai mano dar kt rajone, per salcius nenoriu kisht nosies, laukiu savaitgalinio transporto biggrin.gif Kiek nete skaiciau- raso turi but siek tiek ruzavesne uz princes g.gif Aishku butinai atnesiu ataskaita kai gausiu su foto 4u.gif

g.gif Labai įdomu pasidarė, nes aš turiu tą 01422, o šita 01423 ir kaip pamačiau nete tai dauguma prancai su šita spalva padaryti, tai gal faina ji.
Na man reik susirašyti kodus kurias spalvas aš turiu nes amžinai maišausi
Atsakyti
Stai uztrukau valandele ir kinietiski lakai isbandyti...
bandziau raudona atspalvi... tepesi kazkaip keistai, pirma sluoksni kai uztepiau ir istraukiau is lempos tai galvojau nu kas cia dabar, spalva visai tokia blanki buvo, na o po antro sluoksnio visai nieko, dabar galvoju gal reikejo deti tris sluoksnius, na bet pirmam bandymui bus gerai du... kadangi harmony tamsios spalvos neturiu, tik sviesi, tai nelabai galiu ir palygint ta tepimasi. na svarbu, kad nusilakavau... dabar idomu kiek laikys ir svarbiausia kaip nusiims...
realiai spalva raudonesne...

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 31, 21:14)

Na sioje foto-tai labai simpatishkai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 31, 22:19)
Na sioje foto-tai labai simpatishkai atrodo  thumbup.gif

spalva tj man ciki, tik idomu kaip visa kita...
Atsakyti

Spalva tai man labai gražiai žiūrisi thumbup.gif O labai sunkiai tepasi, nes minėjau, kad tirštokas lakas. Man kai tirštas būna, tai nesmagu.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 01 31, 22:42)
Spalva tai man labai gražiai žiūrisi  thumbup.gif  O labai sunkiai tepasi, nes minėjau, kad tirštokas lakas. Man kai tirštas būna, tai nesmagu.

raudonas tepesi gan normaliai, ner jis super tirstas, baltas zymiai tirstesnis... nu baltas tai ziauru, net nebekyla ranka bandyt daryt prancuza...
Atsakyti
Stai uztrukau valandele ir kinietiski lakai isbandyti...
bandziau raudona atspalvi... tepesi kazkaip keistai, pirma sluoksni kai uztepiau ir istraukiau is lempos tai galvojau nu kas cia dabar, spalva visai tokia blanki buvo, na o po antro sluoksnio visai nieko, dabar galvoju gal reikejo deti tris sluoksnius, na bet pirmam bandymui bus gerai du... kadangi harmony tamsios spalvos neturiu, tik sviesi, tai nelabai galiu ir palygint ta tepimasi. na svarbu, kad nusilakavau... dabar idomu kiek laikys ir svarbiausia kaip nusiims...

l labai grazi spalva :-) as uzsisakiau viena .nusilakavau 1naga .spalva negrazi - nuemiau.Nusieme -lengvai.
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2012 01 31, 22:52)
l labai grazi spalva :-) as uzsisakiau viena .nusilakavau 1naga .spalva negrazi - nuemiau.Nusieme -lengvai.

jei nusiima neblogai tai pliusas, tik dar kiek laikys...
buteliukas tai identiskas harmony... tik kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 31, 22:54)
jei nusiima neblogai tai pliusas, tik dar kiek laikys...
buteliukas tai identiskas harmony... tik kvapas  doh.gif

o kas kvapui? blush2.gif
Atsakyti