ačiukas labai, dar tada palūkėsiu savaitėlę
QUOTE(*Inga:) @ 2012 01 30, 12:34)
Čio čio san gavau, paskutinį pakelį paėmiau . Ir dar apelsiną prigriebiau
kur cia taip dalina jau sakiau,kad tik skaitinesiu ir man gana,bet gi visiskai buvau pamirsus apie siuos
Kol pernai vasarą gulėjau ligninėje, per tris savaites šiltnamyje pasidarė džiunglės. Kol paskui atkasiau kuris pomidoras, kiek stiebų išaugino ir kur ten pažastis...
Žodžiu kyštelėjau nosi į šiltnamį, paklapsėjau akim, ir tyliai nusliuogiau vandens atsigerti, nes prieš tokią kastraciją reikėjo morališkau susikaupti
šiltnamis vis tik 6x4,5m.
Kur buvo įmanoma, palikau du stiebus. Man labai patiko. Ateityje žadu tik taip ir auginti aukštaūgius.
Žodžiu kyštelėjau nosi į šiltnamį, paklapsėjau akim, ir tyliai nusliuogiau vandens atsigerti, nes prieš tokią kastraciją reikėjo morališkau susikaupti
šiltnamis vis tik 6x4,5m.
Kur buvo įmanoma, palikau du stiebus. Man labai patiko. Ateityje žadu tik taip ir auginti aukštaūgius.
QUOTE(dzigitas @ 2012 01 30, 14:48)
kur cia taip dalina jau sakiau,kad tik skaitinesiu ir man gana,bet gi visiskai buvau pamirsus apie siuos
Kaune , sėklelėje...
o jei per dregna , ka daryti?? ( cia daiginant ant radiatoriaus)
QUOTE(užsklanda @ 2012 01 30, 15:29)
o jei per dregna , ka daryti?? ( cia daiginant ant radiatoriaus)
Iš ko sprendi, kad per drėgna? Sėklos paviršium plaukia?
laba, as norejau paklausti,kuo skiriasi kompostine zeme, zeme daiginimui ir gruntas?
QUOTE(dzigitas @ 2012 01 30, 13:48)
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 01 30, 14:28)
Kaune , sėklelėje...
Ir Šiauliuose dalina
Čio čio sanai rašo neriboto augimo, rožiniai... Nors man dar geriau, kad aukštaūgiai būtų, bet įsivaizdavau, kad žemi jie
QUOTE(*Inga:) @ 2012 01 30, 15:59)
Čio čio sanai rašo neriboto augimo, rožiniai... Nors man dar geriau, kad aukštaūgiai būtų, bet įsivaizdavau, kad žemi jie
ju daug rushiu buna.
Sekleleje bent 3 rushiu maciau
QUOTE(Ex @ 2012 01 30, 14:32)
Iš ko sprendi, kad per drėgna? Sėklos paviršium plaukia?
nu plaukt tai neplaukia, bet taip dregna labai matosi, slapia lyg taip
QUOTE(užsklanda @ 2012 01 30, 15:09)
nu plaukt tai neplaukia, bet taip dregna labai matosi, slapia lyg taip
na jei labai šlapia, tiesiog kurį laik galima palaikyt indelį neuždengtą