Sveiki, pasakykite prašom, tai yra patikslinkite ar
orange banana
gardeners delight
german orange stravbery yra visi šitie aukšti ir gal kažkurie vėlyvi arba ankstyvi, kad žinoti kada sėti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 05, 19:44)
Pas loreta tinklalapyje yra aprašymai, pvz.:
Чёрный жемчуг aukšti, vidutinio vėlyvumo, 200gr juodi, sultingi, mėsingi
Чудо света aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 300gr raudoni, mėsingi, sultingi
Princ Kron aukšti, vidutinio vėlyvumo, iki 100gr, mėsingi, sultingi
Juodasis Princas aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 140gr juodi, sultingi
De barao aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 70gr raudoni, didelės kekės
Banane aukšti, vidutinio vėlyvumo, 100gr raudoni, pailgi, mėsingi, sultingi
Prie aprašymų ir nuotraukos yra
http://loretossodai.....pomidorai.html
Чёрный жемчуг aukšti, vidutinio vėlyvumo, 200gr juodi, sultingi, mėsingi
Чудо света aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 300gr raudoni, mėsingi, sultingi
Princ Kron aukšti, vidutinio vėlyvumo, iki 100gr, mėsingi, sultingi
Juodasis Princas aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 140gr juodi, sultingi
De barao aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 70gr raudoni, didelės kekės
Banane aukšti, vidutinio vėlyvumo, 100gr raudoni, pailgi, mėsingi, sultingi
Prie aprašymų ir nuotraukos yra
http://loretossodai.....pomidorai.html
L. aciuks
Jei neklystu sonis.lt padidino sėklų asortimentą.
+ Nurodo kainas.
http://www.sonis.lt/...tegory=108&n=50
Sėkluva taip pat padidino sėklų asortimentą, pliusas pas juos tai, kad nurodo kai kurių pomidorų ligų atsparumą.
+ Pravers tiems kurie pomidorus, renkasi pagal ligų atsparumus.
http://sekluva.lt/we...
+ Nurodo kainas.
http://www.sonis.lt/...tegory=108&n=50
Sėkluva taip pat padidino sėklų asortimentą, pliusas pas juos tai, kad nurodo kai kurių pomidorų ligų atsparumą.
+ Pravers tiems kurie pomidorus, renkasi pagal ligų atsparumus.
http://sekluva.lt/we...
mielos kolegės pomidorininkės,
aš labai visaip kaip susižavėjusi tumbling tom pomidorų vazone nuotraukom ant pakelio.
bet nutariau eiti per blog'us ir ieškot, kaip realiai jie ten užauga. žinokit vaizdai nenudžiugino, nes net ir pas tokius patyrusius rodos sodininkus gerus vaizdeliai tokie slabni.
bet va ką realybėj radau:
sakykit, kaip išvengt ne kokio vaizdelio?!
kaip jūs auginot, ar taip pat augo, ar geriau?
trąšų ekologiškų pomidoram turiu. turėjau idėją į tokį didžiulį kubilą (skersmuo 45 cm) sodint du tomus, plius tagetė ir tarkim bazilikas. bet va nuotraukoj iš blog'o irgi kubilas matyti didelis.
aš labai visaip kaip susižavėjusi tumbling tom pomidorų vazone nuotraukom ant pakelio.
bet nutariau eiti per blog'us ir ieškot, kaip realiai jie ten užauga. žinokit vaizdai nenudžiugino, nes net ir pas tokius patyrusius rodos sodininkus gerus vaizdeliai tokie slabni.
bet va ką realybėj radau:
sakykit, kaip išvengt ne kokio vaizdelio?!
kaip jūs auginot, ar taip pat augo, ar geriau?
trąšų ekologiškų pomidoram turiu. turėjau idėją į tokį didžiulį kubilą (skersmuo 45 cm) sodint du tomus, plius tagetė ir tarkim bazilikas. bet va nuotraukoj iš blog'o irgi kubilas matyti didelis.
Nuotraukų neturiu, bet pas mane litriniame vazonėlyje įdėtame į gėlių lovelį ir pakabintame ant balkono krašto 4 aukšto balkone geriau atrodė tikrai
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 05, 23:52)
Štai čia radau fotkę savo Tumbling Tom'ų. Taip atrodė pačioje derėjimo pradžioje, vėlesnės nuotraukos neturiu. Vazone vienas daigas.
Labai abejoju ar tau verta sodint du daigus, baziliką ir dar tą tagetę. Tu net neįsivaizduoji Tumblingo šakų šiuršelyno... šalia jo net bambukas neaugtų...
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 02 05, 21:36)
Aš tai žiūriu, kaip mano Ola Polkos dygsta
Jei stebėsi dygimą rūkydama, nieko nebus iš tavo pomidorų...
Nors aš nerūkau, bet pas mane dar kažkodėl nedygsta..
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 05, 20:51)
sugalvojau,kad noriu ir balkone pabandyti pomidoriukų užsiauginti kas geriausiai tiktų
Tiktų balkoniniai. Vazoniniai. Krūmeliai nedideli, bet ir pomidoriukai labai smulkūs. Jei privalgymui, tai neužteks, čia greičiau pramogai tokie pomidoriukai. Veislių yra visokių parduotuvėse.
QUOTE(Ex @ 2012 02 06, 06:54)
Tiktų balkoniniai. Vazoniniai. Krūmeliai nedideli, bet ir pomidoriukai labai smulkūs. Jei privalgymui, tai neužteks, čia greičiau pramogai tokie pomidoriukai. Veislių yra visokių parduotuvėse.
tai čia tik pramogai ir sugalvojau,kol į daržą nagai sulys,turėčiau ką popinti
QUOTE(Ex @ 2012 02 06, 07:54)
Jei stebėsi dygimą rūkydama, nieko nebus iš tavo pomidorų...
Tai va, kad ir aš nerūkau - pinigų gaila
Gal, kad rūkytumėm, dygtų geriau
O dabar iš penkių išlindo du su puse: du sveiki, o trečias kažkoks neįgalus
Bet mano sėklos buvo mirkytos, grūdintos pagal Gaudvilę, tai greičiau ir išlindo
QUOTE(Asese @ 2012 02 06, 11:44)
iš penkių išlindo du su puse:
bet kokie dručkiai rubuiliukai dvyniai
gražūs daigiukai
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 05, 22:52)
turėjau idėją į tokį didžiulį kubilą (skersmuo 45 cm) sodint du tomus, plius tagetė ir tarkim bazilikas.
QUOTE(Ex @ 2012 02 06, 06:54)
Labai abejoju ar tau verta sodint du daigus, baziliką ir dar tą tagetę. Tu net neįsivaizduoji Tumblingo šakų šiuršelyno... šalia jo net bambukas neaugtų...
Galimas dar toks variantas: mano manymu, TT gerai jaustųsi pakabinti "žemyn galva", tada viršuje rastųsi vietos ir tagetei, ir bazilikui. O bet tačiau -- reiktų didelės išmonės pasirenkant talpą sodinimui, kad ir vietos sočiai būtų, ir pakabinti būtų galima.
QUOTE(ether @ 2012 02 06, 11:11)
Galimas dar toks variantas: mano manymu, TT gerai jaustųsi pakabinti "žemyn galva", tada viršuje rastųsi vietos ir tagetei, ir bazilikui. O bet tačiau -- reiktų didelės išmonės pasirenkant talpą sodinimui, kad ir vietos sočiai būtų, ir pakabinti būtų galima.
ar galvojat, kad nuo kabėjimo būdo šaknims vietos mažiau reiks?