Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveiki, pasakykite prašom, tai yra patikslinkite biggrin.gif ar
orange banana
gardeners delight
german orange stravbery yra visi šitie aukšti ir gal kažkurie vėlyvi arba ankstyvi, kad žinoti kada sėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 05, 19:44)
Pas loreta tinklalapyje yra aprašymai, pvz.:
Чёрный жемчуг – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 200gr juodi, sultingi, mėsingi
Чудо света – aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 300gr raudoni, mėsingi, sultingi
Princ Kron – aukšti, vidutinio vėlyvumo, iki 100gr, mėsingi, sultingi
Juodasis Princas – aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 140gr juodi, sultingi
De barao – aukšti, vidutinio vėlyvumo ir vėlyvi, 70gr raudoni, didelės kekės
Banane – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 100gr raudoni, pailgi, mėsingi, sultingi
Prie aprašymų ir nuotraukos yra 4u.gif
http://loretossodai.....pomidorai.html

L. aciuks 4u.gif
Atsakyti
Jei neklystu sonis.lt padidino sėklų asortimentą.
+ Nurodo kainas.
http://www.sonis.lt/...tegory=108&n=50
Sėkluva taip pat padidino sėklų asortimentą, pliusas pas juos tai, kad nurodo kai kurių pomidorų ligų atsparumą.
+ Pravers tiems kurie pomidorus, renkasi pagal ligų atsparumus.
http://sekluva.lt/we...
Atsakyti
mielos kolegės pomidorininkės,

aš labai visaip kaip susižavėjusi tumbling tom pomidorų vazone nuotraukom ant pakelio.
user posted image

bet nutariau eiti per blog'us ir ieškot, kaip realiai jie ten užauga. žinokit vaizdai nenudžiugino, nes net ir pas tokius patyrusius rodos sodininkus gerus vaizdeliai tokie slabni.

bet va ką realybėj radau:
user posted image

sakykit, kaip išvengt ne kokio vaizdelio?!

kaip jūs auginot, ar taip pat augo, ar geriau?

trąšų ekologiškų pomidoram turiu. turėjau idėją į tokį didžiulį kubilą (skersmuo 45 cm) sodint du tomus, plius tagetė ir tarkim bazilikas. bet va nuotraukoj iš blog'o irgi kubilas matyti didelis.

Atsakyti
Nuotraukų neturiu, bet pas mane litriniame vazonėlyje įdėtame į gėlių lovelį ir pakabintame ant balkono krašto 4 aukšto balkone geriau atrodė tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 05, 23:52)
aš labai visaip kaip susižavėjusi tumbling tom pomidorų vazone nuotraukom ant pakelio.

trąšų ekologiškų pomidoram turiu. turėjau idėją į tokį didžiulį kubilą (skersmuo 45 cm) sodint du tomus, plius tagetė ir tarkim bazilikas. bet va nuotraukoj iš blog'o irgi kubilas matyti didelis.

Štai čia radau fotkę savo Tumbling Tom'ų. Taip atrodė pačioje derėjimo pradžioje, vėlesnės nuotraukos neturiu. Vazone vienas daigas.
Labai abejoju ar tau verta sodint du daigus, baziliką ir dar tą tagetę. Tu net neįsivaizduoji Tumblingo šakų šiuršelyno... šalia jo net bambukas neaugtų...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 02 05, 21:36)
Aš tai žiūriu, kaip mano Ola Polkos dygsta smoke.gif

Jei stebėsi dygimą rūkydama, nieko nebus iš tavo pomidorų... smile.gif
Nors aš nerūkau, bet pas mane dar kažkodėl nedygsta.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 05, 20:51)
sugalvojau,kad noriu ir balkone pabandyti pomidoriukų užsiauginti  ax.gif kas geriausiai tiktų  blush2.gif

Tiktų balkoniniai. Vazoniniai. Krūmeliai nedideli, bet ir pomidoriukai labai smulkūs. Jei privalgymui, tai neužteks, čia greičiau pramogai tokie pomidoriukai. Veislių yra visokių parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 06, 06:54)
Tiktų balkoniniai. Vazoniniai. Krūmeliai nedideli, bet ir pomidoriukai labai smulkūs. Jei privalgymui, tai neužteks, čia greičiau pramogai tokie pomidoriukai. Veislių yra visokių parduotuvėse.

tai čia tik pramogai ir sugalvojau,kol į daržą nagai sulys,turėčiau ką popinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 06, 07:54)
Jei stebėsi dygimą rūkydama, nieko nebus iš tavo pomidorų... smile.gif
Nors aš nerūkau, bet pas mane dar kažkodėl nedygsta.. g.gif

Tai va, kad ir aš nerūkau - pinigų gaila tongue.gif
Gal, kad rūkytumėm, dygtų geriau lotuliukas.gif
O dabar iš penkių išlindo du su puse: du sveiki, o trečias kažkoks neįgalus g.gif
Bet mano sėklos buvo mirkytos, grūdintos pagal Gaudvilę, tai greičiau ir išlindo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 06, 11:44)
iš penkių išlindo du su puse:

bet kokie dručkiai rubuiliukai dvyniai wub.gif
Atsakyti
wub.gif gražūs daigiukai
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 05, 22:52)
turėjau idėją į tokį didžiulį kubilą (skersmuo 45 cm) sodint du tomus, plius tagetė ir tarkim bazilikas.

QUOTE(Ex @ 2012 02 06, 06:54)
Labai abejoju ar tau verta sodint du daigus, baziliką ir dar tą tagetę. Tu net neįsivaizduoji Tumblingo šakų šiuršelyno... šalia jo net bambukas neaugtų...

Galimas dar toks variantas: mano manymu, TT gerai jaustųsi pakabinti "žemyn galva", tada viršuje rastųsi vietos ir tagetei, ir bazilikui. O bet tačiau -- reiktų didelės išmonės pasirenkant talpą sodinimui, kad ir vietos sočiai būtų, ir pakabinti būtų galima.
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2012 02 06, 11:11)
Galimas dar toks variantas: mano manymu, TT gerai jaustųsi pakabinti "žemyn galva", tada viršuje rastųsi vietos ir tagetei, ir bazilikui. O bet tačiau -- reiktų didelės išmonės pasirenkant talpą sodinimui, kad ir vietos sočiai būtų, ir pakabinti būtų galima.

ar galvojat, kad nuo kabėjimo būdo šaknims vietos mažiau reiks? g.gif
Atsakyti