QUOTE(Feniksas45 @ 2012 02 04, 12:14)
pas mus sedanas, tai ant stogo užsimetę parsivežėm be problemų tik tarpusavy visus lankus lipnia juosta tvirtinom, kad glausčiau būtų ir neslankiotų
supratau...einu papasakosiu vyrui nu pasirodo problema-pasirodo nėr ant stogo kaip pritvirtint pas mus:unsure:
Labukas,gavau laiska su kazkokiomis seklomis ir markutemis vokams,bukit geros atsiliepkit nuo ko ir ka turiu atsiust ,atgalinio adreso nera tik Taurages spaudas.
amarrrile - cia tu ,ka tau pazadejau tada,az istryniau.
amarrrile - cia tu ,ka tau pazadejau tada,az istryniau.
QUOTE(diuni @ 2012 02 04, 11:01)
mergaitės , o dar paaiškinkit man blondinei- kaip tuos lankus plastikinius šiltnamiui parsivežėt iš parduotuvės su lengvąja ar įmanoma
patiems vezt neteko,bet maciau kaip veza permete per stoga,o lanku galai sukisti i vidu,per atidarytus langus, is vienos ir kitos autom.puses Atrodo ganetinai idomiai
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 04, 12:32)
patiems vezt neteko,bet maciau kaip veza permete per stoga,o lanku galai sukisti i vidu,per atidarytus langus, is vienos ir kitos autom.puses Atrodo ganetinai idomiai
siaubiakas...nu problema pasirodo
QUOTE(Alekto @ 2012 02 04, 08:28)
O kokia temperatūra to šalto vandens gali būti? Skaičiau šitą dalyką apie šaltą vandenį,bet niekur neradau nurodyta temperatūros bent apytikslės
Nors laisčiau savo šiltnamį su maždaug 9 laipsnių vandeniu.Nieko blogo neįvyko bet ir temperatūra būdavo apie 12 lauke. Visgi baisu,nes galvoju,kad per šaltas tas vanduo toks.
Nors laisčiau savo šiltnamį su maždaug 9 laipsnių vandeniu.Nieko blogo neįvyko bet ir temperatūra būdavo apie 12 lauke. Visgi baisu,nes galvoju,kad per šaltas tas vanduo toks.
nežinau, kiek laipsnių buvo, bet pas mus didžiulės problemos su vandeniu, tai laisčiau iš gręžinio. Tik tiek, kad laistymo žarna ~20m ant žemės gulėdama ir ant saulėkaitos kažkiek pašildavo ir jokiais būdais nelaistau pačių pomidorų, šalia numetu ir palieku, paskui tik permetu į kitą vietą. Bet, kad žiedpumpuriai nei juodavo, nei krito per karščius, tai galiu garantuot
mes vasarom turim sodo vandeni, is prudelio ar upes kazkokios tai kazkaip nepergyvenu del jo temperaturos
gavau is sesers laiska su suklytem, tai klausiu, gal kam teko auginti
cour di bue (ar cia kartais ne jauciu sirdis)
hundreds & thousands (micro)
tumbler pomidorus?
domina mane jie aukstaugiai ar zemi
dabar jau turiu 25 rusis pomidoru, ot bus ka veikti
tumbler pomidorus?
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 04, 12:18)
tumbler pomidorus?
tumbler pomidorus?
cour di bue (ar cia kartais ne jauciu sirdis) - tai tikrai jaučio širdis, aukšti
hundreds & thousands - aukštaūgiai
tumbler - svyrantys
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 04, 12:40)
tai cia vazoniniai?
Pavadinimas labai panasus i Tumbling,tai jei jau svyrantys, tai tikriausiai ir vazoniniai
Vakar pradejau savo pomidoru seja. Tai jau zemelej atsidure Vilma, Venus, Tumbling Tom Yellow ir Sweet Milion (noriu pabandyt uzsiauginti backoj,kaip Partizane buvo imetus foto )
Perskaiciavau savo pomidoriukus tai turiu 69 rusis ir kas idomiausio, seklytes sudetos i dezute,kur tokia automobiline "Aptechka" tikrai,kad jau gydytis reikia
QUOTE(ausrap @ 2012 02 04, 13:28)
hundreds & thousands - aukštaūgiai
cia tie patys?
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 04, 13:51)
Pavadinimas labai panasus i Tumbling,tai jei jau svyrantys, tai tikriausiai ir vazoniniai
Vakar pradejau savo pomidoru seja. Tai jau zemelej atsidure Vilma, Venus, Tumbling Tom Yellow ir Sweet Milion (noriu pabandyt uzsiauginti backoj,kaip Partizane buvo imetus foto )
Perskaiciavau savo pomidoriukus tai turiu 69 rusis ir kas idomiausio, seklytes sudetos i dezute,kur tokia automobiline "Aptechka" tikrai,kad jau gydytis reikia
ar visus ir sėsit...
bet ir kolekcijos kokios pas jus aš dar tiek neturiu