Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 02, 16:21)
Gal galit kuri pasakyti, ką reiškia pomidorų indeterminantinė veislė g.gif

neriboto augimo. bus aukstaugiai.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 02 02, 16:21)
klausykit, o tumbling tomus kas auginot, kokiuose vazonikuose? ir kaip svyrantis vaizdelis? po viena pakako vazone, kad graziai ziuretusi?

Vienas daigas taip išsikeroja, kad praeit pro jį sudėtinga... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 02 vasario 2012 - 15:26
QUOTE(Casual @ 2012 02 02, 16:24)
neriboto augimo. bus aukstaugiai.

Ačiū 4u.gif Nusipirkau MARMANDE šiandien pabandymui. Pagirsit ar išpeiksit juos?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 02, 16:31)
Ačiū 4u.gif Nusipirkau MARMANDE šiandien pabandymui.  Pagirsit ar išpeiksit juos?

Auginau praeitais metais,man patiko,jauciu pora daigeliu bus ir siais metais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 02 02, 14:51)

aha mirksiukas.gif

QUOTE(lolita1960 @ 2012 02 02, 15:17)
Labukas,kad jau nupasakojot,kad treciadienis bloga diena sejai, tai ta didyji ivyki perkeliau i siandien-taigi pasejau po 2seklytes ir po 2 vazonelius,bus matyt kiek sudygs ir kokiu

Nu gi sakau, neerzinkit cry.gif
Aš dar ir paprikų neturiu, spėju reikės daigus pirktis su tokiais mano tempais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2012 02 02, 16:42)
Auginau praeitais metais,man patiko,jauciu pora daigeliu bus ir siais metais. 4u.gif

Na ir puiku. Bus proga šiltnamio stogą pakoreguot arba naują statyt thumbup.gif Ar labai dideli užauga?
Atsakyti
klausykit, o tumbling tomus kas auginot, kokiuose vazonikuose? ir kaip svyrantis vaizdelis? po viena pakako vazone, kad graziai ziuretusi?

po viena pakako,pasodinus buvau i 4l vazonus...siemet nesodinsiu,nes per mazas vazonas,reik kasdien ziuret,kad neisdziutu...viena isodinus buvau siltnami tai tas daug didesnis buvo...

vakar irgi ikisau kelias seklas pomidoru i zeme,o jau buvau nusprendus siemet jokiu laaabai ankstyvu sejimu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 02, 15:55)
Na ir puiku.  Bus proga šiltnamio stogą pakoreguot arba naują statyt thumbup.gif Ar labai dideli užauga?

Na pas mane pernai nebuvo dideli labai,normalūs,nereikėjo man ant kėdės lipti kad viršūnę pasiekčiau
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 02 02, 16:54)
aha mirksiukas.gif
Nu gi sakau, neerzinkit cry.gif
Aš dar ir paprikų neturiu, spėju reikės daigus pirktis su tokiais mano tempais doh.gif

g.gif 4u.gif Kadangi kaip supratau norit nemažai sėklų -tikrai verta pirkti internetu , paprasčiau išsirinkti , pasistudijuoti , daug patogiau nei parduotuvėje , kur sukasi galva nuo paveiksliukų...ir namo parneša...ir pigiau dar išeina nei važiuot kur nors ir , dar pastebėjimas , sėklos , tos kur geresnės , ten pigesnės nei parduotuvėse...nors gal ir ne visur , čia bendrai sunku visas įvertinti...
Atsakyti
Nius kaip gyvos, nesussalat? mirksiukas.gif
Atsakyti

Vieno gana.Pas mane pernai užaugo labai platus krūmas ,pomidorų tikrai labai daug.
Augo grunte.Labai derlingi,bet nelabai skanūs.
Dėl brooklyn,tai jų neauginčiau.Tolstojaus ,betalux taip pat.Colibri,delfinus auginsiu.Jie gausiai dera,bet tikrai ne iš tų,kuriuos valgyčiau vienus biggrin.gif Sungold nepamirškite kas turite vaikų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 02 02, 18:20)
Nius kaip gyvos, nesussalat?  mirksiukas.gif

Gyvos, ne palapinėj gyvenam smile.gif
Atsakyti