Skelbiama šių pomidorų paieška po 3-4 sėklytes:
Santos (Santorange);
Tourance F1;
Colibri F1;
Russian;
Kcimic;
tomatoberry F1;
Japoniška avietė;
Raisa;
Loreto H;
Brooklyn;
Florenzia;
Delfine;
Ivet;
Tolstojus;
Taifūnas;
Japoniškas triufelis.
Gal kas turite parduoti?
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 02, 14:42)
nu as daba kai paklausiu.... O porai, tai cia sakniavaisiai ar kas? Galit juoktis is ant cemento uzaugusios, i zeme nagus ikisusios
QUOTE(Casual @ 2012 02 02, 14:46)
manyciau , kad ne sakniavaisiai tai bulves, morkos, burokai, ridikai ir t.t.
poras pagal valgomosios dalies lokacija turetu but draugas visokioms salotoms gal .... nors siaip lyg gimine svogunams ... ale kad po zeme nieko valgomo neturi
p.s. atsakymas irgi "nuo cemento"
P.P.S. Dzine, tau seklytes supakavau - jei apsigalvosi- duok zinot- shluosiu i shiukslyna
poras pagal valgomosios dalies lokacija turetu but draugas visokioms salotoms gal .... nors siaip lyg gimine svogunams ... ale kad po zeme nieko valgomo neturi
P.P.S. Dzine, tau seklytes supakavau - jei apsigalvosi- duok zinot- shluosiu i shiukslyna
juokaujat ar rimtai niekad nesat poro mačiusios...
QUOTE(diuni @ 2012 02 02, 15:15)
juokaujat ar rimtai niekad nesat poro mačiusios...
maciusios, maciusios, ale kaip ivardint galvojam- "stiebavaisiais" ?
Ilja, Kcimic tai po 59 centus Zalioj stoteleje yra
kitu -dauguma tokie nepigus hibridai, Bruklina as pati ka tik pirkau, bet ten 10 seklu tik, tai planuoju pati per 2 metus visas ir suseti
pirkt tu visu hibridu tai visur yra - ale kad brangus
Tolstojaus, ir taifuno galeciau pasidalint po kelias seklas, bet ar jums verta del tiek vazineti? o pastu siunciant ishlaidos gaunasi tokios pacios kaip visa pokiuka perkant , nes sitie tai man rodos po 2 litus su centais uz pokeli kainuoja
QUOTE(Casual @ 2012 02 02, 13:46)
manyciau , kad ne sakniavaisiai tai bulves, morkos, burokai, ridikai ir t.t.
Nuoširdžiai prašau kantrybės. Šiandien mano kompanija užsiožiavo ir per pusvalandį namai pavirto karo zona. Suprask, kelionė iki pašto neivyko. Kai tik praeis baisūs šalčiai, sliuogsiu iki pašto su krūva vokų
Stiebavaisiai. GEeras
Beje, pirkau is pomidorai.apie.lt cia tas pats Jusu darzui.
Labai geras aptarnavimas. El.pastu operatyviai bendrauja. Pinigus sumokejau pirmadieni apie ketvirta po pietu, siuntini gavau treciadieni ryte.
QUOTE(Casual @ 2012 02 02, 14:37)
Ilja, Kcimic tai po 59 centus Zalioj stoteleje yra
kitu -dauguma tokie nepigus hibridai, Bruklina as pati ka tik pirkau, bet ten 10 seklu tik, tai planuoju pati per 2 metus visas ir suseti
Tolstojaus, ir taifuno galeciau pasidalint po kelias seklas, bet ar jums verta del tiek vazineti? o pastu siunciant ishlaidos gaunasi tokios pacios kaip visa pokiuka perkant , nes sitie tai man rodos po 2 litus su centais uz pokeli kainuoja
Na, reikės pasižiūrinėt, tik užsisūdžius aš dabar kaime su savo darbais, tai net žalia stotelė man būtų gėėėėris. Jei nesuragosiu iš šalčio ir atsigaus mašiniukas, gal iki Kauno sekmadienį pavyks numint. Tik tada jau neerzinkit, kad sėjat, bo pelėm užleisiu
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 02, 15:43)
Nuoširdžiai prašau kantrybės.
tik tunokit namie per tokius shalcius
as tik pasiklausiau ar dar reik tu seklu, nes pati situ auginti nezadu - liuobciau laukan jei nebereik. o jei reik -tai lai stovi kad ir menesi, niekur neprapuls , gal dar ko nors prikaupsiu i kompanija
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2012 02 02, 15:45)
Na, reikės pasižiūrinėt, tik užsisūdžius aš dabar kaime su savo darbais, tai net žalia stotelė man būtų gėėėėris. Jei nesuragosiu iš šalčio ir atsigaus mašiniukas, gal iki Kauno sekmadienį pavyks numint. Tik tada jau neerzinkit, kad sėjat, bo pelėm užleisiu
????
niekur nedings ta zalia stotele, kaip beje ir visos kitos teisingosios parduotuves
didziaja dauguma tu visu hibridu dar maciau ir Girstupio turguje (kur po IKI nusileis reikia). Salia Brooklyn, nusipirkau Exhibition svogunu, kazkokiu shpinatu ir Napoli morku vyras to pirkimo metu spejo nueit i mashina ir 2 kartus man i mobiluji aliarma sukelt
Poras- česnakinių šeimos, svogūninis augalas, taip tai tikrai svogūnų giminaitis, juk ir skonis panašus kiek, tik švelnokas
Mano šių metų sąrašas:
Kmicic, Delfinai, Brooklyn, Betalux, Sweet Million, Citrina, German, Orange Strawberry, Raudonkepuraitė, Ola Polka. Ieškau Chocolate cherry, gal dar Corazon nusipirksiu ir mano mažam šiltnamiukui gana Tiesa dar Colibriai.
Mano šių metų sąrašas:
Kmicic, Delfinai, Brooklyn, Betalux, Sweet Million, Citrina, German, Orange Strawberry, Raudonkepuraitė, Ola Polka. Ieškau Chocolate cherry, gal dar Corazon nusipirksiu ir mano mažam šiltnamiukui gana Tiesa dar Colibriai.
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 02, 15:54)
Poras- česnakinių šeimos, svogūninis augalas, taip tai tikrai svogūnų giminaitis, juk ir skonis panašus kiek, tik švelnokas
tai su visu tuo viskas aishku, mes va aishkinames kaip ivardinti: shakniavaisis, "stiebavaisis", lapinis ar koks kitoks jis augalas yra manau kad Dzine klause todel kad sejos kalendoriuje zymimos dienos tinkamos seti/sodinti pvz shakniavaisius, arba pvz lapines darzoves , ir t.t. tai ir kilo klausimas kam priskirti pona pora.
Žiūrėt prie svogūninių reik, ta pati klasė, šakniavaisiniai tai pvz. morkos
Labukas,kad jau nupasakojot,kad treciadienis bloga diena sejai, tai ta didyji ivyki perkeliau i siandien-taigi pasejau po 2seklytes ir po 2 vazonelius,bus matyt kiek sudygs ir kokiu
POLFAST
ESMERALDA
GARGAMELIAI
OLA POLKA
MALINOWY OZAROVSKI
NEVSKIJ
MARUSIA
Galiu pasigirt sudygo jau kai kurios paprikos setos 24d sausio.
POLFAST
ESMERALDA
GARGAMELIAI
OLA POLKA
MALINOWY OZAROVSKI
NEVSKIJ
MARUSIA
Galiu pasigirt sudygo jau kai kurios paprikos setos 24d sausio.
klausykit, o tumbling tomus kas auginot, kokiuose vazonikuose? ir kaip svyrantis vaizdelis? po viena pakako vazone, kad graziai ziuretusi?