Madmuazele, ne iš Jūsų, iš Sibiro gavau. Džiaugiuosi, kad atėjo, nes dviejų taip ir nesulaukiau..kažkur nusėdo.
QUOTE(Casual @ 2012 02 01, 19:31)
net bazilikai dar tebestovi ant palanges nuo pernai ... pomidorai parduotuviniai neskanus tai net ner su kuom tu baziliku nuvalgyt
Bazilikus į arbatėlę Paklausk dėdės googlo, jis papasakos daug gerų dalykų apie tai
nu bet ir šalta...aš jau dabar kažkaip pagalvojau , kad sušals mano vaiskrūmiai ir braškės... ne tiek daug sniego tokiems šalčiams...nors ir uždengiau , bet vistiek gi žemė turbūt giliai jau įšalo...
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 01, 19:36)
Oi, nugi vaikustės vaizdelis - juodos duonos riekė, sviestuku užtepta ir pomidoras kitoj rankoj
Nors vienas malonus vaizdelis šį vakarą
O tai einu miegot mintyse apie grambuolius ir kurklius
Nu blyn,nualpčiau savo darže tokius padarus pamačius tfu tfu tfu.
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 02 01, 21:03)
nu bet ir šalta...aš jau dabar kažkaip pagalvojau , kad sušals mano vaiskrūmiai ir braškės... ne tiek daug sniego tokiems šalčiams...nors ir uždengiau , bet vistiek gi žemė turbūt giliai jau įšalo...
Mano braškėm jaučiu amen.Nes visos buvo jau kuo gražiausiai "išsprogę",kaip pavasarį.
QUOTE(Alekto @ 2012 02 01, 22:06)
Papildyta:
Mano braškėm jaučiu amen.Nes visos buvo jau kuo gražiausiai "išsprogę",kaip pavasarį.
Papildyta:
o aš savų neištyrinėjau iki užsnigo...nu taip gaila bus , visos šviežiai susodintos buvo...
QUOTE(diuni @ 2012 02 01, 22:07)
o aš savų neištyrinėjau iki užsnigo...nu taip gaila bus , visos šviežiai susodintos buvo...
Taigi sniego yra pakankamai, nieko nenutiks joms
QUOTE(Asese @ 2012 02 01, 22:17)
Taigi sniego yra pakankamai, nieko nenutiks joms
ar tikrai...man atrodo neperdaugiausiai sniego...nu reik turėt vilties
QUOTE(Alekto @ 2012 02 01, 21:06)
nu o as ka sakau Baisu bus ir i tema uzeit, nes saldziam miegui atia atia cia paskaicius ir vaizdingu iliustraciju stambiu planu prisiziurejus
Chm gal jau sniego reik į šiltnamį prikast?
Pirmai nekasiau,nes morkos ten gyveno dėžutėse pridengtos,bet išsigandau kad neperšaltų į rūsį šiandien sunešiau,kai atšils vėl tempsiu atgal,nes rūsyje suvys, suges ir bus niekam netinkamos
Pirmai nekasiau,nes morkos ten gyveno dėžutėse pridengtos,bet išsigandau kad neperšaltų į rūsį šiandien sunešiau,kai atšils vėl tempsiu atgal,nes rūsyje suvys, suges ir bus niekam netinkamos
QUOTE(Regila @ 2012 02 01, 20:08)
Madmuazele, ne iš Jūsų, iš Sibiro gavau. Džiaugiuosi, kad atėjo, nes dviejų taip ir nesulaukiau..kažkur nusėdo.
aaa. as ir pamaniau...ryt mano siuntinukas turetu pasiekti.
Prasyciau be Jus Nesu jau labai sena
QUOTE(diuni @ 2012 02 01, 21:03)
Net nepagalvojau... negi braskes gali nusalti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 01, 21:50)
nee, braškėms nieko nenutiks. Dvi praėjusios žiemos tikrai vasariškais orais nedžiugino, o jos auga kaip augo.
QUOTE(saintlina @ 2012 02 01, 21:54)
nee, braškėms nieko nenutiks. Dvi praėjusios žiemos tikrai vasariškais orais nedžiugino, o jos auga kaip augo.
Gerai... nesuksiu galvos tada ir eisiu ramiai miegot.. O tai butu gaila-taip svajojau kaip mano biciukai uogu nepasidalins