na ką, Casual, likimo drauge, turėsim pamoką kitoms lažyboms
Ex, tai kaip ten bus - ar man reiks kepurę atvežt, ar pati atvažiuosi? O gal paštu siųsim?
Ai, tfu, ko aš čia susirūpinau, jokių šansų pralaimėt gi
QUOTE(saintlina @ 2012 01 31, 19:17)
na ką, Casual, likimo drauge, turėsim pamoką kitoms lažyboms
Ex, tai kaip ten bus - ar man reiks kepurę atvežt, ar pati atvažiuosi? O gal paštu siųsim?
gal kas detaliau papasokotu . Del ko lazybos buvo?
QUOTE(saintlina @ 2012 01 31, 20:17)
zioplos bobos ir ne kitaip kad priemem lazybas i vienus vartus ir jau beveik pralaimejimui pritariam.... as tiesa sakant net neatsimenu apie ka ten tos lazybos buvo
gal net seti nebeverta tu pomidoru
uzsisvajojau, seilevarvis uzklupo....
patys skaniausi: Black Krim, Malachitovaja shkatulka, Black cherry, sweet million, cheroke purple........ mmmmm
rytoj jau vasaris tuoj sakysim, kas "si menesi jau sejam"
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 01 31, 20:24)
gal kas detaliau papasokotu . Del ko lazybos buvo?
jeigu Ex "kompostas" netilps i Saintlinos kepure-as puse pomidoru atiduosiu
QUOTE(diuni @ 2012 01 31, 18:31)
Lolita , o tą medį auginti , kokių sąlygų reik turėt...
auginau siltnami ,kaip paprasta pomidora
QUOTE(Casual @ 2012 01 31, 19:28)
jeigu Ex "kompostas" netilps i Saintlinos kepure-as puse pomidoru atiduosiu
QUOTE(saintlina @ 2012 01 31, 20:17)
ar man reiks kepurę atvežt, ar pati atvažiuosi? O gal paštu siųsim?
Nu jo, nepralaimėsi... praradau visą smagumą, nes gi garbingai pažadėjau vienu daigu daugiau pasodint vien dėl to, kad man bus per brangu iki tavo kepurės važiuot..
Ryt sėsiu savo Ola Polka keletą sėklyčių... geras oras, geras mėnulis žemę smagiai pakapstysiu Asesė turbūt jau mane seka savo antenas ištempusi.. aūūū.. Ases... ar sėsi, ar tingėsi?
QUOTE(Ex @ 2012 01 31, 20:31)
. aūūū.. Ases... ar sėsi, ar tingėsi?
kas per tandemas???
tu visoms rek- tai visos rytoj sesim
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 01 31, 20:31)
nu va, o saintlina sake kad specialiai tam reikalui skrybelioka nusipirko
QUOTE(Casual @ 2012 01 31, 20:35)
Taigi tu tingi vazonikus su pomidorų daigais tampyt, o Asesė žadėjo tysiot tuda-siuda... vis ne viena išsišokėlė būsiu
Sveikos mergaites
Ieškau Marissa pomidorų sėklų, bet niekur negaliu rast Gal jūs kur nors matėt jų pirkt?
Ieškau Marissa pomidorų sėklų, bet niekur negaliu rast Gal jūs kur nors matėt jų pirkt?
QUOTE(saintlina @ 2012 01 31, 19:17)
vaizdialis paštu,kvepiantis siuntinukas,dar dilgėlyne sulaistykit,kad svoris didesnis ir kvapas macnesnis būtų
Tuos mėlynuosius siunčiausi ir aš šeimet tik perpus pigiau, matyt sukėlė į pavasarį kainą tas siuntėjas iš Honkongo kai lietuvaitės pradėjo pirkti, o jau čia buvo rašyta, kad pernai kas siuntės užaugo tamsus bet ne violetiniai, nebūt kiniečiai, svarbu parduot ir sudominti
QUOTE(Ex @ 2012 01 31, 21:31)
Ryt sėsiu savo Ola Polka keletą sėklyčių... geras oras, geras mėnulis žemę smagiai pakapstysiu Asesė turbūt jau mane seka savo antenas ištempusi.. aūūū.. Ases... ar sėsi, ar tingėsi?
As taip pat kalendoriuki pasizymejus, kad reikia keleta seklyciu pomidoru,papriku pasisodint