QUOTE(Ayubowan @ 2012 03 02, 17:20)
KKazkaip
Ziniasklaida dabar visagale
Ir jai puikiai sekasi formuoti musu nuomone
Nors, tiesa sakant, tikrai sunku atskirti kas yra kas.
Paskaiciau komentarus po tuo filmuku. Tai liaudis pastebejo, kad profesoriaus kalba vietomis sumontuota - sneka vienaip, o ziobcioja kitaip
.Ten net diskusija savotiska uzvire. Neperziurinejau antra kart to filmuko (nelaikau sios info autoritetinga), tai tik kartoju, ka rase liaudis. Pats galvoju is ICF statyt, bet tokia info (zurnalistinio, o ne specu lygio)man itaigiai neatrodo
Niekaip neapsisprendziu is kokio gamintojo liktinius imti. Pazistamas gavo Izodom kainas, tai issiziojo - kosmosas
Kazkas panasaus kaip euromac2.
Žinant, kokia betvarkė ir savivalė Rusijoje, būtų neprotinga tikėti net ir žurnalistais.
Euromac2 yra labai tinkamas pvz - negi ji galėtų platinti nuodingą produkciją Vokietijoje, Prancūzijoje ir kt. ES šalyse ir dar už tai penkis kailius lupdama??? Juk negalvojate, kad visa ES parsidavusi (čia analogija su Lietuva
) ir nėra sąžiningų žmonių kurie pasakytų tai nuodas, to platinti negalima? Taigi - rusai tegul sau kvanksi, rasime patikimų informacijos šaltinių
Izodomo kainos: kai restoje kalbėjau su atstovu, kaina buvo labai konkurencinga, už R-10 (450mm NEPS) klojinių m2 sakė 200Lt. Todėl nežinau, iš kur gavo jūsų pažįstamas. Su savininkais teko gyvai bendrauti prieš 3-4m kai ieškojau klojinių sau, kaina buvo didesnė, ir dar transportą teko pačiam organizuotis, nors derybos vyko labai rezultatyviai ir kaina gerėjo...bet čia atradau Thermodom, jų kaina buvo ženkliai geresnė, pradėjus abejoti nuolaidos privertė greitai apsispręsti.
Papildyta:
QUOTE(narvid @ 2012 03 02, 17:24)
visomieniniose pastatuose eps iš vidaus draudžiamas, o
mokyklosia ir darželiuosia berots ir iš lauko bet reiktu pasitikslint.
praleidote mano poste tokią smulkmenėlę kaip ""
Mano "mokyklai" EPS tiesiog būtinas, be jo nepragyvens
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 03 02, 17:03)
kaip viska spejat...
Toks ir spėjimas, jau antri statybos metai - įsikelt nusimato tik už 2-3 mėn. Kai ne Lietuvoje dvi dienas savaitėj, statybos virsta laisvalaikio hobiu