QUOTE(Vilienė @ 2012 02 09, 14:44)
Ech Cibuli, Cibulėli...kiek nešerk - vilkas vistiek į mišką žiūri
Stanislava yra labai chitra babulka, teko gyvai bendraut? Nu labai chytra, ją net bendrijos pirmininke išrinko Oho karjera, ar ne?
O u-wert kūrėjai - eiliniai vokiečių gaidžiai, nusyšneka, prasibraižo, nu vie-žo pravalas Jei ne gerbiamoji Stanislava tai toookioos paslapties apie ICF būtume taip ir nežinoję!
Šlovė lietuviškai Stasytei, tegyvuoja Cibulis Abiem po medalį
Papildyta:
Tegul berniukai išsipeša, galutinai išsiaiškina terminologiją, va Mintas mėlyną šalmą užsidėjo - tai ir jam kliuvo Niekis, tuoj nurims
Dabar bus "cibulystės" sesija, bet nuo ryt aš nedalivausiu, tai irgi greit nurims
Stanislava yra labai chitra babulka, teko gyvai bendraut? Nu labai chytra, ją net bendrijos pirmininke išrinko Oho karjera, ar ne?
O u-wert kūrėjai - eiliniai vokiečių gaidžiai, nusyšneka, prasibraižo, nu vie-žo pravalas Jei ne gerbiamoji Stanislava tai toookioos paslapties apie ICF būtume taip ir nežinoję!
Šlovė lietuviškai Stasytei, tegyvuoja Cibulis Abiem po medalį
Papildyta:
Tegul berniukai išsipeša, galutinai išsiaiškina terminologiją, va Mintas mėlyną šalmą užsidėjo - tai ir jam kliuvo Niekis, tuoj nurims
Dabar bus "cibulystės" sesija, bet nuo ryt aš nedalivausiu, tai irgi greit nurims
Bet tai tave ryškiai pilnatis pjauna. Aš pateikiau abejonę dėl EPS šiltinimo iš vidaus, o tu iš karto šiki man į dūšę.
O gal tau v padlu pripažinti, kad prašovei su EPS'u ar reklamą atidirbinėji? Visur kiši PP ir EPS blokelius, o visos kitos statybinės medžiagos - tau visiškas šūdas.
Baisu, kai žmogų apsėda manija: tada visi aplinkui tik asilai, kvailiai, nieko neišmanėliai, o Viliukas visiems patars ir visus pamokys. Šiūkštu neklausyti jo, nes klystėkliais klaidžiosit.
O gal čia ne didybės manija PN ekspertu vadinama, o gal vyrų vidutinio amžiaus krizė? O kadangi dar pilnatis, tai visiškas dinamitas. Kažkas panašaus į fūrą Red Bull.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2012 02 09, 14:23)
uzknisot jau, dogmatikai jus, dogmatikai. Jusu ziniai "dogma" yra religines doktrinos teiginys, paremtas TIKEJIMU. PN-as jau religine sekta virto, mokslui ir zinioms vietos cia nera? Ir PN standarto reikalavimai staiga virto dogmom?
Kaip pirštu į akį. O aš dar galvojau, kodėl Mintas vis Evoy cituoja. Pasirodo, kad čia sekta. Ir dogmos tada savo vietoj.
Visi kalba, kad yra statybos standartai, bet Mintui dogmos. Jei jis pritrūksta įrodymų ar suabejoja PN tikėjimo tiesomis, greitai permeta keletą supermamos PN temų atgal ir įkvėpęs gaivaus Evoy minčių oro susidėlioja dogmas.