Pradėjau ir aš vartoti Herbalife, lankau mitybos klubą, kur prižiūrima mityba
Distributorės superinės
Esmė yra tokia : valgyt reikia penkis kartus per dieną, reikia skaičiuoti suvartojamas kalorijas
Ir jeigu užkandžiaujat belekada tai aišku kad svoris nė krust
Klube dalijamės sveikais receptais, įtraukiam daugiau augalinės kilmės produktų į maisto racioną,taip pat sojos produktus
Valgyt reikia reguliariai kas tris valandas
Kokteilis man tebuvo išsigelbėjimas dėl pusryčių, nes atsikėlus 6h ryte į maistą pažiūrėjus man pykina širdį, aš nuo vaikystės šitą bėdą turiu
O štai išgerti ryte arbatą ir kokteilį kupiną maistinių medžiagų problemų nėra:) Turėjau problema dėl užkandžiavimo bet kada, saldumynų valgymo
Žodžiu mano mityba padrika nuo mažumės:) Taigi vartoju Herbalife 1,5savaitės, numečiau 3,5 kg, apimtys sumažėjo:) Kokteiliai ir tos arbatos stebuklų nedaro, bet jos padeda pasišalinti šlakams, skatina troškulį kad išgertum reikiamą kiekį vandens per parą ir suteikia visas reikalingas medžiagas organizmui, kurių puikai žinom su maistu negaunam tiek kiek reikia
Jaučiuosi aktyvesnė, nebekamuoja dusulys, sužinojau naujų receptų iš klubo narių ir drauge valgom ir lieknėjam
Beje nekenčiu reklamos, jei man būtų sakę vos atėjusiai kokteiliai jėga-pirk nes be jų nieko neišeis tada būčiau iškart pabėgus
Taip jie kainuoja nemažai, bet jei turi galimybę išsiperki abonimentą klube ir ten geri tuos kokteilius
Taigi aš metu svorį, o vyras bando priaugti,tad kartu geriam kokteilius
tiesiog jie bando skatinti sveiką mitybą, ir net nustojus gerti Herbalife žinant savo organizmui reikiamą kalorijų kiekį vistiek galėsi kontroliuot svorį, tiesiog klubo dėka jau žinosi ką ir kaip daryti, kad viskas pavyktų
Tačiau jei nueisit į klubą ir jums iškart sakys pirkit pirkit- bus stebuklas tada bėkit kuo toliau, tokiems nerūpi nei jūsų fizinė būklė nei sveikata, tokie užsiima lobizmu