Įkraunama...
Įkraunama...

"Herbalife"

labas,jungiuosi i herbalife kluba,eisiu siandien nusipirkti.sveriu daaaaaaaaaaaaaaaug,numesti reikia dar daaaaaaaaaaaaaaaaaugiau.lankau palaikymo grupe
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif Jungiuosi ir as prie norinciu suliekneti smile.gif Pradejau nuo vakar, geriu 2 kokteilius per diena ir valgau 1 karta normalaus maisto,bet stengiuosi kad mano pietus arba vakariene nebutu labai riebus, tarkim cepelinai:) plius uzkandziauju dienos metu vaisiais, jogurtu, arbatele su cukrum geriu. Taip geriu visa kompleksa tableciu smile.gif Sveriu 76 kg, o mano ugis 170. Visa laika anksciau nesveriau daugiau kaip 65kg kol nepastojau, ir po gimdymo taip niekaip neatsikraciau priaugtu kilogramu...vis jei ir numetu kelis, truputi atipalaidavus jie sugrysta ;( mano kolega labai stipriai sukudo naudodama herbalife ir mes cia darbe visi nusprendeme prisijungti smile.gif Nusprendziau pasisveti tik po savaites, arba gal savaitgali paziureti kiek busiu numetusi. Tikiuosi ir toliau bus taip lengva, nesujauciu alkana ir turiu daug energijos smile.gif
Butu idomu isgirsti kaip jums seksi laikytis herbalife sveikos mitybos? Kiek numetet ir t.t.
Atsakyti
Sveikos as irgi jungiuosi jau baigiu viena isgerti pakuote nzn numeciau 1kg bet aisku buvo ir uzkandziavimu ir sokolado valgymo silpnumo akimirka:DD
Atsakyti
superiniai produktai wink.gif thumbup.gif
vartojau jau pusantrų metų - numečiau -27kg ir jau metai laiko kaip išsaugojau rezultatą lotuliukas.gif

tai lengvas, komfortiškas, sveikas ir subalansuotas būdas mesti svorį - džiaugiuosi, kad atradau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat pradejau naudoti formula 1 kokteili du kartus per diena geriu ir skaidulas dar tik 3diena kaip vartoju bet lygtais energijos padaugejo nors apie maista vis nenustoju galvot smile.gif noriu 20kg. Po gimdymo atsikratyt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Matau ,kad mūsų daugėja... rolleyes.gif
Aš pernai prieš pat Šv. Kalėdas baigiau lankyt palaikymo grupę... Laimėjau pirmą vietą... ax.gif Aišku ir dabar dar naudoju Herbalife produkciją,daugiausia kokteilius,arbatą ir vitaminus. Man jau pasisekė numesti 17kg.,bet dabar svoris lėčiau krenta,nes kokteilį nevisada geriu du kartus... Bet pusryčiams visada jis man nepamainomas...

Beto,kam trūksta svorio Herbalife irgi padeda...priaugti norimo svorio... Tad šie produktai tinka bet kokiam atvejui rolleyes.gif

! 
Primenu, jog ši tema, kaip ir kitos šio skyrelio temos, yra skirtos TIK diskusijoms apie preparatus, jų veiksmingumą, naudojimą ir panašiai. Reklama/savireklama, kaip ir skelbimai yra griežtai draudžiami. Žinutės su klausimais apie tai, kur įsigyti, taip pat yra nepageidaujamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 03 vasario 2014 - 17:25
Sveikos.

Noriu paklausti. O numetus ir pasiekus savo norima svori, reikia ir toliau gerti Formula1? Nebus taip, kad baigus vartoti si kokteili, svoris vel gris su kaupu? g.gif
As asmeniskai noriu ne tiek svorio numesti, kiek riebalus sudeginti, palaikyti liesa raumenu mase. Po gimdymo liko +4kg, kurie, tikiu, per keleta menesiu nukristu ir taip - savaime. Nes po gimdymo praejo tik 2 menesiai. O per nestuma buvau priaugus 18kg. Tad svoris savaime krenta. Bet noriu pradeti sportuoti ir vartoti si kokteili, kad tureti stangru kuna, sudeginti riebalus. Galvoju, pavartoti ji koki menesi ir nutraukti. O toliau tiesiog reguliariai sportuoti ir sveikai maitintis. Tik baisu, kad kokteiliukas neisbalansuotu organizmo g.gif Paskui be jo gyvent negalesiu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 20 vasario 2014 - 11:10
QUOTE(katee @ 2014 02 20, 12:07)
Sveikos.

Noriu paklausti. O numetus ir pasiekus savo norima svori, reikia ir toliau gerti Formula1? Nebus taip, kad baigus vartoti si kokteili, svoris vel gris su kaupu? g.gif
As asmeniskai noriu ne tiek svorio numesti, kiek riebalus sudeginti, palaikyti liesa raumenu mase. Po gimdymo liko +4kg, kurie, tikiu, per keleta menesiu nukristu ir taip - savaime. Nes po gimdymo praejo tik 2 menesiai. O per nestuma buvau priaugus 18kg. Tad svoris savaime krenta. Bet noriu pradeti sportuoti ir vartoti si kokteili, kad tureti stangru kuna, sudeginti riebalus. Galvoju, pavartoti ji koki menesi ir nutraukti. O toliau tiesiog reguliariai sportuoti ir sveikai maitintis. Tik baisu, kad kokteiliukas neisbalansuotu organizmo g.gif Paskui be jo gyvent negalesiu laugh.gif

Supraskit - tai yra maistas, kuris turi mazai kaloriju ir visas butinas organizmui medziagas, svarbiaisia pilnaverti baltyma. Be maisto neilgai isgyventume. O jei sudegine savo nereikalingus riebalus griztame prie savo iprastiniu mitybos iprociu zinoma svoris gris. Su iprastu maistu mes negalim atsipalaiduoti ir pakeliui prisirenkam pasleptu kaloriju.
Tad tai tik pasirinkimo klausimas prie gero priprantama, bet ir be jo gyventi galima.
As pavyzdziui vel pradedu ji gerti , kai atsipalaiduoju ir prisirenku kilogramu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrute_69 @ 2014 02 20, 13:46)
Supraskit - tai yra maistas, kuris turi mazai kaloriju ir visas butinas organizmui medziagas, svarbiaisia pilnaverti baltyma. Be maisto neilgai isgyventume. O jei sudegine savo nereikalingus riebalus griztame prie savo iprastiniu mitybos iprociu zinoma svoris gris. Su iprastu maistu mes negalim atsipalaiduoti ir pakeliui prisirenkam pasleptu kaloriju.
Tad tai tik pasirinkimo klausimas prie gero priprantama, bet ir be jo gyventi galima.
As pavyzdziui vel pradedu ji gerti , kai atsipalaiduoju ir prisirenku kilogramu  blush2.gif

Na, visa gyvenime gerti miltelius tikrai nesiruosiu. Manau, kad kai busiu tam tikros formos, tada nebegersiu. Ne tiek daug man ir reikia. Numest vos 4kg ir sudeginti riebalus, sportuojant. Svarbiausia - suformuoti teisingos mitybos iprocius. Kol gersiu kokteili, manau, ta ir padarysiu. Nors nepasakyciau, kad kisau i save slamsta pries tai. Visa kita nuo valios priklauso. O as jos turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 20 vasario 2014 - 16:08
jus geriau pasakykit kokius didelius pinigus tas geris kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 03 01, 21:45)
jus geriau pasakykit kokius didelius pinigus tas geris kainuoja?

thumbup.gif Va va ir man labai smalsu, kiek tai kainuoja. Koks kiekis kuriam laikui?
Nes kol kas tik kalbos, kad vieniems labai geras kitiems labai blogas.
Atsakyti
Sito gerio kaina yra 142lt jo ustenka geriant tik pusryciam mazdaug menesiui biggrin.gif
Atsakyti