Sveiki,
Paskaitinejau jusu diskusijas apie herbalife ir labai nustebau isgirdes kaikuriu nuomone apie si produkta. Kiek zinau ir kiek pilnos informacijos esu surinkes apie tai,
niekur pasaulyje nebuvo nutikimu iki sveikatos pablogejimo ar kazko panausaus.Tiem kuriem taip nutiko buvo suteikta klaidinga informacija apie sio produkto vartojima.
Tiesa sakant as pats nesu sio produkto platintojas tik vartotojas, beje jau 4 metai greit ir jauciuosi puikiai, kaip ir daugelis mano pazystamu. Yra keletas taisykliu vartojant Formule 1: subalansuota mityba, reguliari mityba ir saikingas formules1 vartojimas. Visa tai sudejus i kruva gaunasi labai geri rezultatai. Beja tie kokteiliukai yra gana skanus tad kiti gal neatsispiria pagundai jais papiktnaudziauti. Jei apie jo sudeti tai nemanau, kad ji yra daug baisesne nei musu perkami maisto produktai parduotuvese.
Taigi pries darydami skubotas isvadas pirmiausia gerai isitikinkime ar tos bedos kurios jus uzklupo yra butent nuo to? Gal pasijutus kazkiek kitaip jusu organizmas pradejo valytis nuo viso to, ka jus suvalgete i sukaupete savo kune per daugeli metu vartodami nesveika ir modifikuota maista.
Vakare pries einant miegoti gerai pagalvokite, ka as siandien suvalgiau, ar teisingai ir ar teisingu laiku maitinausi ir kiek vitamino `E` as siandien suvartojau.
Taigi pradekime pirmiausia nuo saves!!!
Ar siuos kokteilius galima gerti isplakus vandenyje ir su vaisiais?Dvi savaites juos geriu ryte ir vakare+vitaminai+arbata,maitinuosi 5xper diena,geriu skyscius,bet svoris visiskai nekrenta.Kur beda?
QUOTE(clonc-astaz @ 2012 06 14, 08:47)
Ar siuos kokteilius galima gerti isplakus vandenyje ir su vaisiais?Dvi savaites juos geriu ryte ir vakare+vitaminai+arbata,maitinuosi 5xper diena,geriu skyscius,bet svoris visiskai nekrenta.Kur beda?
Kyla klausimas ar turite Herbalife konsultante, kuri jus prakonsultuotu siais klausimais? Zmogus is kurio perkate produktus, turetu suteikti jums pilna informacija.
Aciu uz pasiulymus,as nebevartoju sio produkto del tam tikru priezasciu.
QUOTE(Urtelle @ 2011 07 11, 19:04)
O kokie salutiniai herbalife pozymiai?
Jau kaip rasiau ir anksciau mamai po vartojimo teko praeiti harmonu kursa, zarnyno uzdegima.. si menesi buvo nustatytas kraujo sistemos vezys - limfoma.. Kasoje auglys, kepenyse metastazes.. Kiek liko gyventi - nezinau.. Seimos draugui po herbalife kurso buvo ismustas imunitetas... to pasekoje mire budamas 40metu..
Kazkas klause kur irodymai kad butent nuo herbalife? O kur irodymai kad tai negalejo buti ligos pradzios priezastis?
Man kraupu skaityti kai visokiais preparatais maitinat savo mazius? Turintys tiek pinigu tokiai nesamonei geriau maista pirkit eko parduotuvese, vaikam duokit natur sultis o ne chemijos kokteili.. galu gale nusipirkit karve ir jos pienu girdykit savo vaikus..
Taip dauguma geria ir jauciasi puikiai... o kiek tokiu kuriems veliau pasireiske salutiniai pozymiai? Faktai nutyli..
Jau kaip rasiau ir anksciau mamai po vartojimo teko praeiti harmonu kursa, zarnyno uzdegima.. si menesi buvo nustatytas kraujo sistemos vezys - limfoma.. Kasoje auglys, kepenyse metastazes.. Kiek liko gyventi - nezinau.. Seimos draugui po herbalife kurso buvo ismustas imunitetas... to pasekoje mire budamas 40metu..
Kazkas klause kur irodymai kad butent nuo herbalife? O kur irodymai kad tai negalejo buti ligos pradzios priezastis?
Man kraupu skaityti kai visokiais preparatais maitinat savo mazius? Turintys tiek pinigu tokiai nesamonei geriau maista pirkit eko parduotuvese, vaikam duokit natur sultis o ne chemijos kokteili.. galu gale nusipirkit karve ir jos pienu girdykit savo vaikus..
Taip dauguma geria ir jauciasi puikiai... o kiek tokiu kuriems veliau pasireiske salutiniai pozymiai? Faktai nutyli..
Turiu draugę,kuri kadaise ir platino ir pati uoliai vartojo šio gamintojo produktus.Aš daug nesiplėsiu,po apytiksliai 3,5 metų jai buvo nustatytas toksinis kepenų pažeidimas.Baigėsi platinimai(turėjo už didžiulę sumą prisipirkus produktų),žavėjimasis - prasidėjo gydymas.
Labai smagu,kad žmonėms nieko neatsitiko pavartojus 10 metų šiuos "puikius" preparatus,tačiau NEREIŠKIA,kad jie yra saugūs,gal užsilenksit po 20-ies nuo cirozės.Kepenų lėtinės ligos bjaurios tuo,kad nejaučiama jokio skausmo(kepenyse nėra skausmo receptorių),jokių aiškių simptomų ligos pradžioje....Ir ironiškiausia tai,kad ji nevartojo jokių vaistų,tik Herbalife stebuklinguosius papildus ir kokteilius.Įsivaizdavo,kad jos sveikata puiki,kadangi per tą vartojimo laiką nei kart nesirgo,netgi neslogavo .Toksinis kepenų pažeidimas atsiranda nuo nesaikingo alkoholio vartojimo(čia,deja,netas atvejis) arba nuo vaistų ar chemikalų
Žmonės,pagalvokit,nepasiduokit aklai tiems visiems smegenų pudrinimams ir vaikų,bent jau,nefarširuokite šita chemija.
Pasakysiu tik tiek,kad po 3savaiciu vartojimo kurso mums pasireiske salutinis poveikis.Ypac yrams nerekomenduociau naudoti kokteiliu.Ant pakuotes parasyta,kad negalima produkto naudoti sergant kepenu ligomis ir cukriniu diabetu.Daznas musu nezinome ar mes tikrai esame sveiki toje vietoje.Ir retas konsultantas tai perspeja.As tai pamaciau po 3 savaiciu,surasyta anglu kalba,LT mazai kas i tai atkreipia demesi.Nereikia aklai pasitiketi konsultantu.
Arbata tikrai skani,tonizuoja,valo toksinus,aloe ekstraktas taip pat neblogas,ypac ryte geriant su vandenuku ant tuscio skrandzio.Bet visa kita...Net nezinau,dziugu ,kad kazkam labai padeda.Bet man ziauru ziureti,kai mano drauge tris kart per diena geria kokteili vietoj maisto,valgo tik kiausiniu baltymus ir ryja po 10 piliuliu is kart tris kart dienoje.Jos vaises draugams,giminem-kokteilis.Tai kazkok fanatizmas,iskrypes poziuris i maitinima.Kur taip maitinantis tau nekris svoris???
Siuo metu valgome penkis kart dienoje,mazais kiekiais,stengiuos itraukti daugiau baltyminiu produktu,maziau miltiniu,sportuojame.Apimtys sumazejo 10cm per kojas,juosmeni 8cm.Svoris per 2savaites nukrito 1.5kg.Tad tikrai vertetu pamastyti ka geriau rinktis,ar velniskai brangius papildus ar sveika naturalu maista.Na ir patarimas,gerkime daug skysciu .
Noriu pasakyti,kad aciu Die,kad tas dienas kai liejau asaras man po rankas nepakliuvo mano konsultante,buvau baisiai ituzusi ir nusivylusi....
Arbata tikrai skani,tonizuoja,valo toksinus,aloe ekstraktas taip pat neblogas,ypac ryte geriant su vandenuku ant tuscio skrandzio.Bet visa kita...Net nezinau,dziugu ,kad kazkam labai padeda.Bet man ziauru ziureti,kai mano drauge tris kart per diena geria kokteili vietoj maisto,valgo tik kiausiniu baltymus ir ryja po 10 piliuliu is kart tris kart dienoje.Jos vaises draugams,giminem-kokteilis.Tai kazkok fanatizmas,iskrypes poziuris i maitinima.Kur taip maitinantis tau nekris svoris???
Siuo metu valgome penkis kart dienoje,mazais kiekiais,stengiuos itraukti daugiau baltyminiu produktu,maziau miltiniu,sportuojame.Apimtys sumazejo 10cm per kojas,juosmeni 8cm.Svoris per 2savaites nukrito 1.5kg.Tad tikrai vertetu pamastyti ka geriau rinktis,ar velniskai brangius papildus ar sveika naturalu maista.Na ir patarimas,gerkime daug skysciu .
Noriu pasakyti,kad aciu Die,kad tas dienas kai liejau asaras man po rankas nepakliuvo mano konsultante,buvau baisiai ituzusi ir nusivylusi....
Pamirsau pamineti,kad nera niekur ispejimu,jog naudojant daug baltymu reikia gerti daug skysciu,kad valytu inkstus ir kepenis.Jei to nedarysite,pasekoje susirgsite kepenu ligomis.
" Vanduo išplauna visus toksinus ir kitus nereikalingus medžiagų apykaitos likučius iš žmogaus organizmo. Ypač svarbu gerti daug vandens jei laikotės dietos, kurioje dominuoja didelio baltymų kiekio vartojimas. Vanduo padeda pašalinti azoto perteklių, karbamidą (toksinas) bei ketonus. "
"Nuolat per daug baltymų vartojantiems žmonėms, kurių sutrikusi kepenų ir inkstų veikla, gali kilti įvairių problemų, nes per šiuos organus šalinamos baltymų apykaitos atliekos. Baltymingi gyvulinės kilmės produktai, ypač mėsa ir pieno gaminiai, paprastai dar turi ir daug sočiųjų riebiųjų rūgščių. Su jais gaunama gausybė kalorijų, kraujyje daugėja cholesterino, taigi didėja pavojus susirgti širdies ligomis."
" Vanduo išplauna visus toksinus ir kitus nereikalingus medžiagų apykaitos likučius iš žmogaus organizmo. Ypač svarbu gerti daug vandens jei laikotės dietos, kurioje dominuoja didelio baltymų kiekio vartojimas. Vanduo padeda pašalinti azoto perteklių, karbamidą (toksinas) bei ketonus. "
"Nuolat per daug baltymų vartojantiems žmonėms, kurių sutrikusi kepenų ir inkstų veikla, gali kilti įvairių problemų, nes per šiuos organus šalinamos baltymų apykaitos atliekos. Baltymingi gyvulinės kilmės produktai, ypač mėsa ir pieno gaminiai, paprastai dar turi ir daug sočiųjų riebiųjų rūgščių. Su jais gaunama gausybė kalorijų, kraujyje daugėja cholesterino, taigi didėja pavojus susirgti širdies ligomis."
QUOTE(Volans @ 2012 07 02, 22:59)
Pasakysiu tik tiek,kad po 3savaiciu vartojimo kurso mums pasireiske salutinis poveikis.Ypac yrams nerekomenduociau naudoti kokteiliu.Ant pakuotes parasyta,kad negalima produkto naudoti sergant kepenu ligomis ir cukriniu diabetu
Idomu butu suzinoti, o kaip susijes pasakymas "butent vyrams nerekomenduojama su pasakymu del sirgimo kepenu ligomis bei diabetu?
Ir koks gi tas salutinis poveikis? nestovi?
dar neteko girdeti kurso 3 savaitems
QUOTE(Volans @ 2012 07 03, 00:38)
Pamirsau pamineti,kad nera niekur ispejimu,jog naudojant daug baltymu reikia gerti daug skysciu,kad valytu inkstus ir kepenis.Jei to nedarysite,pasekoje susirgsite kepenu ligomis.
Neisizeiskit uz ankstesni komentara-nieko pikta minty neturejau-esu objektyvi.
Beja su pastaruoju savo prierasu puikiai iliustruojate, jog Herbalife produktai su jusu pasaliniais poveikiais manau nesusije. Nezinios akys visuomet baisininkes
Smalsutei-si kursa isbandeme apie 1.5menesio,mums labai netiko.Labai gaila ne tik isleistu dideliu pinigu,bet tu salutiniu poveikiu.Kokie jie-as issamiai isvardyjau,o i smulkmes nebesileisiu.Siuo metu sportuojame ir jauciames puikiai.Dziaugiuosi,kad Jus geriate ir esate laimigi siuo produktu,Ne visiems taip puikiai sekasi ir ne visi tokie turtingi,kad isleistu milziniskas sumas kokteiliams ir papildu kalnams,juolab ,kad jie nestebuklas..Sekmes!
QUOTE(giedrep @ 2012 09 06, 01:11)
Idomu butu suzinoti, o kaip susijes pasakymas "butent vyrams nerekomenduojama su pasakymu del sirgimo kepenu ligomis bei diabetu?
Pati ilgai tikrinau, domėjausi, ieškojau informacijos, kol pradėjau vartoti Herbalife. Esu labai patenkinta. Nors ir be to mokėjau numesti svorį, bet su šiais produktais tai padaryti daug lengviau ir esu įsitikinus, sveikiau... Reguliuodama svorį tik savo eiliniu maistu, jaučiausi išsekusi, pavargusi, svoris krito, bet oda glebo. Su Herbalife pagerėjo bendra savijauta, esu energinga, galiu nuversti kalnus ir nekankina nuolatinis galvojimas apie maistą.
Pati turiu išoperuotą tulžį, kas priskiriama kepenų ligoms, bet deja, ši liga yra nuo nesveikos mitybos (kaip ir daugelis kitų), o ne nuo vieno kažkokio produkto.
Jei negersite vandens, kas yra būtina kiekvienam žmogui, apnuodysite organizmą, tuo labiau teks didesnis krūvis kepenims, kas gali jas pažeisti. Bet tai gali atsitikti vienodai ir geriančiam Herbalife ir negeriančiam, priklausomai nuo to koks yra tavo gyvenimo būdas, mityba, judėjimas ir t.t.
Pati turiu išoperuotą tulžį, kas priskiriama kepenų ligoms, bet deja, ši liga yra nuo nesveikos mitybos (kaip ir daugelis kitų), o ne nuo vieno kažkokio produkto.
Jei negersite vandens, kas yra būtina kiekvienam žmogui, apnuodysite organizmą, tuo labiau teks didesnis krūvis kepenims, kas gali jas pažeisti. Bet tai gali atsitikti vienodai ir geriančiam Herbalife ir negeriančiam, priklausomai nuo to koks yra tavo gyvenimo būdas, mityba, judėjimas ir t.t.
Pamaciusi realius zmones, kurie pakeite gyvenimo buda su Herbalife pagalba, ir numete labai daug svorio. Kai kurie yra paviesine savo foto, o dauguma nenori reklamuotis Nuo pirmadienio ir as keiciu gyvenimo buda su Herbalife pagalba. Atsiliepimu visad bus ir blogu ir geru, bet supras tik tie kas kencia nuo didelio antsvorio, kuris mano atveju issauke daugeli ligu. Tikiuosi kad pasikeis viskas, nes vienai moterytei net nebereikia vaistu nuo cukraliges. Net nescia moteris numete nemazai svorio, vadinasi jie nera kenksmingi . Aisku neuztenka vien kokteiliuku, prie viso to reikia dar daug dalyku derinti ir gerti skysciu tiek kiek priklauso pagal kuno svori. Sekmes tiems kas ketina keisti gyvenimo buda. As jau riejau liepto gala Tikiuosi man pavyks.