Sveikos, kaip smagu skaityti gerus atsiliepimus apie Herbalife produktus😉 Šiuos produktus aš ir mano šeima ( vyras ir trys vaikai) valgome tris metus, visi jaučiamės puikiai, aš numečiau 26 kg. vyras 14 kg. vyresnysis sūnus 8 kg. dukra pradėjo normaliai priaugti svorio, nes visada turėjo problemų su per mažu svoriu. Šitie produktai tinka visiems ir stiriems ir liekniems, nes jie padeda ne tik sumažinti svorį, bet kam reikia ir priaugti, o ir savijauta pagerėja. Taip pat kompanija Herbalife suteikia galimybę siekti ne tik asmeninių rezultatų, bet suteikia ir veiklos galimybes. 😉
Pavartojus Herbalife dvi savaites prasidėjo klaiki alergija, kurią gydžiau pusę metų. Ir platintoja šio produkto buvo "tikra" platintoja-išmesi pro duris, įlips per langą. Oi, net prisiminti nenoriu...
Sveikos.as irgi vartoju sy produkta.nieko naujo nepasakysiu viskas kaip visom:)dziaugiuosi zymiai geresne savijauta.energijos daugiau turiu.sotuma jauciu.kg krenta.dar kas pasikeite kad dingo galvos skausmas kuris pries tai lb daznai kamuodavo:)tad kol kas esu patenkinta..ir po vasaros lekiu sian i atviru duru diena vilniuje:))nes praleist jau nesinori nei paskaitu kurios yra lb idomios nei pusryciu kur mes visi susirenkame:)juk kartu siekti tikslo yra zymiai lengviau:)
sveiki, norejau paklausti tai kokia gi kaina to herbalife, girdejau kad bandomasis rinkinukas 15euru kainuoja? po kiek laiko pajutot kazkoki poveiki? ir ar lankotes tuose uzsiemimuose ar tik geriat kokteiliuka ir kg po truputi bando tirpti?
QUOTE(kenkeja @ 2015 10 06, 10:42)
sveiki, norejau paklausti tai kokia gi kaina to herbalife, girdejau kad bandomasis rinkinukas 15euru kainuoja? po kiek laiko pajutot kazkoki poveiki? ir ar lankotes tuose uzsiemimuose ar tik geriat kokteiliuka ir kg po truputi bando tirpti?
siaip jauciu tie kokteiliai aišku žalos nedaro bet reikia ir pačiam mažiau valgyt,,,,,,
bet jei pirkt tuos kokteilius be nuolaidos tai labai jau brangiai gaunasi,,,,
o tie uzsiemimai visai ir idomu susipazisti su naujais zmonemis pabendrauji,,,,,
QUOTE(kenkeja @ 2015 10 06, 09:42)
Vaiksciojau i mytybos paskaitas.ziauriai patiko.tikrai.labai verta nueiti.dar lb geras dalykas yra pusryciauti ten.susirenka visi norintys mesti ir metantys sekmingai.o juk kai salia tokia stipri palaikymo komanda siekti savo rezultatu yra zymiai lengviau:)yra triju dienu testdraivas:)sumokate 15 e.ieina pilnas komplektas pusryciu.ir tris dienas galite pasitikrinti savo rezultata.duodu 100% busite labai nustebinti:)kas liecia kainas yra daug galimybiu apie kurias jums gali papasakoti vadovas...tuomet gausite subalansuotus sveikus produktus su nuolaida:)jei noresite smulkesnes info parasykite zinute pakonsultuosiu.beje as siuo metu juos geriu namie:)
As taip pat vartoju herbalife produktus, esu patenkinta, nes per 3 men -10 kg ir griestai tikrai visko nepajegiau laikytis, neatsispyriau ledams, arbuzui, aisku stipriai kontroliuojant maista svoris daug daugiau kristu, bet savijauta irgi pagerejo, neber daugelio negalavimu, pradejus vartoti produktus. Pati uzsisakineju juos sau i namus, vartoju daug produktu is sios kompanijos, mielai galiu pasidalinti patirtimi, pakonsultuoti ir padeti isigyti produktu.
siaip labai noreciau pabandyti sito produkto, bet i konsultantes savo mieste nesikreipsiu del tam tikru priezasciu. o gal zinot kur pigiau imanoma nusipirkti?
QUOTE(kenkeja @ 2015 10 17, 21:44)
siaip labai noreciau pabandyti sito produkto, bet i konsultantes savo mieste nesikreipsiu del tam tikru priezasciu. o gal zinot kur pigiau imanoma nusipirkti?
tai pabandykit oriflame kokteilius jie raso kad pas ju maziausias glikemijos indeksas ir kad tai patentuota lietuvoje
dar kiti geria dabar labai jau populiaru forever kokteiliai is kart buna 21 dienai,,,,,,
QUOTE(tiktak @ 2015 10 25, 18:20)
tai pabandykit oriflame kokteilius jie raso kad pas ju maziausias glikemijos indeksas ir kad tai patentuota lietuvoje
dar kiti geria dabar labai jau populiaru forever kokteiliai is kart buna 21 dienai,,,,,,
noriu pabandyti herbalife, todel, kad matau savo aplinkoje realius butent siu kokteiliu rezultatus.
Sveiki, noriu išmėginti herbalife produktu ir pabuvoti svekos mitybos pusryciuose Vilniuje. Kas juo platina padėkite su kontaktais. Aciu. Mano kontaktai 869804275