Įkraunama...
Įkraunama...

"Herbalife"

Kazin kokia men. suma 1 žmogui vartojant kokteilius, pakeičiant 2 maitinimus, susidaro nu dar kokios arbatėlės turbut reikėtų?Gal pasakys kas naudoja? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes... As irgi susigundziau isigyt ... Uzsisakiau siandien ir laukiu kol ateis kokteiliukai prigriebiau dar arbateles ir aloe vera .... Ziuriu visokiu nuomoniu yra, bet galvoju kol pati neisbandysiu nesuzinosiu 😉
Atsakyti
Parasykite kaip sekasi kaip skoniai smile.gif kas labiausiai pasiteisino iš produktu
Atsakyti
Sveiki visi, as Taip pat naudoju herbalife produktus, nes puiki savijauta ir jokio badavimo. Reikia paziureti I savo leksim ka tu valgai ir neprisivalgyti. O svorio Kiritimati yra akivaizdus. Parasykite man patarsiu ir tai nieko nekainuoja
Atsakyti
QUOTE(rjuoduke @ 2015 03 31, 18:49)
Sveiki visi, as Taip pat naudoju herbalife produktus, nes puiki savijauta ir jokio badavimo. Reikia paziureti I savo leksim ka tu valgai ir neprisivalgyti. O svorio Kiritimati yra akivaizdus. Parasykite man patarsiu ir tai nieko nekainuoja

Sweiki kur tuos produktus galima isigyti as ir noriu sulieknieti juk vasara ant nosies ir savijautos geros noriu
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
norejau paklausti , naudojau herbalife F1 , F2 , F3 , suzinojau , kad laukiuosi , ar galiu naudot ka is herbalife ? g.gif nepakenks vaisiui ?
p.s.tikrai ne del svorio metimo naudoju , ir nei 1 kg nesu numetus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocolife: 18 balandžio 2015 - 12:25
QUOTE(chocolife @ 2015 04 18, 12:24)
Sveiki  4u.gif
norejau paklausti , naudojau herbalife F1 , F2 , F3 , suzinojau , kad laukiuosi , ar galiu naudot ka is herbalife ?  g.gif nepakenks vaisiui ?
p.s.tikrai ne del svorio metimo naudoju , ir nei 1 kg nesu numetus smile.gif

O kuo gali pakenkti vaisiui? Jums juk nekenkia smile.gif
Galit drasiai rami but.

Papildyta:
QUOTE(editute @ 2015 03 29, 15:05)
Parasykite kaip sekasi kaip skoniai smile.gif kas labiausiai pasiteisino iš produktu

Kiekvieno skonis skirtingas, taciau rinktis yra is ko wink.gif o pasiteisina viskas, nes skanu, is naturaliu zaliavu, o kai skanu - geriau ir but negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 19 balandžio 2015 - 13:47
SVEIKOS MERGINOS, IR AŠ SUSIGUNDŽIAU NUSIPIRKTI ŠITŲ PRODUKTŲ, NES MANO 3 DRAUGĖS KURIOS PRADĖJO VARTOTI TIKRAI ATSIKRATĖ KG.
GAL GALĖTUMĖT KAS PARAŠYT KUR JUOS PERKAT BUTU LABAI GERAI, KAD KAUNE, NES KITUOSE MIESTUOSE TAI ŽINAU KAS PREKIAUJA.
Atsakyti
Sveikos Merginos smile.gif
pasidalinsiu ir aš savo patirtimi su Herbalife. Valgau Herbalife pusryčius jau trečias mėnuo ir tikrai nenoriu sustoti bigsmile.gif Aš ryte atsikėlusi išgeriu aloe vandens, paskui žolelių arbatą it tada kokteilį. Vakare taip pat geriu kokteilį. Dar esu įsimylėjusi Herbalife batonėlius, labiausiai citrininius smile.gif , nes esu saldumynų manijakė blush2.gif
Kai pradėjau valgyti herbalife svėriau 74kg. dabar sveriu 66kg. Bet svarbiausia, kad aš jaučiuosi gerai, va kas man patinka. Nes esu išbandžiusi nesuskaičiuojamą skaičių dietų.Tos Merginos, kurios išbandžiusios įvaires dietas supras kokia būna savijauta jų besilaikant. O baisiausia, kad svoris grįždavo atsivesdamas kartu dar daugiau kilogramų.
Man pasisekė turbūt, kad radau gerą konsultantę, kuri mane konsultavo ne tik kaip pasigaminti skanius kokteilius, bet ir kaip teisingai valgyti. Esu tik tai moteriai dėkinga už savo pagerėjusią sveikatą, o svarbiausia, kad dabar moku derinti ir valgyti subalansuotą maistą.
Aš irgi buvau prisikaičiusi visokių atsiliepimų, bet kai pasiskaičiau jau buvau išgėrusi ne vieną kokteilį, tai jau nebuvo kur trauktis lotuliukas.gif

Būtųs smagu kartu su Jumis siekti rišsvajotų rezultatų, nes tikrai lengviau, kai yra palaikymo komanda 4u.gif
Taigi, jungiuosi prie Jūsų jei priimsite smile.gif

Atsakyti
Saunuole!!! svarbiausia nesustoti vidury kelio wink.gif 4u.gif

QUOTE(Ledietė @ 2015 06 04, 09:21)
pasidalinsiu ir aš savo patirtimi su Herbalife. Valgau Herbalife pusryčius jau trečias mėnuo ir tikrai nenoriu sustoti  bigsmile.gif  Aš ryte atsikėlusi išgeriu aloe vandens, paskui žolelių arbatą it tada kokteilį. Vakare taip pat geriu kokteilį. Dar esu įsimylėjusi Herbalife batonėlius, labiausiai citrininius  smile.gif  , nes esu saldumynų manijakė  blush2.gif
Kai pradėjau valgyti herbalife svėriau 74kg. dabar sveriu 66kg. Bet svarbiausia, kad aš jaučiuosi gerai, va kas man patinka. Nes esu išbandžiusi nesuskaičiuojamą skaičių dietų.Tos Merginos, kurios išbandžiusios įvaires dietas supras kokia būna savijauta jų besilaikant. O baisiausia, kad svoris grįždavo atsivesdamas kartu dar daugiau kilogramų.
Man pasisekė turbūt, kad radau gerą konsultantę, kuri mane konsultavo ne tik kaip pasigaminti skanius kokteilius, bet ir kaip teisingai valgyti. Esu tik tai moteriai dėkinga už savo pagerėjusią sveikatą, o svarbiausia, kad dabar moku derinti ir valgyti subalansuotą maistą.
Aš irgi buvau prisikaičiusi visokių atsiliepimų, bet kai pasiskaičiau jau buvau išgėrusi ne vieną kokteilį, tai jau nebuvo kur trauktis  lotuliukas.gif

Būtųs smagu kartu su Jumis siekti rišsvajotų rezultatų, nes tikrai lengviau, kai yra palaikymo komanda  4u.gif
Taigi, jungiuosi prie Jūsų jei priimsite  smile.gif

Atsakyti
Sveikos, teiravotes del skoniu - as dazniausiai maisau keleta skoniu kartu. pvz tropiniu vaisiu su grietineles arba sokoladini su obuoliu cinamono - o jeigu ka labai skanu vanilinis su kava (be nuosedu) ir i blenderi dar leduku! galima ir su sokoladiniu paskaninti! o pats sokoladinis dar skanu su vysniomis !!!
vanilinis su salierais petrazolemis cukinijomis ir imbieru kardamonu maisiusi - kam reikia is vis kito skonio wink.gif eksperimentams ribu nera! wink.gif

QUOTE(Ledietė @ 2015 06 04, 09:21)
pasidalinsiu ir aš savo patirtimi su Herbalife. Valgau Herbalife pusryčius jau trečias mėnuo ir tikrai nenoriu sustoti  bigsmile.gif  Aš ryte atsikėlusi išgeriu aloe vandens, paskui žolelių arbatą it tada kokteilį. Vakare taip pat geriu kokteilį. Dar esu įsimylėjusi Herbalife batonėlius, labiausiai citrininius  smile.gif  , nes esu saldumynų manijakė  blush2.gif
Aš irgi buvau prisikaičiusi visokių atsiliepimų, bet kai pasiskaičiau jau buvau išgėrusi ne vieną kokteilį, tai jau nebuvo kur trauktis  lotuliukas.gif

Būtųs smagu kartu su Jumis siekti rišsvajotų rezultatų, nes tikrai lengviau, kai yra palaikymo komanda  4u.gif
Taigi, jungiuosi prie Jūsų jei priimsite  smile.gif

Atsakyti
Kažko pasyvios merginos čia labai tongue.gif
Atsakyti