Įkraunama...
Įkraunama...

"Herbalife"

QUOTE(pushiusse @ 2014 06 01, 18:45)
Trumpai reziume tiems, kas tingėjo skaityti visą mano pasisakymą:
Vieniems veikia, kitiems ne. O tiems kas veikia - tai, mano nuomone, veikia ne pats "Herbalife" produktas, o visa to sistema, nes jei vien tik gersint kokteilį ir nieko neatsisakysit, rezultato nesulauksit jokio.

P.S. Dabar dar besidomint radau dar Valstbinės maisto ir vetrinarijos tarnybos puslapyje šiokį tokį straipsniuką, kur minimas "Herbalife":

http://vmvt.lt/lt/naujienos/172/

Sveiki.na idomiai cia pas jus buvo su herbalife.gal kazka ne taip darete.juk tetai tai padejo ar klystu?as pati geriau kokteily lb skanus.arbatele puiki.lb gera kosmetika ju.savijauta superine.apimtys mazejo nors buvau nusiteikusi pesimistiskai.bet aplink pazystami gere maciau rezultatus nutariau pabandyti.net jei nekristu svoris vistiek gerciau vien del geros savijautos.energijos daug.miegas puikus.keldavausi anksti.velai eidavau miegoti o issimiegodavau nerealiai.nuolat buvau pilna jegu.beje sutapimas ar ne dingo galvos skausmas kuris iki tol buvo daznas svecias:-)esu ju daug ka isbandziuso.db po gimdymo vel pradesiu vartoti juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 27 birželio 2014 - 21:15
QUOTE(ziviliukas1983 @ 2014 06 27, 19:49)
Sveiki.na idomiai cia pas jus buvo su herbalife.gal kazka ne taip darete.juk tetai tai padejo ar klystu?as pati geriau kokteily lb skanus.arbatele puiki.lb gera kosmetika ju.savijauta superine.apimtys mazejo nors buvau nusiteikusi pesimistiskai.bet aplink pazystami gere maciau rezultatus nutariau pabandyti.net jei nekristu svoris vistiek gerciau vien del geros savijautos.energijos daug.miegas puikus.keldavausi anksti.velai eidavau miegoti o issimiegodavau nerealiai.nuolat buvau pilna jegu.beje sutapimas ar ne dingo galvos skausmas kuris iki tol buvo daznas svecias:-)esu ju daug ka isbandziuso.db po gimdymo vel pradesiu vartoti juos.

Pritariu thumbup.gif
Savijauta pagerėjo, jėgų atsirado su kaupu, išsimiegu puikiai, nors temiegu tik 6 val, bet atsikeliu be žadintuvo ir esu pailsėjusi.

Papildyta:
QUOTE(Žiedė @ 2014 05 10, 10:59)
NU ka, atidariau pinigine, mat neturiu kur deti biggrin.gif  biggrin.gif
siandiena 8 val buvau herbalife ,, bazeje,, Atsistojau ant stebuklingu svarstykliu, kurios man pasake, kad mano amzius 48 m( tikrasis 35) sveriu 71,6, ugis 176 . is viso sito seka, kad turiu daug daug riebalu, reikia sportuoti ir labai reguliuoti ka valgau. Nu ka, atsigeriau as ten arbateles, kokteiliuka( visa tai vadinasi, pusryciai). sumokejau pinigeliu ir dabar pasirodysiu pirmadieni, kad vel gauti pusrycius  biggrin.gif
Isejus man pro duris, pajutau, kad slapimo pusle jau pilna... vos vos spejau iki namu  lotuliukas.gif Valgyt uzsimaniau net labai labai 11,30.
Taigi ziuresiu, kaip man seksi per 10 kurso dienu numesti svori  tongue.gif  biggrin.gif  ir kam idomu, rasysiu jums cia, kaip man sekasi smile.gif

Kaip dabar sekasi? Ar dar vartoji Herbalife?
Atsakyti
Sveiki, Susipazinau neseniai su moterimi, kuri per tris menesius gerdama herbalife kokteilius atsikrate 10 kg. pora menesiu negere, tai 2 prisiaugino, bet sake visiskai piktnaudziavo viskuo (saldumynais, alkoholiu, vakariniais valgymais). bet ji paminejo tai kas man istrigo: sake geriant kokteilius visiskai nesinori saldumynu. ar tikrai taip yra ar cia tik vienetinis atvejis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 07 rugsėjo 2014 - 08:14
QUOTE(a0251 @ 2014 09 06, 22:45)
Sveiki, Susipazinau neseniai su moterimi, kuri per tris menesius gerdama herbalife kokteilius atsikrate 10 kg. pora menesiu negere, tai 2 prisiaugino, bet sake visiskai piktnaudziavo viskuo (saldumynais, alkoholiu, vakariniais valgymais). bet ji paminejo tai kas man istrigo: sake geriant kokteilius visiskai nesinori saldumynu. ar tikrai taip yra ar cia tik vienetinis atvejis?

Sveiki.taip tikrai taip yra...kokteilis geras dalykas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 08 rugsėjo 2014 - 08:24

! 
Jei norite dalintis savo patirtimi, prašau daryti tai čia, tam skirtoje temoje. Jokie "pakonsultuosiu až", "daugiau informacijos až" ir pan. nebus toleruojami.

i 
Primenu, kad forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai tiek temose, tiek siunčiami asmeninėmis žinutėmis.

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 09 08, 12:51)
Jei norite dalintis savo patirtimi, prašau daryti tai čia, tam skirtoje temoje. Jokie "pakonsultuosiu až", "daugiau informacijos až" ir pan. nebus toleruojami.

Primenu, kad forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai tiek temose, tiek siunčiami asmeninėmis žinutėmis.

Man atrodo kad sis puslapis yra skirtas dalintis info kas liecia sį produktą.o ne tik rasyti jo geras jo negeras.žmonėm manau idomi nuomonė yra kodėl jis geras o kodel ne.....o jei jis man tiko o kitam ne tai kaip sužinot kodėl taip jei jus neleidžiant net bendraut ....idomiai cia
Atsakyti
QUOTE(ziviliukas1983 @ 2014 09 08, 13:51)
Man atrodo kad sis puslapis yra skirtas dalintis info kas liecia sį produktą.o ne tik rasyti jo geras jo negeras.žmonėm manau idomi nuomonė yra kodėl jis geras o kodel ne.....o jei  jis man tiko o kitam ne tai kaip sužinot kodėl taip jei jus neleidžiant net bendraut ....idomiai cia

Taip, būtent tam ir skirtas, dalintis informacija, patirtim apie produktą, tiek iš teigiamos, tiek iš neigiamos pusės, visos nuomonės yra naudingos ir įdomios, todėl ir prašau dalintis viešai, kad visi galėtų perskaityti. Kokia būtų temos prasmė, jei vos tik kas ko paklausia, gauna atsakymą "rašykit až, papasakosiu". Kodėl sakote, kad neleidžiama bendrauti? Jei būtų draudžiama, šios temos apskritai nebūtų. Draudžiamas yra produktų platinimas.

Jei dar kam nors kils klausimų/pastabų, prašau rašyti šioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(a0251 @ 2014 09 06, 23:45)

Taip tikrai saldumynu nesinori.
As labai patenkinta kokteiliais.Susigrazinau savo formas.Aplinkiniai tai ir pastebejo.
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 05 05, 18:52)
sitie papildai yra super dalykas tik pradzioj reik valios pastangu, o jei tingisi tai ner ko noret kad nepadeda... tai yra vitaminu bomba tie kokteiliai (dar arbatu ir visokiu valanciu organizma kapsuliu yra), bet svoriui mest pagrinde kokteilis gerai, ryte ir vakare vietoj kokios misraines, is kurios naudos nulis ir tik skrandis lieka suerzintas, o pietus normalus. mano mama naudoja, nieko nereklamuoju, bet rezultatai ( puiki savijauta,nuotaika,krententis svoris) man palei akis,ji per dvi sav numete 3kg. kita menesi kai turesiu daugiau atliekamu pinigeliu ir as uzsisakysiu kokteili, o jus tikekit ar netikekit, jusu reikalas...  ax.gif

4u.gif thumbup.gif

Nors žinutė sena,bet čia parašyta tikra tiesa apie kokteilius.
Aisku,jie nepigus,bet skaiciuojant kiek daug jsleidziam maistui- apsimoka.Juk valgom tik pietus.O pusryciams ir vakarienei -kokteilis.Mano bendradarbe per 2 mėnesius numetė 12 kg,visa atsigavo,veidas svyti,net atjaunejo.
Nereklamuoju,bet jie tikrai veikia
Atsakyti
Esu rasius anksciau kad geriant kokteili numeciau 30kg taip taip ir yra,bet islindo kitos problemos teko tirtis kepenis jos yra pazeistos manau tai nuo kokteilio, nes ji geriau daugiau nei puse metu negana to dar rado krutyje vezi. Jei pasidometumete kokteilio sudetimi tai pamatytumet, kad 45 procentai yra soja o soja kaip zinia yra modifikuota. O kas is musu nezinot tyrimu su ziurkem kurios buvo seremos GMO ir per kiek laiko jos visos apaugo augliais. Tai tiek info pamastymui.
Atsakyti
QUOTE(varune @ 2014 09 11, 12:18)
Esu rasius anksciau kad geriant kokteili numeciau 30kg taip taip ir yra,bet islindo kitos problemos teko tirtis kepenis jos yra pazeistos manau tai nuo kokteilio, nes ji geriau daugiau nei puse metu negana to dar rado krutyje vezi. Jei pasidometumete kokteilio sudetimi tai pamatytumet, kad 45 procentai yra soja o soja kaip zinia yra modifikuota. O kas is musu nezinot tyrimu su ziurkem kurios buvo seremos GMO ir per kiek laiko jos visos apaugo augliais. Tai tiek info pamastymui.

Sojos produktai naudojami eko kompaniju ir turinciu geros gamybos praktikos standartus - sertifkuoti. Ne tik Herbalife, bet pvz Alpro. nepirkit sojos NO NAME pigiu produktu.

GMO soja skirta gyvnu pasaru gamyboje - tad gyvvulininkyste ir paukstininkyste ir zuvininkyste.(mesa kiausiniai)

Kepenys kazkodel pazeidimus visi sieja tik su vitaminais smile.gif bet tik ne su alkoholiu, lietuviskais cepelinais, kava, sausainiais, pyrageliais, torciukais, baltomis misrainemis, majonezu su GMO, ar keptu maistu, vandens nevartojimu ir t.t. niekas nesieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2le @ 2014 09 17, 14:57)
Sojos produktai naudojami eko kompaniju ir turinciu geros gamybos praktikos standartus - sertifkuoti. Ne tik Herbalife, bet pvz Alpro. nepirkit sojos NO NAME pigiu produktu.

GMO soja skirta gyvnu pasaru gamyboje - tad gyvvulininkyste ir paukstininkyste ir zuvininkyste.(mesa kiausiniai)

Kepenu kazkodel pazeidimus dauguma sieja tik su vitaminais smile.gif bet tik ne su alkoholiu, lietuviskais cepelinais, kava, sausainiais, pyrageliais, torciukais, baltomis misrainemis, majonezu su GMO, ar keptu maistu, vandens nevartojimu  ir t.t. niekas nesieja smile.gif

Atsakyti