Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 01 31, 12:33)
santykine rekomenduojama oro drėgmė namuose turi būti 40-60% mažiau nei 40% ar arti tos ribos - sausa, jei daugiau nei 60% labai drėgna

Na va, pas mus iprastai budavo apie 50 proc. betkai atsalo cia, daugiau sildymo ir nukrito iki 40. Reik drekintuva dazniau jungti, nes isdziusim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2012 01 31, 20:42)
nesusigundykit ishklysti ish kelio  4u.gif

O tai kuo čia galima susigindyti? g.gif
Man pvz. net nėra noro duoti vaikui kažko, ko negalima. Auga sveikas, sunkėja, žvalus toks, kad kartais jau per daug jo būna. Nu į daržą neina, nu negalima abu su vyru dirbt. Ką darysi. Viskas kažkada praeis. Padarysiu viską ir dar daugiau, kad tik negrįžtų vasaros siaubai verysad.gif
Atsakyti
Merginos,

Pamirsau ideti per nakti probiotikus i saldytuva doh.gif
Kaip galvojat, ar jie jau "sugedo" ar dar tinkami? Gal kas galit patarti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif saltukas koks, brrr...

Del probiotiku, nemanau, kad jie sugedo, bent jau as nemesciau lauk, nzn kaip ten is tikro rolleyes.gif 4u.gif

vakar pasnekejau, kad geriau maniskiui, tai gryzus is darbo radau vel kojas raudonas unsure.gif tai kolkas protopica tepames, nugara, pilvas tikrai geriau, gal kiek paduko, dar namie temperatura uzsikelem, nes radiatoriai uzsale buvo, matyt per karsta buvo g.gif

Atsakyti
klausykit, gal kas zinot kur gaut neautomatine skalbimo masina?
Nu paziurejau kas vyksta automatinej - ijungiau tik skalavimo rezima - ipyle koki litra vandens, dvi minutes pamakalavo ir issuko. Visas skalavimas doh.gif Nesistebiu kodel beria vaika,skalbk tu su kuo nori, bet jei neisskalauji po to tai ir bers. Ir as pati nebeturiu noro tu milteliu ant savo kuno nesiotis...Noriu normalios skalbimo masinos, kuri rubus skalbtu VANDENY o ne makaluotu vos sudrekintus doh.gif
bet jauciu misija neimanoma ane?
Mane mama mokino kai maza buvau - isplauni drabuzius ir skalauni - du kartus siltam vandeny o viena kart saltam. Viso trys kartai. O cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2012 02 01, 14:23)
gal kiek paduko, dar namie temperatura uzsikelem, nes radiatoriai uzsale buvo, matyt per karsta buvo  g.gif

Su tuo padūkimu, tai mane irgi nervas ima. Vos su pusbroliu susitinka, iškart plėmais. Tai aš jau iš anksto išrengiu jį. Iš tikrųjų visą laiką jis ledinėm rankom. Bet užtad neplėmuotas. Ot mama... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 01, 14:42)
Mane mama mokino kai maza buvau - isplauni drabuzius ir skalauni - du kartus siltam vandeny o viena kart saltam. Viso trys kartai. O cia  doh.gif

Todėl aš dažnai skalbiu rankomis, skalauju rankomis, o po to įmetu centrifuguot į skalbenkę. Arba dar su papildomu jos skalavimu.
Bet aš kai kasdien keičiu drabužius, tai didelės bėdos nematau. Nėr ten to purvo siaubingo. Skalbiu su rutuliu.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 01, 15:42)
klausykit, gal kas zinot kur gaut neautomatine skalbimo masina?

as su rutuliais skalbiu, tai milteliu ant kuno nebuna biggrin.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 02 01, 15:48)
Su tuo padūkimu, tai mane irgi nervas ima. Vos su pusbroliu susitinka, iškart plėmais. Tai aš jau iš anksto išrengiu jį. Iš tikrųjų visą laiką jis ledinėm rankom. Bet užtad neplėmuotas. Ot mama... doh.gif

vava, maniskis irgi visada ledinem, bet galvojom, kad kraujy kas negerai, bet rezultatai geri, tai irgi ziurau, kad jam paciam nepatinka kai silta buna, nusirengia bliuzoniuka, buna tik su maike irgi iskart geriau, ne plemais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 01, 14:21)
Merginos,

Pamirsau ideti per nakti probiotikus i saldytuva doh.gif
Kaip galvojat, ar jie jau "sugedo" ar dar tinkami? Gal kas galit patarti?
Aciu 4u.gif

jeigu geriate biogaia - jos nereikia laikyti saldytuve pradejus gerti. atidarius - laikoma kambario temperaturoje ir galioja 4 sav
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2012 02 01, 16:04)
as su rutuliais skalbiu, tai milteliu ant kuno nebuna biggrin.gif
vava, maniskis irgi visada ledinem, bet galvojom, kad kraujy kas negerai, bet rezultatai geri, tai irgi ziurau, kad jam paciam nepatinka kai silta buna, nusirengia bliuzoniuka, buna tik su maike irgi iskart geriau, ne plemais  thumbup.gif

o tau skalbia jie? Man tai ne...nors ir neuznesiojam rubeliu. Max dvi dienas tuos pacius nesiojam....bet tai vistiek ziurek koks kleksas nuo koses, tai nuo uogytes kokios...visi rubeliai demeti...tai vel pradejau su ukisko muilo drozlem...
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 01, 15:20)
jeigu geriate biogaia - jos nereikia laikyti saldytuve pradejus gerti. atidarius - laikoma kambario temperaturoje ir galioja 4 sav

Taip taip, biogaia bigsmile.gif uch... Aciu jums, o siaip saldytuve laikiau visa laika. Galesiu traukt lauk tongue.gif aciu jums!
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 01, 16:34)
Taip taip, biogaia bigsmile.gif uch... Aciu jums, o siaip saldytuve laikiau visa laika. Galesiu traukt lauk  tongue.gif aciu jums!

as irgi taip pat - laikau saldytuve smile.gif
Atsakyti
AD turintiems vaikiukams geriau kai vėsiau
maniškė šaltom rankom ir po šiai dienai bėgioja... visi kraupsta, o jai gerai... aš nekreipiu dėmėsio, o ir neserga ji pas mane galima sakyt (tpfux3, kad neprisišnekėjus)
Atsakyti