Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Irunia @ 2012 01 31, 13:14)
Drėgmės nematuoju. Nematau reikalo. Pas mus vistiek yra per drėgna.
Langai visada šlapi, balkono slenkstis irgi. Tai kiek drėgmės surinkėjas surenka, tiek. Vistiek nieko kol kas nepakeisiu.

Emu taukus perku ČIA

Maudom kasdien Emoliumo emulsijoj. Po to iškart ištepu alyvuogių aliejum.

o jus naudojat butent taukus ar alieju emu?
as turiu strucio tauku,idomu didelis skirtumas tarp ju?
ir dar norejau paklausti alyvuogiu alieju kazkaip kaitinat ar paprastai is butelio ir tepat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 31 sausio 2012 - 12:20
QUOTE(linulka @ 2012 01 31, 12:19)
o jus naudojat butent taukus ar alieju emu?
as turiu strucio tauku,idomu didelis skirtumas tarp ju?
ir dar norejau paklausti alyvuogiu alieju kazkaip kaitinat ar paprastai is butelio ir tepat?

Nu žinok nežinau aš skirtumo. Perku būtent šitą.
Jei įdomu, galėsiu ryt paklausti savininkės, ar skiriasi emu taukas nuo aliejaus.
Tik ji man pasakojo kitą dalyką. Kad yra daug apsimetėlių, kurie siūlo neišvalytą produktą. Tai tikiu, kad tokie gali ir sualergizuoti. Ai, šitas mums tinka, tai jį ir naudojam.
Dabar kai šalta, tai aš juo ir sau tepu veidą ir rankas prieš išeinant į lauką.

Aliejų umu tiesiog iš butelio. Irgi domėjausi. Klausiau vienos masažistės, ar yra įdomu didelis skirtumas tarp alyvuogių aliejaus iš eko parduotuvės ir parduotuvinio. Tai ji man sakė, kad jei perki gerą iš brangesnių, tai greičiausiai ir nebus didelio skirtumo. Tik skaitykit etiketes, netyčia nenusipirkit su kokiu baziliku ar dar kokiu priedu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 31 sausio 2012 - 12:31
santykine rekomenduojama oro drėgmė namuose turi būti 40-60% mažiau nei 40% ar arti tos ribos - sausa, jei daugiau nei 60% labai drėgna
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 01 31, 13:30)
Nu žinok nežinau aš skirtumo. Perku būtent šitą.
Jei įdomu, galėsiu ryt paklausti savininkės, ar skiriasi emu taukas nuo aliejaus.
Tik ji man pasakojo kitą dalyką. Kad yra daug apsimetėlių, kurie siūlo neišvalytą produktą. Tai tikiu, kad tokie gali ir sualergizuoti. Ai, šitas mums tinka, tai jį ir naudojam.
Dabar kai šalta, tai aš juo ir sau tepu veidą ir rankas prieš išeinant į lauką.

Aliejų umu tiesiog iš butelio. Irgi domėjausi. Klausiau vienos masažistės, ar yra įdomu didelis skirtumas tarp alyvuogių aliejaus iš eko parduotuvės ir parduotuvinio. Tai ji man sakė, kad jei perki gerą iš brangesnių, tai greičiausiai ir nebus didelio skirtumo. Tik skaitykit etiketes, netyčia nenusipirkit su kokiu baziliku ar dar kokiu priedu doh.gif

oj aciu uz nuoroda , labai noriu isbandyti emu alieju, reiks nusipirkti, gal ir mum tiks smile.gif strucio taukais maziui veiduka tepu pries einant i lauka,tai viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 01 31, 12:33)
santykine rekomenduojama oro drėgmė namuose turi būti 40-60% mažiau nei 40% ar arti tos ribos - sausa, jei daugiau nei 60% labai drėgna

Ot įdomu kiek pas mus. Reiktų kada pamatuot g.gif
Bet būna kartais snargliai pridžiūna, tai aš su aliejum jam nosį patepu ir liuks tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kam teko naudoti prausikli su taukmedzio sviestu?
is cia

Nes kaip minejo kelios mamos, kad ju vaikuciams tiko Emolium bath emulsion, mums ji nepasiteisino verysad.gif turejau meginuka, ismaudziau, o ryte doh.gif baisus visas kunelis...gal sutapimas, nes tepam su Emolium special emulsion thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupo: 31 sausio 2012 - 14:06
QUOTE(jupo @ 2012 01 31, 14:05)
Sveikos. Gal kam teko naudoti prausikli su taukmedzio sviestu?
is cia

Nes kaip minejo kelios mamos, kad ju vaikuciams tiko Emolium bath emulsion, mums ji nepasiteisino  verysad.gif turejau meginuka, ismaudziau, o ryte  doh.gif  baisus visas kunelis...gal sutapimas, nes tepam su Emolium special emulsion  thumbup.gif

O vat mums atvirkščiai - tepama Emoliumo emulsija negerai. O vat maudomės ir džiaugiamės.

Tas prausiklis tiks, kam tinka taukmedis. Nes maniškiui netiko, o po to tik lopo testą darėm taukmedžiui ir išsiaiškinom, kad alergizuoja. Kaunietėms galėčiau padalint pabandymui po šlakelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Irunia nuosirdziai dziaugiuosi del jusu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
hi.gif sveikutes, as irgi labai dziaugiuosi uz Irunia ir jos suneli 4u.gif thumbup.gif maniskiui irgi pagerejimas... kojos dar liko plemuotos tokios, bet visas kunas pasakiskas, dabar ziurau fotkes, kur buvo ir veidas patines net demetas, tai atrodo, kad niekad taip nebuvo unsure.gif 4u.gif
dar reik isbandyt emolium voniai, nes nusipirke turim, o cia bedu name buvo, neisbandem dar, gal siandien g.gif
tyremes krauja, tai leukocitu biski daugaiu nei norma (9.5), pries menesi gavo antibu 2 sav nuo stafilokoko, kazin gal nuo sito dar rodo uzdegima buvusi g.gif
Atsakyti
Sveikutės.

kankina ir mus AD. labiausiai kojų linkiuose, ant kakliuko. gal galėtumėte pasidalinti kur perkate Aveno kremukus? būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Aveeno mėlyną pirkau dabar iš amazono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 01 31, 12:08)
Po dviejų mėnesių ateinam ir vėl pasirodyt savo progreso.  biggrin.gif

Visoms mamoms - stiprybės 4u.gif

saunuole irunia. dziaugiuosi, kad jums geriau ir lengviau. taip ir toliau. nesusigundykit ishklysti ish kelio 4u.gif
Atsakyti