Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jumbonis @ 2012 02 21, 21:19)
tai va po daktaru paaiskejo kad stafilokoka besikasydama ant ranku isimete  verysad.gif  dekui mamytem pasiuliusioom pagalba.vaikas jau iteptas kremu uzdeta sidabro pluosto pizamyte su pirstinem ir jau miega.aisku ir antibiotikai,dar mums ju maza siemet dar tik vasaris o jau antri.siaubas.dekui merginos dar karteli uz aveena. 4u.gif

jum nors jautruma As antibams nustate ar siaip bet koki israse?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 02 22, 06:44)
jum nors jautruma As antibams nustate ar siaip bet koki israse?

geriam klacida nuo siu musu nebere.siandien jau mergina neblogai atrodo aisku atvira zaizda ant delniuko ir kokia 5 cm iki alkuniu,ziuriu pasikasius ir daugiau tai pasidaugine ant kuno tie spogeliai yra,bet prideginu flucidinu na tuo raudonu ir lyg nieko.na bus matyt.baktirofagu galima butu bet maze nuo jo dar labiau bere.
kazkas buvo minejas kad Kiefas neseka ligoniu,nezinau kaip kitiem,bet mums jis pats skambino kiekviena menesi,o dabar kaip uzsisakem antra partija tai skambino 1 karta.bet sitie manau kad dar stipresni,nes siuo metu jau 2 dienos neduodu nes kazkaip tas visas berimas mane labai isgasdino ,nors jau gerem po 3 .
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2012 02 22, 07:59)
kazkas buvo minejas kad Kiefas neseka ligoniu,nezinau kaip kitiem,bet mums jis pats skambino kiekviena menesi,o dabar kaip uzsisakem antra partija tai skambino 1 karta.bet sitie manau kad dar stipresni,nes siuo metu jau 2 dienos neduodu nes kazkaip tas visas berimas mane labai isgasdino ,nors jau gerem po 3 .

Mūsų gydymosi su AHIT eigos niekas nesekė.
Atsakyti
mamos o gali but alergija be berimo? manoji kazkokia pakimus....tikekimes kad tiesiog persalo...bet jau baisu man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 22, 13:19)
mamos o gali but alergija be berimo? manoji kazkokia pakimus....tikekimes kad tiesiog persalo...bet jau baisu man  doh.gif

Manau persalo. Nusiramink. Nepanikuok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 02 22, 14:23)
Manau persalo. Nusiramink. Nepanikuok.  4u.gif

matai as ryte valgiau grudelius su vandeniu ir medum paskaninta. Ji kelis tuos grudelius suvalge, be to skystymelio. ir siaip balta kazkokia....
Amelita, o jusu irgi kaip suprantu nebeberia, ar liepe alergologas pasirodyt kada dar? nes mums tai sake ateit tik kai piena noresim bandyt...bet man kazkaip neramu, daug liko klausimu neatsakytu....nu durnai kad israsinejant is ligonines buna penktadienis, daktare skuba namo ir neatsako i klausimus....

Man pvz neaisku liko - kai prasideda stipri umi alergine reakcija su tinimu, na ir gaunasi tas anafilaksinis - nualpimas tas, na suleidi adrenalino, kraujospudis tarkim atsistato o kaip su tinimu? juk adrenalinas tinimo tai nenuima. Ka daryt pvz jei ikandus kokiai bitei staigi reakcija ka tada daryt?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 22, 13:50)
matai as ryte valgiau grudelius su vandeniu ir medum paskaninta. Ji kelis tuos grudelius suvalge, be to skystymelio. ir siaip balta kazkokia....
Amelita, o jusu irgi kaip suprantu nebeberia, ar liepe alergologas pasirodyt kada dar? nes mums tai sake ateit tik kai piena noresim bandyt...bet man kazkaip neramu, daug liko klausimu neatsakytu....nu durnai kad israsinejant is ligonines buna penktadienis, daktare skuba namo ir neatsako i klausimus....

Man pvz neaisku liko - kai prasideda stipri umi alergine reakcija su tinimu, na ir gaunasi tas anafilaksinis - nualpimas tas, na suleidi adrenalino, kraujospudis tarkim atsistato o kaip su tinimu? juk adrenalinas tinimo tai nenuima. Ka daryt pvz jei ikandus kokiai bitei staigi reakcija ka tada daryt?

Na mus buvo pabere po antibiotiku vartojimo.Buvo isbertas visas pilvas, nugaryte tokiais smulkiais spuogeliais. Ir atsirado kelios demeles. Tokios 2 cnt dydzio. Maudziau su Emolium, tie maziukai lyg pradingo, bet dar gal vos vos yra..Bet matos, kad nedaugeja.
Menesi laukiau kol pradigs tos dvi demeles, tada nusipirkau Emolium special krem, tai juos patepiau dvi tokias demeles. Ir pradingo per 3 dienas.

O alergologai mums neliepe ateiti, tiesiog sake gyvenkit ir bandykit viska duoti. Taip ir darom. Norejau kelis kartus nuvesti, kad padarytu tuos duriukus ant rankos. Bet vyras sako, ko ten eiti.. Nu ziuresim, jei kada isbers, nesuprasim nuo ko, tada keliausim pasidaryt tyrimu. Siaip is Jusu mamos as daugiau suzinojau, nei is gydytoju. Jusu patirtis yra man svarbesne. 4u.gif Nes gyd nieko negalejo padet.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 02 22, 15:09)
Siaip is Jusu mamos as daugiau suzinojau, nei is gydytoju. Jusu patirtis yra man svarbesne. 4u.gif  Nes gyd nieko negalejo padet.

vat vat...as kuo daugiau galvoju ir domiuosi tuo labiau suprantu kad netgi esant tokiai rimtai situacijai kaip musu, gydytoja Astrauskaite (su visa pagarba jai) pasiziurejo i mus laabai atmestinai.....Na padare ta bendra palete mix ir viskas...dar seselei uzsiminiau kad noreciau issitirti tokius prieskonius kruiuos zuviai naudojom, ar ne nuo ju reakcija buvo, tai pareiske kad nu jau nepradekit, be prieskoniu tikrai galima gyvent - nenaudokit. O jau galim apagalvot be sokolado tai neimanoma gyvent, bet jis kazkodel irasytas bendroj paletej doh.gif

O kur visi biciu produktai, vaistai...juk jiems irgi pasirodo galima padaryti testus...negi reiks vel patirt soka kad gautume tuos tyrimus doh.gif

suprantu kad musu atvejis nera klasikinis kai stiprus AD, ner sveikos vietos ant kunelio ir pan. Todel ir atrodo kad vaikas sveikas.....bet kad ji su visu savo mazu IgE linkusi reaguoti smarkiai tai kazkaip i tai demesio neatkreipe...o ir tai paciai zuviai na turim tik 4 klase, ne 6 net, o va prasom kokia reakcija buvo...tas pats jauciu su pienu nutiktu jei isgertu, jei net prisilietus sitaip nuberia...Net nezinau...gal vel prasytis siuntimo ir dar bandyt aiskintis ir prasyt daugiau tyrimu..? g.gif

Gydytoja net i visus klausimus neatsake nes NETUREJO LAIKO !!!
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 22, 14:19)
vat vat...as kuo daugiau galvoju ir domiuosi tuo labiau suprantu kad netgi esant tokiai rimtai situacijai kaip musu, gydytoja Astrauskaite (su visa pagarba jai) pasiziurejo i mus laabai atmestinai.....Na padare ta bendra palete mix ir viskas...dar seselei uzsiminiau kad noreciau issitirti tokius prieskonius kruiuos zuviai naudojom, ar ne nuo ju reakcija buvo, tai pareiske kad nu jau nepradekit, be prieskoniu tikrai galima gyvent - nenaudokit. O jau galim apagalvot be sokolado tai neimanoma gyvent, bet jis kazkodel irasytas bendroj paletej  doh.gif

O kur visi biciu produktai, vaistai...juk jiems irgi pasirodo galima padaryti testus...negi reiks vel patirt soka kad gautume tuos tyrimus  doh.gif

suprantu kad musu atvejis nera klasikinis kai stiprus AD, ner sveikos vietos ant kunelio ir pan. Todel ir atrodo kad vaikas sveikas.....bet kad ji su visu savo mazu IgE linkusi reaguoti smarkiai tai kazkaip i tai demesio neatkreipe...o ir tai paciai zuviai na turim tik 4 klase, ne 6 net, o va prasom kokia reakcija buvo...tas pats jauciu su pienu nutiktu jei isgertu, jei net prisilietus sitaip nuberia...Net nezinau...gal vel prasytis siuntimo ir dar bandyt aiskintis ir prasyt daugiau tyrimu..? g.gif

Gydytoja net i visus klausimus neatsake nes NETUREJO LAIKO !!!

Mums panasi situacija buvo, kai israsinejo, gydytojas ibego i palata ir taip lyg kas uz duru jo lauktu trypciojo trypciojo. O as klausimus buvau susirasius pries tai vakara lotuliukas.gif tai vis nepaleidau, kol galiausiai pasake, kad jau turi begti, nes kiti pacientai jo laukia... Na tai as grizus namo, kai pablogejo smarkiai-skambinau. O ka daryt? Ir juokingai skambejo zodziai, "jei pabloges, pasirodykit savo alergologui". Galvoju, kokiam dar SAVO alergologui, jei tu, esi musu alergologas. Ir supratau, kad jam nerupim schmoll.gif
As manau, kad tikrai turit teise pasiskambinti, jei kyla klausimu. Ju tel. Parasytas ant to lapo, kuri duoda israsant.
O man dabar klausimas kilo. Mums nera buve anafilaksinio. Bet, jei butu, ka daryt? Ar reik to adrenalino nusipirkt is anksto? Ar lekt i ligonine?
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 22, 15:34)
O man dabar klausimas kilo. Mums nera buve anafilaksinio. Bet, jei butu, ka daryt? Ar reik to adrenalino nusipirkt is anksto? Ar lekt i ligonine?

priklauso nuo situacijos....Jei jau vaikas nualpo i ligonine nespesit. Man atsigavo po saltu vandeniu pakisus. o siaip jei pradeda berti ar tinti "ant akiu" tai lekt i ligonine nieko nelaukiant.
Atsakyti
mamos, ar esat bandziusios CANNADERM kremuku? Naturalus, is aprasymo labai viliojanciai atrodo. Na bent jau be chemijos.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 02 22, 16:37)
mamos, ar esat bandziusios CANNADERM kremuku? Naturalus, is aprasymo labai viliojanciai atrodo. Na bent jau be chemijos.

kremuku nesu naudojus, tik buvau nusipirkus pabandyt vonele atopos, poveikis patiko, bet brangiai iseina nes ten vienam kartui 8 litai. tai daugiau nebepirkau. bet siaip kanapiu aliejus tikrai tinka sergant ad. kiek naudojau gryna kanapiu alieju mums tiko.
Atsakyti